local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tevi šokēs! - Cenzūra TVNET196

Iesākumam iesākšu ar to, ka daudzi jau no mums ir dzirdējuši par TV-NET dubultstandartiem. Ziņas latviskajā TV-NET versijā tiek pasniegtas citādi kā tā krieviskajā versijā. Biju dzirdējis par tvnet.rus cenzūras gadījumiem, bet nebiju ar tiem saskāries. Tas tā bija līdz šim. Šodien ieraudzīju, ka tvnet.rus krieviskajā versijā viens pēc otra pazūd komentāri, kas nosoda Krievijas agresiju, pietam šī ziņu portāla noteikumiem atbilstoši komentāri. Tā nu man radās ideja ievietot dažu labu komentāru attiecīgajā rakstā un redzēt kas notiks!

1845 12 196 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 196

0/2000

Ienīstu, ka Latvija atrodas tik tuvu Krievijai un visdebīlākais man šķiet tas, ka LATVIEŠI, krievvalodīgie, kuri ir uzaugušu , visu laiku bijuši Latvijā atbalsta Krieviju , neizprotu kapēc....

0 0 atbildēt

krievi sieri

0 0 atbildēt

Tak sen jau zinaams, ka tvnet redaktori ir jobi krievelju pakalpinji. Jau labu laiku neapmekleeju to fashisma pereekli. Un mans IP tika nobanots ar, i maajaas i darbaa.

Cerams, kaads no tiem smirdiigajiem krievu suudiem lasa sho un autor, es tieshaam ceru, ka Tu shiis bildes aizsuutiiji DP!

0 0 atbildēt

Vini ir paraziiti un es veel joprojaam ceru, ka driiz lielaakaa dalja to jobo okupaacijas aborta paliekas izmirs un jauniem veel nebuus smadzeniites 100% izjaatas ar komunisma samazgaam.

0 0 atbildēt
Tie, kas ielika mīnusu, laikam, ir 'lieli Krievijas atbalstītāji' . Nu nepatīk man Krievu mentalitāte, piedodiet, bet tas tā ir!
0 0 atbildēt

Jātaisa revolūcija...

0 0 atbildēt
Pasakiet man tieshi Krievija riikojaas nepareizi: kad vinji atljaava krimam pievienoties kriviejai, vai ka juusupraat viss sliktais kas tagad notiek Ukraiinaa ir Krievijas vaina? Man vienkaarshi juus zheel...
1 1 atbildēt

Kapēc šo rakstu nevar redzēt sākumlapā? Viņam būtu jābūt pie karstākajiem rakstiem, bet viņa tur nav. 

0 0 atbildēt

Cepums tev par darbu!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Visu laiku dzēš ārā. Ja cītīgi turpini rakstīt savu komentu atkal un atlal- nobano.
0 0 atbildēt
Arī delfi tagad 2018 gadā dara to pašu. Man gandrīz katru komentāru ārā dzēš.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Spokos ir jau labu laiku cenzūra vajag tik rakt.

0 0 atbildēt

Pietam, šis te viss nav attiecināms tikai uz komentāru dzēšanu. Portālos ievietotie raksti paši jau par sevi ir pilni ar propogandu vai sagrozītu informāciju, un ir pilns ar muļķiem, kas to visu uztver kā patiesību. Godīgi sakot, nezinu kur, lai iegūst patiesas, nesagrozītas ziņas, ja mums visur tiek melots.

0 0 atbildēt

šodien piem. viena tante no salaspils bij šokā par posteri ukrainas karoga krāsā. To ka cilvēks, turklāt  tatjana, varētu būt šokā, mani neizbrīna. Izbrīna fakts ka delfu admini ļauj kreisi noskaņotiem krievvalodīgajiem brīvi plosīties pa komentāru sadaļu: http://www. delfi. lv/reporter/news/witness/foto-zhiteli-salaspilsa-v-shoke-v-gorode-poyavilsya-ukrainskij-plakat-s-nadpisyu.d?id=44896760&com=1&s=1&no=20ja nu pēc sazvērestības teorijas, tad sanāk ka lielākos IT medijus jau ir sagrābūši savēs ķepās kremlini un palēnām sāks smērēt iekšā "pareizos" rakstus arī latviešu publikai. nu tas tā.. tīri teorētiski :) p.s. he he dīvaini ka ierakstot tiešo linku uz delfiem tas pārveidojas par kombuļu inesi lol lol lol

0 0 atbildēt

Šo derētu pārpublicēt vairākās vietās, lai nav tā, ka TVNET izdomā šo arī izdzēst. :)

0 0 atbildēt

9.bildē šoreiz es vairāk atbalstītu redakcijai,jo kādā sakarā uzreiz ir jāvaino jūdi? tas jau ir rasisms,un es nedomāju,ka latviešiem vajadzētu viņus atblastīt,bet tā kopumā raksts ir labs!

0 0 atbildēt

if it bleeds it leads 

0 0 atbildēt

tak sen zinaams ka tas tvnet ir meesla saits un vnk dirsaaliidejs, jo naudinja no tas puses nakt

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »