local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tevi šokēs! - Cenzūra TVNET196

Iesākumam iesākšu ar to, ka daudzi jau no mums ir dzirdējuši par TV-NET dubultstandartiem. Ziņas latviskajā TV-NET versijā tiek pasniegtas citādi kā tā krieviskajā versijā. Biju dzirdējis par tvnet.rus cenzūras gadījumiem, bet nebiju ar tiem saskāries. Tas tā bija līdz šim. Šodien ieraudzīju, ka tvnet.rus krieviskajā versijā viens pēc otra pazūd komentāri, kas nosoda Krievijas agresiju, pietam šī ziņu portāla noteikumiem atbilstoši komentāri. Tā nu man radās ideja ievietot dažu labu komentāru attiecīgajā rakstā un redzēt kas notiks!

1845 12 196 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 196

0/2000

Šim stāstam, kā caurulei divi gali, kā mēs varam būt droši, ka mēs arī zinam kristālskaidru patiesību?  

0 0 atbildēt

Žēl! Kā tā cenzūrē, bet runājot par Ziņām. Es vispār neklausos un nelasu ziņas TVNET vai Delfi, jo gan RUS un LV ziņas tiek liktas, lai tikai izraisītu naidu starp abu vālsts iedzīvotājiem, jo,piemēram , es neticu kā Krievija taisās okupēt mūs vai uzsākt karu starp mums, bet LV ziņas saka pretēju, kā tulītas tiks ievest karaspēks mūsu valstī un bus karš! Tās ir tādas pašas muļķības kā RUS ziņās, ka Krievu karaspēks neatrodas Ukrainā. Es nesākšu runāt par ASV, jo ASV vai NATO karaspēka atrašanas dēļ Baltijas valstīs, arī ir iemēslis Krievijas robežas karaspēka pastiprināšana. Tādēļ labāk pašiem secināt, kas pasaulē notiek. 

0 0 atbildēt

9.bildē šoreiz es vairāk atbalstītu redakcijai,jo kādā sakarā uzreiz ir jāvaino jūdi? tas jau ir rasisms,un es nedomāju,ka latviešiem vajadzētu viņus atblastīt,bet tā kopumā raksts ir labs!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ko tu dari cilvēces labad? :)

Es šo. ;)

0 0 atbildēt

šodien piem. viena tante no salaspils bij šokā par posteri ukrainas karoga krāsā. To ka cilvēks, turklāt  tatjana, varētu būt šokā, mani neizbrīna. Izbrīna fakts ka delfu admini ļauj kreisi noskaņotiem krievvalodīgajiem brīvi plosīties pa komentāru sadaļu: http://www. delfi. lv/reporter/news/witness/foto-zhiteli-salaspilsa-v-shoke-v-gorode-poyavilsya-ukrainskij-plakat-s-nadpisyu.d?id=44896760&com=1&s=1&no=20ja nu pēc sazvērestības teorijas, tad sanāk ka lielākos IT medijus jau ir sagrābūši savēs ķepās kremlini un palēnām sāks smērēt iekšā "pareizos" rakstus arī latviešu publikai. nu tas tā.. tīri teorētiski :) p.s. he he dīvaini ka ierakstot tiešo linku uz delfiem tas pārveidojas par kombuļu inesi lol lol lol

0 0 atbildēt

Latvija termins "varda briviba" ir tikai kajuslaukaamaa paklaja vertiibaa.

0 0 atbildēt

Krievija vienkārši uzpērk tā teikt 'pareizos' cilvēkus !

0 0 atbildēt

Autoram ir 100% taisnība. Ar TVNET vairs nav labi. Ja jau Delfos pēdējā laikā cenzūra liek domāt, kā politkorektāk pateikt to, ko tāpat visi zina, tad TVNET vienkārši dzēš ārā jau esošo. Komentāru dzēšana pēc laika arī notiek ar nevaldāmu jaudu. Rupjības lietojis neesmu, arī slepkavot citādi domājošos neesmu piesaucis. Tā vien gribas domāt, ka ar komentāru pārbaudi TVNET nodarbojas prokremliski orientētas personas, kuras automātiski met laukā visu, kas viņām liekas nepieņemams ideoloģisku apsvērumu dēļ. Pie kam cenzūra ir diezgan gļukaina, jo pat ielogojoties ar FB vai Twitter no vienas IP adreses man vairs vispār neļauj komentēt, arī ja tekstā nav neviena teorētiski "slikta" vārda vai vārdu salikuma, taču no citas var.

Spoku nonākšana TVNET īpašumā arī sāk rādīt savus auglīšus. Vismaz attiecībā pret savu personu pamanīju, ka pie rakstiem vairs nevaru pielikt ne plusus ne mīnusus. Šaubos, vai pat šis komentārs aizies vai pēc brīža nepazudīs. Pārlūkprogrammu nesavietojamību izslēdzu, jo lietoju pēdējās FF/Chrome versijas.

0 0 atbildēt

Cenzūra ir visur,droši vien,ka mūsu ziņas mums noslēpj,kas īstenībā notiek Ukrainā un kā Krievija tur ir iesaistīta.

0 0 atbildēt

man ir screens ku jacky ari slavē krievus par vardarbību ukrainā

0 0 atbildēt
Itka citi zinu portali butu labaki.Vairak vai mazak,tas pats vien ir..
0 0 atbildēt

Noriebusies tie koment'et'aji kuri izsaka jeb k'ada veida agresiju pret jeb kaadu nolapito politisko pusi! Dzirdat? J'us man esat lidz kaklam! Butu labi kad jebkuru komentaru par politisko "gudribu medijportalosvienkarsi anuletu ludzu!"

0 0 atbildēt

Tā kā Spoki.lv arī ir TVnetal, tad gan jua tavu rakstu arī izdzēsīs....

0 0 atbildēt
Tu zini ja kad spoki.lv pieder tvnet!? Nebrīnīšos ja šis raksts arī pazudīs :-D
0 0 atbildēt

Cepums tev par darbu!

0 0 atbildēt

Vainīga slepkavu, savu tanku iesūtīšanā, teroristu atbalstīšanā un Krimas okupācijā.

0 0 atbildēt

tak sen zinaams ka tas tvnet ir meesla saits un vnk dirsaaliidejs, jo naudinja no tas puses nakt

0 0 atbildēt

if it bleeds it leads 

0 0 atbildēt

Šo derētu pārpublicēt vairākās vietās, lai nav tā, ka TVNET izdomā šo arī izdzēst. :)

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »