local-stats-pixel fb-conv-api

Izvarotāji Latvijas baznīcās?548

Pasaulē daudziem patīk uzskatīt, ka baznīca un reliģijas ir kas pavisam tīrs no ļaunuma, ka tās nes cilvēcei tikai labumu. Parādīšu jums kristietību no cita skatupunkta. emotion

Nu tad ievērtējiet rakstu lasītāji! emotion

2810 106 548 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 548

0/2000

Es ticu Dievam, bet neticu Baznīcai. Es neticu nevienai Baznīcai, un ticu visiem Dieviem. Par kristietību runājot, tur ir vieta vismaz pieciem pilnvērtīgiem rakstiem. Pirmkārt, ne velti kristietība ietver tiklab Jauno, kā arī Veco derību, jebšu Kristus teica: "Es nenāku veco derību atmest, bet gan piepildīt." . Līdz ceturtajam mūsu ēras gadsimtam kristieši piekopa visus ebreju rituālus. Vecā derība ir burts burtā ebreju Tora. Otrkārt, ne velti musulmaņi netic, ka Kristus ir ebreju gaidītais mesija, jo romieši tiktāl izkropļoja Kristus tēlu, ka padarīja par neiespējamu viņa reālo eksistenci kā tādu. Par to ir daudz un labi runāts Brauna grāmatā "Da Vinči kods". Treškārt, jādomā, ka pašu Toru ebreji ir vienkārši nozaguši no arābiem, jo Jeruzaleme nemaz tā nelīdzinās Bībelē aprakstītajām vietām un vietvārdi no Bībeles laikiem vairāk ir tieši Mekas apkārtnē. Es varētu rakstīt daudz un dikti, taču laikam tomēr pietaupīšos kādam rakstam. ;)

4 0 atbildēt
Mums pagāniem gan nav problēmu. Ne mēs karus esam uzsākuši ne mēszemes iztirgojam, kristieši bučādami visiem pakaļas ir tikuši tik tālu, ka nu jau baltā sieviete ar lopiem guļ un par to nekaunas!
7 3 atbildēt

Baznīca dievam ir kā saulei aizlikt priekšā sveci un teikt, ka tagad saule spīd spožāk emotion

Kristietībai pašai par sevi grūti atrast kādu trūkumu, bet tie, kas kristietības (vai jebkuras reliģijas) vārdā dara visas tās zvērības, nav kristieši, tie ir uzurpatori, vai apmātas vājās galvas. Diemžēl ne mazāk kā 75% cilvēces ir tās apmātās vājās galvas, kuriem pilnībā saiet uz īso, ja kāds izdomā kritizēt viņu reliģiju.

4 0 atbildēt

Lai ari tādam dievam neticu un nekad nēsmu ticējis, Bet ja cilvēki ir tik naivi un tic pasakām, lai jau, Piem pret baznīcām un cilvēkiem kas iet uz baznīcu man nav iebildumi, viņi dzīvo savu dzīvi un nevienam netraucē, Man dusmas rauj tie debīlie fanātiskie kristiešu sektanti, kas  skalo smadzenes cilvēkiem, mēģina tos atvilināt uz savām sektām uzspiež cilvēkiem savu debilo reliģiju utt. Tādus gan - sist un slānīt.  2 gadi atpakaļ pie manis atnāca divi čališi, parunāt par dievu un pārdot kkādas jaunās derības vai ko tādu. parāva tāda agresivitāte ka vienkārši vienu pagrūdu un šis novēlās ar visu savu bībeļu somu pa kāpņutelpas trepēm. Kopš tās reizes neviens ar mani par dievu vairs negrib runāt. emotion  Besī tie fanātiskie sektanti. viņiem čista ir izskalotas smadzenes un stulbākais ir tas ka viņi zombē tālāk savas atvases. Un viņi domā ka viņi tur dieva kalpi un baigi labiņie, patiesībā viņi ir diezgan naidīgi un ļauni cilvēki. Pasaki sektantam ka tu netici dievam, tevi tas nolādēs, novēlēs slimibas un neveiksmes un elles liesmas. Pasaki cilvēkam kas labprātīgi iet uz baznīcu, viņa reakcija būs: "ā nu ok.. "

4 0 atbildēt

Diezgan vājš raksts, ir redzēti daudz spēcīgāki argumenti par vai pret šo tēmu.

Nesaku, ka tev piekrītu vai nepiekrītu, taču, manuprāt, jebkurš mācītājs varētu nolikt pie vietas šos tavus apgalvojumus ;)

5 1 atbildēt

tavai teorijai vajaga faktus tapat ,ka tiesaa kadu, tiesai vajaga faktus ar pieradijumiem un tava runa ir tuksha analfabetiska mulde6ana LOL ja jau tava teorija ir patiesa kur ir pieradijumi dokumentacija un vesturiska patiesiba?

6 2 atbildēt

Pilnīgi viss, kas ir saistīts ar šo tēmu ir kaut kāds izdomājums, cilvēkiem vienkārši vajag kādu, kam varētu ticēt, tāpēc pieturas pie gadsimtiem vecu mītu pielūgšanas.

4 1 atbildēt

jebkura ideoloģija ir veids kā kontrolēt cilvēkus, tāpec visam akli ticēt nav prātīgi, bet neticēt nekam un noliegt visu nozīmē nonākt trako namā. tāpat labi redzam, kas slēpjas aiz demokrātijas aizsega, bet vai tāpēc gribam veco sistēmu atpakaļ. diemžēl cilvēki tāds lopu bars vien pagaidām ir un pasaulei kontrole ir vajadzīga, tāda vai šāda, bet kontrole paliek. var iedomāties analoģisku piemēru - neliela cilvēku grupiņa uz izolētas salas. arī tur uzradīsies kādi līderi, kas mēģinās koordinēt rīcību un realizēt savus uzskatus, bet citi paklausīs, jo nejutīsies tik kompetenti vai vienkārši tā viņiem būs vieglāk. nejau katrs dzīvos savā stūrītī un viens otram netraucēs. nav svarīgi, kas notiek, svarīgi kā to uztveram, t.i., cietuma kamera ir tikai telpa. daudzus nomāc, ka viņuprāt masoni izlemj viņu dzīves un kruķī pasauli pa savam. un kāpēc par to būtu jāsatraucās? tikpat asteroīds var sašķaidīt planētu, kas izbeigs dzīvi vispār. tad kas labāk, masoni vai asteroīdi? un vai tāpēc tagad būtu jātur ļauns prāts uz kosmiskajiem ķermeņiem? vajag dzīvot savu dzīvi un iet savus ceļus, rast prieku ikdienas sīkumos, nevis visam meklēt cēloņus.

4 1 atbildēt

Ja runājot par krusta kariem, tad mēs visi pamatskolā mācijāmies, ka krusta kari notika tādēļ, ka vāciešiem vajadzēja šīs teritorijas, ostas- rīga... 1. Labs ģeogrāfiskais novietojums.. 2. desmitā baznīcas tiesa u.t.t., vnk ar šo gribu pateikt, ka krusta karu tā vnk nosauca, jo vāciešiem vajadzēja šīs teritorijas, un tāpēc viņi tā šo karu nosauca. Varbūt man nav taisnība, bet vienkārši saku ko man mācija. emotion Pārāk gudri izteikties nemāku. emotion

3 0 atbildēt
Labāk, ticēt Dievam un pēc tam nomirt un saprast, ka Viņa nav, nekā neticēt, un nomirstot saprast, ka Viņš ir.
5 2 atbildēt

9. jaunais pāvests atzina gan, ka pedofīlija baznīcā ir jāiznīdē.. neatceros, kā sauc, bet tas, kurš nāca pēc Benedikta..

3 0 atbildēt

Kristietītības doma pati par sevi ir ļoti laba. Tas, ka daži kristieši un mācītāji to neievēro nenozīmē, ka pati kristietība ir slikta.

4 1 atbildēt

Es atkal domāju, ka kristietība nav ļauna. Baznīca varbūt, jā, jo to nevar pierādīt, un rakstā arī minēts, kāpēc, bet pati kristietības ideja jau nav slikta.

3 0 atbildēt

Jūs esat redzējuši mācītāju kurš būtu nabadzīgs  emotion 

3 0 atbildēt

Vēl viens labs arguments ir ka dieva priekšā itkā esam vienādi, bet baznīcai un kristiešiem nebija nevienu iebildumu ka ASV bija rasistiski likumi un darbības. Piemēram Tie paši kristieši neļāva melnādainajiem studēt un apmeklēt vienu tualeti ar baltajiem. 

4 1 atbildēt

Pats esmu kristietis, bet pilnībā Tev piekrītu, jo neesmu viens no tiem fanātiķiem.. man pašam ir arī sava ideoloģija par kristietību un tādu kā Dievu, nāciet un nosodiet mani fanātiķi.

6 3 atbildēt

Es nepiekrītu šim rakstam. Dievs, ja nav vainīgs, ka šie cilvēki dara sliktas lietas. Jūs te sakat, ka Dievs ir slikts, Jēzus ir slikts, bet ko viņi sliktu ir izdarījuši ?! Viņi nav vainīgi, ka cilvēki viņus attēlo citādāk un domā citādāk, tādēļ pārveido svētos rakstus pēc sava prāta. Šobrīd ar šo rakstu tu veido sliktu priekšstatu par Dievu un reliģiju, kā tādu. Es vrb nemāku pareizi noformulēt savas domas, bet ceru, ka jūs saprotat, ko es cenšos pateikt. Tie cilvēki izdarīja, ko izdarīja, taču tikai tpc, ka viņi saka, ka tas bija reliģijas dēļ tas nenozīmē, ka tas ir tas ko Dievs mums vēlējis. Dievs savā ziņā ir mīlestība, draudzība un prieks. Vienīgais, ko Dievs ar saviem baušļiem ir centies panākt, ir tas, ka cilvēki dzīvo saticīgi un draudzīgi. Cerams jūs sapratāt...

3 1 atbildēt
Baznīca un Dievs, ir divas dažādas lietas. Cilvēks to ir padarijis par Dieva namu, pēc saviem ieskatiem.
2 0 atbildēt

Nu  par Romieshiem es nepiekriitu. Bija Laiks, kad Romaa kristieshus kjerstiija un dedzinaaja.

2 0 atbildēt

Raksta autoram ir visai miglains priekšstats par baznīcas vēsturi un bībeli. Mūdienās zināmā kristietība sākās 4. gadsimtā mūsu ērā Romas imperatora Konstantīna valdīšanas laikā. Kristietība, protams, pastāvēja arī līdz tam, taču tā tika nežēlīgi vajāta. Imperatora Konsantīna laikā kristietība tika legalizēta, taču ar nosacījumu, ka tā pieņems pagāniskos ticējumus un rituālus. Liela daļa šos rituālus un ticējumus arī pieņema, neskatoties uz to, ka tas ir pret svētajiem rakstiem. Oficiāli tas tika deklarēts kā solis, kas palīdz pagāniem pieņemt kristīgo ticību. Realitāte gala rezultātā bija tāda, ka legalizētā "kristietība" tika pilnībā paganizēta. Sabata vietā (sestdiena) kā svētāma tika pieņemta Saules diena (svētdiena), un pagāniem pierasto daudzu dievu vietā tika ieviesti svētie, kā arī pagāniem pierastā statuju un bilžu pielūgšana. Arī ticības doktrinālajos jautājumos tika daudz kas izmainīts. No baušļiem tika izmests 2. bauslis "Netaisi sev elku tēlu vai kādu atveidu nedz pēc tā, kas ir augšā debesīs, nedz pēc tā, kas ir virs zemes, nedz pēc tā, kas ir ūdenī zem zemes. Nezemojies to priekšā un nekalpo tiem, jo Es, Tas Kungs, tavs Dievs, esmu dusmīgs Dievs, kas tēvu grēkus pie bērniem piemeklē līdz trešam un ceturtam augumam tiem, kas Mani ienīst, un dara žēlastību līdz tūkstošajam augumam tiem, kas Mani mīl un tur Manus baušļus.", kā arī izmainīts 4. "Piemini sabata dienu, ka tu to svētī. Sešas dienas tev būs strādāt un padarīt visus savus darbus. Bet septītā diena ir sabats Tam Kungam, tavam Dievam, tad nebūs tev nekādu darbu darīt, nedz tev, nedz tavam dēlam, nedz tavai meitai, nedz tavam kalpam, nedz tavai kalponei, nedz tavam lopam, nedz tam svešiniekam, kas ir tavos vārtos. Jo sešās dienās Tas Kungs ir radījis debesis un zemi, jūru un visu, kas tur atrodams, un septītajā dienā Tas Kungs atdusējās; tāpēc Tas Kungs svētīja sabata dienu, lai tā būtu svēta.." uz vienkāršu "Tev jāsvin svētā diena" un 10 sadalīts divās daļās. Tika pieņemta pasaciņa par mūžigo elli, kur mūžigi tiks mocīti tie, kas nav Paradīzē,  pasaciņa par mūžīgi dzīvo dvēseli, un daudzas citas, kuras raksti noliedz. .

Vēlāk Romas bīskaps tika saukts par Pāvestu, kas ir Dieva vietnieks un ir tikpat nemaldīgs kā Dievs un pāvests sāka valkāt visu to pašu atribūtiku, kuru valkāja pagānu Saules dieva virspriesteris. Arī pāvesta tituls "Pontifex Maximus" ir pagānu Saules dieva virspriestera tituls un atrodams jau senās Sīrijas un Babilonas laikos, kur ar šo pašu titulu tika apzīmēti Saules dieva virspriesteri. Tāpat pāvesta nemaldīgums ir pārņemts no pagānu Saules dieva virspriestera, kas arī tika uzskatīts par nemaldīgu.

Faktiski mūsdienās Romas katoļu baznīcā ir tas pats senās Romas pagānisms, tikai ar to starpību, ka pagānu dievu personāži ir nosaukti vārdos, uri ir paņemti no bībeles un vēlākiem šīs pašas baznīcas kanonizētajiem.

Attiecīgi visi šīs baznīcas noziegumi jau sākot no tā paša 4. gadsimta mūsu ērā ir izdarīti labākajās pagānisma tradīcijās 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »