local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tevi šokēs! - Cenzūra TVNET196

Iesākumam iesākšu ar to, ka daudzi jau no mums ir dzirdējuši par TV-NET dubultstandartiem. Ziņas latviskajā TV-NET versijā tiek pasniegtas citādi kā tā krieviskajā versijā. Biju dzirdējis par tvnet.rus cenzūras gadījumiem, bet nebiju ar tiem saskāries. Tas tā bija līdz šim. Šodien ieraudzīju, ka tvnet.rus krieviskajā versijā viens pēc otra pazūd komentāri, kas nosoda Krievijas agresiju, pietam šī ziņu portāla noteikumiem atbilstoši komentāri. Tā nu man radās ideja ievietot dažu labu komentāru attiecīgajā rakstā un redzēt kas notiks!

1845 12 196 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 196

0/2000

Bet vai raksta autors saprot, ka ''Spoki'' ir uz TVNET platformas?

0 1 atbildēt

Tā nav cenzūra, bet vienkārši bizness. Lai saglabātu vēlamo auditoriju, tai jāsniedz tas ko tā grib lasīt. Savādāk reitingi aizies "cūkām"....

0 1 atbildēt

FUCK THE MEDIA

0 1 atbildēt

Teica latviešu filoloģijas bakalaura, politoloģijas maģistra un filosofijas doktora ieguvējs prety 101. Kurš  pamatoti, latviski un argumentēti  izsaka savu lūgumu kādam pārvietoties uz savu etnisko dzimteni. Priekš par latviešu izglītotību!

0 1 atbildēt

Huiņa... kārtējam amplim kam neko citu, kā krānu pie pc raustīt, atkal darīt bija ne*** un zupas šķīvī vētru taisīt sadomāja

1 6 atbildēt

Autor, ko tu PATS esi izdarījis šajā sakarā? Dabūji plusiņus..ūn?Vai tu uzskati, ka spokos sēž kāds no valsts pārvaldes? Vai uzskati, ka tīneidžeriem kas šeit sēž nav pie kajas par politiku? Raksti tvnet`am lai skaidro situāciju. Ja nesanāk, ej vēl tālāk- sūti uz kādu valsts iestādi. Varbūt pat beztabu, lai visi redz kas notiek.

1 11 atbildēt
Aizej muterei pupu pazīd , dēļ tā ka tavus komentārus dzēš ārā
0 15 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »