local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv! verbaalaas atejas..102

83 27

taa taa ta.. saraxtoties ar Jacky, shis man deva maajienu, ka spoki. lv wareetu iztikt arii bez tieshaam forshajiem komentaariem.. apmeeram -->

blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pilniigs, blje, jebanutijs pidaras! kroplis, blje

 

nahuj, blje, wisi te kaut kaadi joberi, nahuj,

 

nu, ceram, ka juus saprataat, par ko te iet runa..

 

ja gribam lamaaties, mees tachu to varam dariit arii pieklaajiigi.. , nevis bezteemaa sabaazt wisus lamuvaardus, kuri nu ir muusu leksikaa..

 

taatad kad ar Jacky runaajaam par mani (kad tur baigi suudzeejaas divu vaardu deelj(ceertama egliite)) es biju paarsteigts, shis man uzraxtija-

jacky rakstīja: spokos ir vaarda briiviiba un var lamaaties liidz tam briidim kameer nav suudziibu, par anoniimajiem neviens nav suudzeejies :) Par tevi ir :)

 

es domaaju- ja reiz newienam te nepatiik paargudrie komentaari, tad vienkaarshi spoceeniem ir jaaapvienojas, un jaasaak suudzeeties Jackyjam, par shiem anoniimo komentaariem..

 

man priekshlikums buutu shaads- wienkaarshi jaauztaisa jauns amats, kaut kaads komentaaru redigjeetaajs, wai kkas taads..  un vinja darbs buutu vienkaarshi izdzeest taada veida komentaarus  un spoki buutu apmierinaati ar dziivi, un wiss buutu pozitiivi,, jo tieshaam saak tracinaat, ka visu piesaarnjo ar tieshaam krieviskiem lamuwaardiem, jaa mees zinam, ka krievu valoda ir bagaataakaa ar lamuvaardiem, bet nevajag to atgaadinaat uz katra stuura.. :)

jaa, ir arii cita ideja, ne no manis.. bet no----->

 

fcsanok  

Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams uztaisīt tādu lietu, katrs komentārs kas ir sasniedzis -5 tiek vienkārši slēpts! Un nav jāvēido nekāds jauns amats, un viss būs ļoti demokratiski!

rezumee--->

saakam suudzeeties Jacky par shiem komentaariem, kopaa mees varam panaakt mieru un saskanju spokos.. :)

83 27 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 102

0/2000

atbildot uz shtekers komentāru "EM>atbildot uz Delicate komentāru "   tad ... "  Jēga ir likt labus rakstus, ko prieks skatīties nevis... man kāds uzkāpa uz ates un tā sāp, ka tagad pasūdzēšos un ielikšu maksimāli citātus...

1 0 atbildēt

Attention whore craves for more attention.

Nebarojiet troļļus.

3 2 atbildēt

Cepjas Cepjas! :)

vienkārši izskatas ka shtekeris spodrina savu tēlu, no mulaapa kas pa matu tiesu izglabas no 100 dienu bana pēkšņi pāraug ahunaja taisnības karotāja, bez lamuvārdiem, un nakamaja raksta lūgs visiem lai v vieta liek w, un i vieta raksta 1 ! :)

 

tad vell 10 raksti par bla bla bla, tad sakashchesies ar kkadu lietotaju varbut vairs ta nebus ligita, bet ganjau atradisies kada suchka, ar kuru staipit savus organus! :)

 

Vienvārd sakot, jēga šim vissam ir nulle, es domaju ka 80% lietotaju nav patikami komentos saskatiit visus tos  mat piri mat vārdus, bet  tados gadijumos ar savu nepatiku ir jadodaspie spoki.lv administracijas ar saviem lūgumiem, nevis jataisi debili raksti.

1 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Muļķības!  tu pats nedaudz sapinies sa... " neko es nesapinos, viekārši tu nesaproti to ideju, ja komentārs ir saņēmis sumāro -5 tad komentāra vietā parādās uzrakts "komentārs ir slēpts" , bet uzpižot uz "komentārs slēpts" , komentārs tiek attēlots! Tagad saprati? Vai vēl skaidrāk paskaidrot?!  

1 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Delicate komentāru "   tad pasaki, kāda jēga vispār taisīt... " laikam tas tiek darīts for fuck's sake :))

1 0 atbildēt

priekš kam kautkas jādzēš, ir taču pozitīvs balsojums un negatīvs nafig vel kautkādu murgu ar dzēšanu , slēpšanu utt

2 1 atbildēt

Par to ideju, ko minēji par -5 un slēpt komentāru! Tas dažu iemeslu dēļ nebūtu labākais risinājums, jo bieži spokos var novērot, ka atsevišķs viens cilvēks visai komentāru rindai salicis mīnusus.... Bieži arī Viedokļi dalās, un vienam komentāram vērtējums ir piemēram: +30 / -6

1 0 atbildēt

tevi tiešām tas tikļļoti kaitina ka tā raksta? :O

tev labaak patiik visi tie trulie bezjeedziigie komentaari

nu lab šodien saņēmu komentāru par bitēm

mazakuce 2010-03-07 16:51:58

suka jobenaaa peza!!!!!!!! es miilu bites un liec mani mieraaaaaa

 

nu tur vnk izsakaaas par biteem un? labi tava,m raksta vai citu bet nu ja ir taads pagrimis cilveeks tad lai ir ko viņam padariist tg kadam izredzeetajam viss tas buus jaarediģē? :O varbuyut uzl;ikt aizliegtos vaardus vnk raktiitu bet [araadiitos *^%$#@^ ;0

 

1 0 atbildēt

ja taadiem tukshinjiem pieveersh uzmaniibu vinji tikai vairojas... tev jau nav jaalasa tie savaarstiijumi pretiigie... man personiigi tas galiigi netrauce, tikai atgaadina ka ir uz planeetas pilniigi bezsmadzenji, vnk ar kroplu moraali un leksiku apveltiiti cilveeki, tas arii viss... :) Paldies!

1 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " neko es nesapinos, viekārši tu nesaproti to i... " Tagad sapratu, bet velljoprojam domaju, ka tas nav vajadzīgs.

0 0 atbildēt

Laba ideja, DIEZGAN CĒRTAMA IDEJA.

0 0 atbildēt

la la la :D

0 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " Es izteicu priekšlikumu,bet vai ir tas vajadz... " velies lai ta buutu dodies uz sadaļu pieprasu, un paluko ko tauta teiks!

0 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Tagad sapratu, bet velljoprojam domaju, ka ... " Es izteicu priekšlikumu,bet vai ir tas vajadzīgs vai nav ir cits jautājums! Manuprāt būtu tīri labi ja šāda sistēma tiktu ieveista spoki.lv , tas ir mans subjektīvs viedoklis, ja kādam liekas savādāk - tas ir absolūti normāli!

0 0 atbildēt

laba ideja :))

0 0 atbildēt

Es neesmu saskāries šeit ar tādiem vārdu salikumiem kā " nahuj, blje, wisi te kaut kaadi joberi, nahuj" vai

"blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pilniigs, blje, jebanutijs pidaras! kroplis, blje",

bet šeit laikam pārspīlējums ir kā veids uzsvērt šo samilzušo problēmu. ;d

Es atbalstu to daļu, kura ietver "pieklājīgo lamāšanos".. ;D

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz bubble komentāru " da es vismaz vienam kritērijam atbilstu :D " pfff :)))

0 0 atbildēt

atbildot uz Lion892 komentāru " Risinajus: Tikai registretiem lietotajiem ir ... " newienam naw probleemu iewadiit epastu.. un tu jau praktiski esi regjistreets..

1 1 atbildēt
dea avatarsdea

atbildot uz shtekers komentāru " kaapeec tas jaadara wienam cilveekam?? te t... " Nu vienkārši tavā rakstā minēts vienskaitlī, tāpēc tā arī uzrakstīju. Principā jā, gan jau cilvēki atrast, bet vienalga nedomāju, ka tas ir vajadzīgs. Kā jau teicu, nedaudz pasekot līdzi var arī admini :)

1 1 atbildēt

atbildot uz Tirlene komentāru " Palaist cenzūru? Nezinu, neaizrauj tava ideja. " ne gluzhi cenzuuru.. bet .. zini, wisam ir sawas robezhas! lamaaties var, bet arii braucot ar muti ir jaaieveero celjaziimes.. teiksim taa.,.  nevajag shaut paar striipai un miers..

3 3 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »