local-stats-pixel fb-conv-api

Izvarotāji Latvijas baznīcās?548

Pasaulē daudziem patīk uzskatīt, ka baznīca un reliģijas ir kas pavisam tīrs no ļaunuma, ka tās nes cilvēcei tikai labumu. Parādīšu jums kristietību no cita skatupunkta. emotion

Nu tad ievērtējiet rakstu lasītāji! emotion

2810 106 548 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 548

0/2000

Sen jau brīnos kā mūsdienās var pastāvēt kristietība. Laikā kad cilvēki sākuši samerā loģiski spriest un pamatīgi analizēt visu notiekošo. Vienīgais ko varu secināt ir tas ka cilvēkim trūkst kopības sajūtas, viņi jūtās apspiesti un pamesti un sāk lasīties baros, izdomā sev dievu un tic ka pēc tam kad atstieps kājas viss būs šokolādē... Nebūs tā. Cik zinu no medicīnas tad pēc nāves visi bioloģiskie procesi apstājas un tātad arī domāšana un tavs unikālais Es pazūd... Varbūt tā arī ir tā šokolāde ka nav vairs ne par ko jādomā vai jāuztraucās. Tādā ziņā nesaprotu budismu, kāda mārutka pēc vajadzēja izdomāt reinkarnāciju? Vienīgais loģiskais secinājums ir ka reinkarnācijas pasaka nepieciešama lai cilvēki nesaskatītu apkārtējo un savas dzīves bezjēdzību...

0 1 atbildēt

Tu man nepatīc, bet raksts ir ok. 

0 1 atbildēt

Drosmīgs raksts. Reti kurš ko tādu pateiks par melnsvārčiem, kuriem kāda starpība ko izdrāzt vai smadzenes vai mazu puiku....

1 3 atbildēt

beidzot kāds kura viedokli atbalstu emotion

1 3 atbildēt

Šis raksts ir pinlīģs bulshits. un ja autors būtu kaut nedaudz inteliģents un sapratīgs cilveks neliktu šāda veida rakstus.  Ir daudzi cileki kuri baznica un ticība atrod mieru un dziedināsanas un varbut ir kads kurs tiko sācis piem iet baznica un vinjam nav nekada priekstata par to kas tas ir  un tu ar sadu rakstu saujauc vinam pratu. nevajag runat par to ko tu galigi nesajedz.

0 2 atbildēt
Kristietība izdomāta no zila gaisa lai varētu iekarot un izlaupīt citas valstis, tāpēc nav jābrīnās, ka patiesībā tas ir pilnīgs bezsakars.
0 2 atbildēt

Ja jūs neticat reliģijai, tad jūs noteikti ticat Džastinam Bīberam.emotion

1 3 atbildēt

Protams, tāpat kā par 87 evaņģēlijiem, kuri ir tikuši cenzēti. Ir lietas, kuras sabiedrībai nav jāzin, citādi mūsdienu sistēma vienkārši sabruktu.  

0 3 atbildēt

Raxts labs. Maza piebilde - Romieši nevarēja radīt Kristietību, jo apkaroja to nežēlīgi, sadistiski un ilgi. Ja tie būtu radījuši Jēzu, tie nebutu simtiem tūkstošus cilvēku dzīvus sadedzinājuši tāpēc, ka viņi bija kristieši.

0 3 atbildēt

Ja ielieciet man mīnusu, lūdzu pamatojiet, savādāk nav pamata portāla Spoki.lv komentāru sadaļai eksistēt.

Tu acīmredzami neēsi lasījies Bībeli, vai kaut cik interesējies un studējis šo tēmu, jo jau pašā sākumā tu sāc novirzītie no tēmas, kas, ja nemaldos, ir KRISTIETĪBAS ļaunums, nevis cilvēka. Pēc Bībeles, katram cilvēkam ir iedzimtais grēks, tāpēc atkrīt visas apsūdzības gan Vatikāna cilvēciņiem gan Krusta karu cilvēciņiem. Bībelē nav minēts, ka mums ir jāpilda 10 Dieva baušļi, lai nokļūtu paradīzē, un ja nepildīsim, tad degsim un mocīsimies u.t.t. Bībelē pašā ir teikts, ka neviens cilvēks nav spējīgs tos pildīt. 10 baušļi pieder vecajai derībai. TIE UZ MUMS NEATTIECAS! Kādēļ, tev liekas, Jēzus Kristus mira pie krusta? Par mūsu grēkiem, tādā gadījumā, baušļi paliek vēsturē. Lai nokļūtu paradīzē, mums ir tikai jātic šim visam. Dievs mums nedarīs pāri ellē, tur būs sātans, Viņš mūs soda šeit, uz zemes, APZINĀTI soda, jo mēs (cilvēks kā tāds) viņu nodevām.

1 5 atbildēt

Zini, bībele ir visu grāmatu pamats, varbūt atver viņu un izlasi? Tici man, tur var rast daudz atbildes, tāpat kā rast jaunus jautājumus.  Baznīca nekad nav un nebūs ierocis cilvēces kontrolei, jo ticība nav uzspiesta. Reliģija un bībele ir spēcīgi ieroči. Pieminot viduslaikus neaizmirsti, ka sabiedrība vadījās pēc pavisam citiem principiem, Dievs nevienam nelika iet karot, to darīja cilvēks šantažējot ticīgos un neticīgos izmantojot Dieva vārdu. Ēģiptiešu dievus associē ar Sauli, Kristus ir Patiesība un Ceļš. Ja tu papētītu mazliet dziļāk tad saprastu, ka pasaules reliģijas patiesībā nav nemaz tik atšķirīgas, protams, ka katrai konfesijai ir savas unikalitātes, tomēr to ļoti ietekmē ģeogrāfiskais novietojums. Par to, ka Kristietība ir mākslīgi radīta, tā nav. Visas ticības (to skaitā maģijai utt.) balstās uz reāliem notikumiem, piemēram, slavenais latvietis, kurš uzcēla ''Korāļu Pili'' teica, ka ir atklājis noslēpumu kā ēģiptieši būvēja savas piramīdas, viņš nenoliedza mistiku, bet mistika ir saistīta ar reliģiju. Savukārt ēģiptieši teica, ka zināšanas viņiem sniedza Ra.  Un nē, Jēzus nepavisam nav attēlots visur kā eiropietis. Šis fakts ir aplams. Reliģija nav ticība Dievam, tas ir čeļš pie ticības Dievam. Šī tēma ir plaša un par to var ļoti daudz diskutēt, taču nelasi kaut kādus amerikāņu propogandas par reliģiju, it īpaši no cilvēkiem, kuri nemaz nav studējuši pasaules reliģijas.  

15 25 atbildēt
Jezus Kristus bija Dieva suutiits veestnesis, pirms Jeezus ir bijushi citi veestneshi (pravieshi). No tiem slavenaakie Mozus, Noas, Solomons un citi, pats pirmais bija Adams, bet peedeejais Dieva suutiitais pravietis bija Muhameds (peec Kristus), kursh atnesa cilveecei islamu. Sveetaa Koraana graamata nekad nav tikusi sagroziita, Dieva vaards ir issts un patiess.  Religiju izkroplo cilveeks nevis Dievs,kaa tas notika ar kristietiibu un taadeelj Dievs apzzeelojaas par savu radiibu un suutiija mums visiem par sveetiibu peec Kristus pravieti Muhamedu ar patieso Dieva veesti. Lai Dievs Juus visus sveetii un paliidz atrast patiesiibu un iisto celju pie taa,no kura juus visi esat naakushi - pie Dieva! Amen! Naakamreiz veido rakstu par islamu, bet sagatavojies labi, lai neaizskartu ticiigo juutas izplatot nepatiesu un nepaarbaudiitu informaaciju! :)
4 29 atbildēt
« 4  5  6  7  8 »