local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv! verbaalaas atejas..102

83 27

taa taa ta.. saraxtoties ar Jacky, shis man deva maajienu, ka spoki. lv wareetu iztikt arii bez tieshaam forshajiem komentaariem.. apmeeram -->

blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pilniigs, blje, jebanutijs pidaras! kroplis, blje

 

nahuj, blje, wisi te kaut kaadi joberi, nahuj,

 

nu, ceram, ka juus saprataat, par ko te iet runa..

 

ja gribam lamaaties, mees tachu to varam dariit arii pieklaajiigi.. , nevis bezteemaa sabaazt wisus lamuvaardus, kuri nu ir muusu leksikaa..

 

taatad kad ar Jacky runaajaam par mani (kad tur baigi suudzeejaas divu vaardu deelj(ceertama egliite)) es biju paarsteigts, shis man uzraxtija-

jacky rakstīja: spokos ir vaarda briiviiba un var lamaaties liidz tam briidim kameer nav suudziibu, par anoniimajiem neviens nav suudzeejies :) Par tevi ir :)

 

es domaaju- ja reiz newienam te nepatiik paargudrie komentaari, tad vienkaarshi spoceeniem ir jaaapvienojas, un jaasaak suudzeeties Jackyjam, par shiem anoniimo komentaariem..

 

man priekshlikums buutu shaads- wienkaarshi jaauztaisa jauns amats, kaut kaads komentaaru redigjeetaajs, wai kkas taads..  un vinja darbs buutu vienkaarshi izdzeest taada veida komentaarus  un spoki buutu apmierinaati ar dziivi, un wiss buutu pozitiivi,, jo tieshaam saak tracinaat, ka visu piesaarnjo ar tieshaam krieviskiem lamuwaardiem, jaa mees zinam, ka krievu valoda ir bagaataakaa ar lamuvaardiem, bet nevajag to atgaadinaat uz katra stuura.. :)

jaa, ir arii cita ideja, ne no manis.. bet no----->

 

fcsanok  

Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams uztaisīt tādu lietu, katrs komentārs kas ir sasniedzis -5 tiek vienkārši slēpts! Un nav jāvēido nekāds jauns amats, un viss būs ļoti demokratiski!

rezumee--->

saakam suudzeeties Jacky par shiem komentaariem, kopaa mees varam panaakt mieru un saskanju spokos.. :)

83 27 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 102

0/2000

laba ideja :))

0 0 atbildēt

un kur pie velna paliek vārda brīvība??? xD

1 1 atbildēt

bļin čali neliec tādus komentus, kas dabūtu - 5, elementāri... un nav problēmu...

0 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru "EM>atbildot uz MrFreeman komentāru " Es gribu l... "

Tev gadījumā nav viss pie kājas? Ja ir tad nafig tādus rakstus taisīt? kāds mērķis rakstam? parādīt, ka visi Tevi abižo?  

0 0 atbildēt

 

atbildot uz shtekers komentāru " atbildot uz mad dog komentāru "   Tu saproti,... "

 

tad pasaki, kāda jēga vispār taisīt rakstu, ja tu pats saproti, ka tas ir pa tukšo? :D..

 

0 0 atbildēt

 

atbildot uz shtekers komentāru " atbildot uz mad dog komentāru "  Jēga ir likt... " izskatās, ka lielākajai daļai tie komentāri netraucē.

0 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " es neko nenjemu,.. bet tieshaam, naw jauki,... "

Un tu būtu tas inteleģentais jaunietis?  

1 1 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru "EM>atbildot uz mad dog komentāru "  Jēga i... "  

Nu bet tad kāda doma šim rasktam? pateikt, ka "sliktie komenti ir jādzēš" jeb varbūt vnkāršāk ir neteisīt sliktu rakstu? padomā kurā ir vaina...  

0 0 atbildēt

šteker Tu tikai tēlo vai po žizņi esi tāds?

0 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " Mans priekšlikums ir ja komentāram summārai... " Tad zūd jēga! , jo cilveki liek - komentariem kas vinjiem nepatik, un tie nevienmer ir lamuvardi, piemeram ir raksts par kkadu ex zvaigzni, es komentaros ierakstu piemeram " man vinja riebjas" ahunie fani uzreiz sasprauž -, un mans raksts deaktivizejas, tada gadijuma, kur paliek sakotneja motivacija brivi izteikties?

Doma reāli.

0 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Tad zūd jēga! , jo cilveki liek - komentari... "  

komentārs tiek slēpts nevis dzēsts, cilvēks ja ir vēlēšanās var uzpiest un apskatīt komentāru, manuprāt ļoti d*krātiska ideja, ja komentārs vairākumam nepatīk , tad nan jēga viņu rādīt visiem, kas gribēs varēs apskatīt , kas negribēs neskatīsies!

0 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru "   komentārs tiek slēpts nevis dzēsts, ... " Muļķības!  tu pats nedaudz sapinies sava komentara, ka tad cilveki zinas vai tur ir vai nav komentars? ja viņiem tas neparadas, tikai tad ja uzspiež kur uzspiež?

 

+ domāju ka tas nav nepieciešams, vienkārši padomājot cik cilvēku tik viedokļu, un vienmēr būs skarbas diskusijas, par to ka katram indivīdam esošais viedoklis ir viss pareizākais, bet savukart otram iemet -.

tad cits lunis, ar saviem fake profiliem saspaida minusus tikai taapec, ka viens ir pateicis Jānis ir LOHS, un tagad viņš ir aizvainots, jo tika iesaistīts viņa vārds.

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz donorvo komentāru " Muļķības!  tu pats nedaudz sapinies sa... " tribine.lv ir šāda kārtība ar mīnusotu komentu slēpšanu un manuprāt tā sucks :) bet ko nu es, tur jau mani kādreiz pat nobanoja :))

0 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " tribine.lv ir šāda kārtība ar mīnusoto kome... " Tad vell jo vairāk! nafig kko tādu  parņemt.

Iedomajieties ja kads uzrakstis, ka berniem lidz 18 alkoholu nevajag lietot, saklikos uzreiz kaudzi ar minusiem

0 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " tribine.lv ir šāda kārtība ar mīnusotu kome... " runajot  par banoshanu gan jau biji pelnijis, ta ir ka   "v" vieta neraksta "w"  

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz donorvo komentāru " runajot  par banoshanu gan jau biji peln... " N4v 5H4u8U - 8Iju J4u 8IjU p3LnIIJi2 un N374i502 70 n0LI397 :))

0 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " N4v 5H4u8U - 8Iju J4u 8IjU p3LnIIJi2 un N37... " Tici man es jau tā arī zinaju ka biji pelnijis, un to nenoliegsi! :)

reka labi saprotamies! :D

0 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " neko es nesapinos, viekārši tu nesaproti to i... " Tagad sapratu, bet velljoprojam domaju, ka tas nav vajadzīgs.

0 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " neko es nesapinos, viekārši tu nesaproti to i... " pirms spēles olimpiskajā hokeja turnīrā Krievija, Kanāda iespamoju komentu, ka es par RUS biju sakrāju tīri daudz mīnusiņus, tāpēc tā ideja ir galīgi fail :)

0 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Tagad sapratu, bet velljoprojam domaju, ka ... " Es izteicu priekšlikumu,bet vai ir tas vajadzīgs vai nav ir cits jautājums! Manuprāt būtu tīri labi ja šāda sistēma tiktu ieveista spoki.lv , tas ir mans subjektīvs viedoklis, ja kādam liekas savādāk - tas ir absolūti normāli!

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »