local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv! verbaalaas atejas..102

83 27

taa taa ta.. saraxtoties ar Jacky, shis man deva maajienu, ka spoki. lv wareetu iztikt arii bez tieshaam forshajiem komentaariem.. apmeeram -->

blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pilniigs, blje, jebanutijs pidaras! kroplis, blje

 

nahuj, blje, wisi te kaut kaadi joberi, nahuj,

 

nu, ceram, ka juus saprataat, par ko te iet runa..

 

ja gribam lamaaties, mees tachu to varam dariit arii pieklaajiigi.. , nevis bezteemaa sabaazt wisus lamuvaardus, kuri nu ir muusu leksikaa..

 

taatad kad ar Jacky runaajaam par mani (kad tur baigi suudzeejaas divu vaardu deelj(ceertama egliite)) es biju paarsteigts, shis man uzraxtija-

jacky rakstīja: spokos ir vaarda briiviiba un var lamaaties liidz tam briidim kameer nav suudziibu, par anoniimajiem neviens nav suudzeejies :) Par tevi ir :)

 

es domaaju- ja reiz newienam te nepatiik paargudrie komentaari, tad vienkaarshi spoceeniem ir jaaapvienojas, un jaasaak suudzeeties Jackyjam, par shiem anoniimo komentaariem..

 

man priekshlikums buutu shaads- wienkaarshi jaauztaisa jauns amats, kaut kaads komentaaru redigjeetaajs, wai kkas taads..  un vinja darbs buutu vienkaarshi izdzeest taada veida komentaarus  un spoki buutu apmierinaati ar dziivi, un wiss buutu pozitiivi,, jo tieshaam saak tracinaat, ka visu piesaarnjo ar tieshaam krieviskiem lamuwaardiem, jaa mees zinam, ka krievu valoda ir bagaataakaa ar lamuvaardiem, bet nevajag to atgaadinaat uz katra stuura.. :)

jaa, ir arii cita ideja, ne no manis.. bet no----->

 

fcsanok  

Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams uztaisīt tādu lietu, katrs komentārs kas ir sasniedzis -5 tiek vienkārši slēpts! Un nav jāvēido nekāds jauns amats, un viss būs ļoti demokratiski!

rezumee--->

saakam suudzeeties Jacky par shiem komentaariem, kopaa mees varam panaakt mieru un saskanju spokos.. :)

83 27 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 102

0/2000

a man vienalga,ka runā rupji(lai jau to dara,ja grib un citādāk neprot sevi parādīt) :) labāk,lai savu žulti izliek internetā nevis,ka man, izejot no mājas, jāklausās uz katra stūra, kā cilvēki lamājas.

2 0 atbildēt

kurs skraidis lidzi katram komentam?

2 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru "EM>atbildot uz MrFreeman komentāru " Es atņemtu... "

Šādi Tu viņus padari sliktākus...  

2 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " "blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pi... " ar tas ienaaca praata!  

2 0 atbildēt

Palaist cenzūru? Nezinu, neaizrauj tava ideja.

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Delicate komentāru "   tad pasaki, kāda jēga vispār taisīt... " laikam tas tiek darīts for fuck's sake :))

1 0 atbildēt

atbildot uz TGhood komentāru " saku ka anonimajiem nav tiesibas runat ! " es arii taa domaaju

2 1 atbildēt

ja taadiem tukshinjiem pieveersh uzmaniibu vinji tikai vairojas... tev jau nav jaalasa tie savaarstiijumi pretiigie... man personiigi tas galiigi netrauce, tikai atgaadina ka ir uz planeetas pilniigi bezsmadzenji, vnk ar kroplu moraali un leksiku apveltiiti cilveeki, tas arii viss... :) Paldies!

1 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Muļķības!  tu pats nedaudz sapinies sa... " neko es nesapinos, viekārši tu nesaproti to ideju, ja komentārs ir saņēmis sumāro -5 tad komentāra vietā parādās uzrakts "komentārs ir slēpts" , bet uzpižot uz "komentārs slēpts" , komentārs tiek attēlots! Tagad saprati? Vai vēl skaidrāk paskaidrot?!  

1 0 atbildēt

Cepjas Cepjas! :)

vienkārši izskatas ka shtekeris spodrina savu tēlu, no mulaapa kas pa matu tiesu izglabas no 100 dienu bana pēkšņi pāraug ahunaja taisnības karotāja, bez lamuvārdiem, un nakamaja raksta lūgs visiem lai v vieta liek w, un i vieta raksta 1 ! :)

 

tad vell 10 raksti par bla bla bla, tad sakashchesies ar kkadu lietotaju varbut vairs ta nebus ligita, bet ganjau atradisies kada suchka, ar kuru staipit savus organus! :)

 

Vienvārd sakot, jēga šim vissam ir nulle, es domaju ka 80% lietotaju nav patikami komentos saskatiit visus tos  mat piri mat vārdus, bet  tados gadijumos ar savu nepatiku ir jadodaspie spoki.lv administracijas ar saviem lūgumiem, nevis jataisi debili raksti.

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru "EM>atbildot uz Delicate komentāru "   tad ... "  Jēga ir likt labus rakstus, ko prieks skatīties nevis... man kāds uzkāpa uz ates un tā sāp, ka tagad pasūdzēšos un ielikšu maksimāli citātus...

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " tad kaada jeega te kaadam wispaar likt raxt... " Mēs diskutējam par šo rakstu, nevis par citiem :)

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " redz, ka wiss man naw pie kaajas.. taatad u... " pats apbižo citus, dalbajob

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru "EM>atbildot uz mad dog komentāru " Tev gadījumā... "  

Tu saproti, ka ņemies pa tukšo?  

1 0 atbildēt

Jā, par to -5 buutu labs, bet nedomaaju vai vajadzeetu taisiit speciaalu cilveku kurs tikai komentus dzeestu, jo apstaigat visus rakstus ir nereāli, vienkārši admini un redaktori uzmanīgāk pēta komentus un ja tiešām ir nevis vienkārši lamuvārdi, bet konkrēti kāds lietotājs tiek apvainots tad tos komentārus arī dzēšam. Tā varētu?

1 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " pfff :))) " labi, labi :) būsim baltie zvirbuļi :D

1 0 atbildēt
dea avatarsdea

Nu, bet tas taču ir bezjēdzīgi.! :)

Lai jau paliek tā pati vārda brīvība un visi , kuriem nav slinkums lai ar raksta bļa, jebal , v vietā w utt.

Jo, pirmkārt, tie vairs nebūtu spoki ja izpaliktu anonīmie ar , kuriem varētu dirsties.

Otrkārt, viens cilvēks jebkurā gadījumā nevarēs izkoriģēt visus rakstus.

Un, treškārt, ja tik ļoti , ļoti krīt acīs tiešām bezjēdzīgi komentāri, var uzdot adminiem dzēst viņus. (Nevis speciāli rakstos meklēt tādus, bet  nejauši ieraugot izdzēst) . :)

Viss, beidzam cepties, spoki 'paļubomu' labākie, vai tur lamuvārdi , vai vēl nez kas. :)))

2 1 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Lion892 komentāru " Risinajus: Tikai registretiem lietotajiem ir ... " pastāstīsi kāda ir starpība vai komentāru izsaka reģistrējusies Lauva892 vai nereģistrējies Tīģēris69? :) ja kaut kas neatbilst noteikumiem komentārā, tad var tikt galā ar autoru kā vienā, tā otrā gadījumā :)

1 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " persooniigi es domaaju, shaada tipa komentu... " mwahahaha - jau tagad ir problēmas ar to, ka rakstus dzēš, tad kā būs ar komentiem :D nedomāju, ka jackionkulis šai idejai piekristu ;)

1 0 atbildēt

atbildot uz mad dog komentāru "   Tu saproti, ka ņemies pa tukšo?   " džekam vajag cepumus, tāpēc taisa šādus rakstus + vēl ar orģinālrakstu ! 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »