local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv! verbaalaas atejas..102

83 27

taa taa ta.. saraxtoties ar Jacky, shis man deva maajienu, ka spoki. lv wareetu iztikt arii bez tieshaam forshajiem komentaariem.. apmeeram -->

blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pilniigs, blje, jebanutijs pidaras! kroplis, blje

 

nahuj, blje, wisi te kaut kaadi joberi, nahuj,

 

nu, ceram, ka juus saprataat, par ko te iet runa..

 

ja gribam lamaaties, mees tachu to varam dariit arii pieklaajiigi.. , nevis bezteemaa sabaazt wisus lamuvaardus, kuri nu ir muusu leksikaa..

 

taatad kad ar Jacky runaajaam par mani (kad tur baigi suudzeejaas divu vaardu deelj(ceertama egliite)) es biju paarsteigts, shis man uzraxtija-

jacky rakstīja: spokos ir vaarda briiviiba un var lamaaties liidz tam briidim kameer nav suudziibu, par anoniimajiem neviens nav suudzeejies :) Par tevi ir :)

 

es domaaju- ja reiz newienam te nepatiik paargudrie komentaari, tad vienkaarshi spoceeniem ir jaaapvienojas, un jaasaak suudzeeties Jackyjam, par shiem anoniimo komentaariem..

 

man priekshlikums buutu shaads- wienkaarshi jaauztaisa jauns amats, kaut kaads komentaaru redigjeetaajs, wai kkas taads..  un vinja darbs buutu vienkaarshi izdzeest taada veida komentaarus  un spoki buutu apmierinaati ar dziivi, un wiss buutu pozitiivi,, jo tieshaam saak tracinaat, ka visu piesaarnjo ar tieshaam krieviskiem lamuwaardiem, jaa mees zinam, ka krievu valoda ir bagaataakaa ar lamuvaardiem, bet nevajag to atgaadinaat uz katra stuura.. :)

jaa, ir arii cita ideja, ne no manis.. bet no----->

 

fcsanok  

Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams uztaisīt tādu lietu, katrs komentārs kas ir sasniedzis -5 tiek vienkārši slēpts! Un nav jāvēido nekāds jauns amats, un viss būs ļoti demokratiski!

rezumee--->

saakam suudzeeties Jacky par shiem komentaariem, kopaa mees varam panaakt mieru un saskanju spokos.. :)

83 27 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 102

0/2000
epg avatarsepg

"blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pilniigs, blje, jebanutijs pidaras! kroplis, blje" - principā vārds vietā :))

7 1 atbildēt

saku ka anonimajiem nav tiesibas runat !

6 1 atbildēt

Risinajus: Tikai registretiem lietotajiem ir iespeja atstat komentarus! That's All....

5 0 atbildēt

oooo bljaaaaa :D mani tūlīt izbanos, ne? :D

p.s. bet ja nopietni, tā ir tēma par ko ir vērts padomāt :)) jā, vārda brīvība ir nepieciešama, bet spokos bieži vien sākas visatļautība

4 0 atbildēt

manuprāt,tie visi ir sema4kas citāti:))

4 0 atbildēt

nevar,nevar tā darīt. cilvēkam ir jāļauj izteikties :)

4 0 atbildēt

Es sūdzēšos par šo rakstu.

3 0 atbildēt

Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams uztaisīt tādu lietu, katrs komentārs kas ir sasniedzis -5 tiek vienkārši slēpts! Un nav jāvēido nekāds jauns amats, un viss būs ļoti d*kratiski!

5 2 atbildēt
epg avatarsepg

nākamais te kāds nāks un prasīs ieviest "w" burtu redaktoru, kas tos vaiga sviedros rediģēs uz "v" :))

6 3 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " 1.kaart- es nevienam nesuudzos, es pasaku s... " ne tikai sūdzies, bet arī citus aicini, citēju: "saakam suudzeeties Jacky par shiem komentaariem, kopaa mees varam panaakt mieru un saskanju spokos.. :)" :))

 

 

 

2 0 atbildēt

shtekers parak dzilji sirdi njem, suudiigi tev

2 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " te jau veseli 2 inteliģenti manāmi - viens, k... " no tā mēs secinām, ka spokos tomēr pārsvarā ir neinteliģenti jaunieši :D ko tu te vēl dari?? :D

2 0 atbildēt

Es atņemtu šim rakstam orģinālrakstu ! 

Un izdzēstu šo rakstu, ko tu atkal gribi ? 

Nepatīk spoki.lv?  ta pis*es prom !!! 

3 1 atbildēt

Principā, es anonīmos komentārus neredzu vispār. Ir viņi tur vai nav, man pajāt.

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

te jau veseli 2 inteliģenti manāmi - viens, kurš raksta intiligjents, otrs, kurš inteleģents, kaut jāraksta inteliģents :))

2 0 atbildēt

ta mle uztaisa no udens piles salsskabi. kada suda atskiriba, intelegents jaunietis nopratis ka spoki.lv nav ateja, bet gan dazi tas apmekletaji un neintelegentais tik nosodis visu kopumu.

2 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams ... " vai nošvīkāts - nu tjip viena gara svītra pāri vai nomaina krāsu - kļūst pelēks. patīk tava ideja ;)

2 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " es tewi ar miilu! :) es gribu,. lai spoki.l... " Es gribu lai tu pazustu no šī portāla  ! 

2 0 atbildēt

 

atbildot uz shtekers komentāru " atbildot uz Delicate komentāru "   tad pasaki... " Normāli raksti šo portālu uztur pie dzīvības.. Bezjēdzīgi (kā šis) to gremdē :)

2 0 atbildēt

kurs skraidis lidzi katram komentam?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »