local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv! verbaalaas atejas..102

83 27

taa taa ta.. saraxtoties ar Jacky, shis man deva maajienu, ka spoki. lv wareetu iztikt arii bez tieshaam forshajiem komentaariem.. apmeeram -->

blje, kursh pidaras shito taisjis? autors pilniigs, blje, jebanutijs pidaras! kroplis, blje

 

nahuj, blje, wisi te kaut kaadi joberi, nahuj,

 

nu, ceram, ka juus saprataat, par ko te iet runa..

 

ja gribam lamaaties, mees tachu to varam dariit arii pieklaajiigi.. , nevis bezteemaa sabaazt wisus lamuvaardus, kuri nu ir muusu leksikaa..

 

taatad kad ar Jacky runaajaam par mani (kad tur baigi suudzeejaas divu vaardu deelj(ceertama egliite)) es biju paarsteigts, shis man uzraxtija-

jacky rakstīja: spokos ir vaarda briiviiba un var lamaaties liidz tam briidim kameer nav suudziibu, par anoniimajiem neviens nav suudzeejies :) Par tevi ir :)

 

es domaaju- ja reiz newienam te nepatiik paargudrie komentaari, tad vienkaarshi spoceeniem ir jaaapvienojas, un jaasaak suudzeeties Jackyjam, par shiem anoniimo komentaariem..

 

man priekshlikums buutu shaads- wienkaarshi jaauztaisa jauns amats, kaut kaads komentaaru redigjeetaajs, wai kkas taads..  un vinja darbs buutu vienkaarshi izdzeest taada veida komentaarus  un spoki buutu apmierinaati ar dziivi, un wiss buutu pozitiivi,, jo tieshaam saak tracinaat, ka visu piesaarnjo ar tieshaam krieviskiem lamuwaardiem, jaa mees zinam, ka krievu valoda ir bagaataakaa ar lamuvaardiem, bet nevajag to atgaadinaat uz katra stuura.. :)

jaa, ir arii cita ideja, ne no manis.. bet no----->

 

fcsanok  

Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams uztaisīt tādu lietu, katrs komentārs kas ir sasniedzis -5 tiek vienkārši slēpts! Un nav jāvēido nekāds jauns amats, un viss būs ļoti demokratiski!

rezumee--->

saakam suudzeeties Jacky par shiem komentaariem, kopaa mees varam panaakt mieru un saskanju spokos.. :)

83 27 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 102

0/2000

la la la :D

0 0 atbildēt

Laba ideja, DIEZGAN CĒRTAMA IDEJA.

0 0 atbildēt

atbildot uz sawluxz komentāru " Nu, bet tas taču ir bezjēdzīgi.! :) Lai jau... " kaapeec tas jaadara wienam cilveekam?? te tachu ir simtiem, kuri gribeetu kaut ko tik stulbu dariit, kaa dzeest aaraa komenteerus, jo kompis ir vinju dziiwe.. dienu un nakti..

0 1 atbildēt

atbildot uz WampW komentāru " Huinja! Nekam neder tava sisteema! eij majaas! " persooniigi es domaaju, shaada tipa komentus nedzeest,, bet tieshaam, kur ir tieshi uzsweerts tas, cik nu labi paarzinam krievu valodu.. :)

0 1 atbildēt

atbildot uz sawluxz komentāru " Nu vienkārši tavā rakstā minēts vienskaitlī... " taisniiba, vinji to wareetu dariit, bet nedara..

0 1 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru " Man gan būtu cits priekšlikums, ir iespējams ... " par sho arii rwaali wareetu padomaat..

0 1 atbildēt

atbildot uz MrFreeman komentāru " Es gribu lai tu pazustu no šī portāla &nbsp... " da man pie kaajas, ko tu gribi un ko tu negribi! :D

0 1 atbildēt

atbildot uz mad dog komentāru " Tev gadījumā nav viss pie kājas? Ja ir tad n... " redz, ka wiss man naw pie kaajas.. taatad uz pirmajiem 2 jaut. atbildeeju.. taalaak- meerkjis ir skaidri un gaishi apraxtiic apraxtaa.. abizho?? shaadu wvaardu man nemaacija.. cik zinaams, naak no urlu valodas..

0 1 atbildēt

atbildot uz mad dog komentāru "   Tu saproti, ka ņemies pa tukšo?   " es saprotu, ka nj*s pa tuksho.. :) so fucking what??

0 1 atbildēt

atbildot uz MrFreeman komentāru " džekam vajag cepumus, tāpēc taisa šādus rak... " un par tiem cepumiem wareetu padiskuteet.. ne iipashi tiecos peec tiem..

0 1 atbildēt

atbildot uz mad dog komentāru "  Jēga ir likt labus rakstus, ko prieks... " 1.kaart- es nevienam nesuudzos, es pasaku savu viedokli, ka shiem komentiem buutu jaapiliek punkts.. :) 2.kaart- te nav neviena citaata, ja kas..

0 1 atbildēt

atbildot uz SharK komentāru " Par to ideju, ko minēji par -5 un slēpt komen... " Mans priekšlikums ir ja komentāram summārais ir -5, piemēram ja komentāram ir +20 un -10 viņš slēpts netiks, bet ja ir +2 un -8 tad viņš tiks slēpts! Viss ir ļoti vienkārši un efektīvi!

0 1 atbildēt

atbildot uz Stasits komentāru " Un tu būtu tas inteleģentais jaunietis? &... " es nerunaaju par sewi..

0 2 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " nedara, jo nav jādara, nav dots tāds uzdevu... " to es zinu,, un tas ir skumiigi, ka naw.. :p

0 2 atbildēt

atbildot uz Sīcīte komentāru " nav jau jēga. Jo katrs raksts kas tiek aps... " tad nu gaidam, kad wisi pieags.. :)

0 2 atbildēt

atbildot uz Delicate komentāru "   tad pasaki, kāda jēga vispār taisīt... " tad kaada jeega te kaadam wispaar likt raxtus??

0 2 atbildēt

atbildot uz Stone komentāru " shtekers parak dzilji sirdi njem, suudiigi tev " es neko nenjemu,.. bet tieshaam, naw jauki, kad ienaak kaads intiligjents jaunieties pirmo reizi, palasa komentaarus.. un nodomaa- taadaa atejaa nekad wairs neraadiishos..

 

tas tachu grauj spoki.lv reputaaciju!

0 3 atbildēt

Huinja! Nekam neder tava sisteema! eij majaas!

0 3 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Pirmamkārtām ko shteker tu velies panakt? ref... " lai wisiem skairds, par ko runaaju, taadeelj arii piemeeri..

0 3 atbildēt

atbildot uz mad dog komentāru " bļin čali neliec tādus komentus, kas dabūtu -... " tieshi taa..

0 3 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »