local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tevi šokēs! - Cenzūra TVNET196

Iesākumam iesākšu ar to, ka daudzi jau no mums ir dzirdējuši par TV-NET dubultstandartiem. Ziņas latviskajā TV-NET versijā tiek pasniegtas citādi kā tā krieviskajā versijā. Biju dzirdējis par tvnet.rus cenzūras gadījumiem, bet nebiju ar tiem saskāries. Tas tā bija līdz šim. Šodien ieraudzīju, ka tvnet.rus krieviskajā versijā viens pēc otra pazūd komentāri, kas nosoda Krievijas agresiju, pietam šī ziņu portāla noteikumiem atbilstoši komentāri. Tā nu man radās ideja ievietot dažu labu komentāru attiecīgajā rakstā un redzēt kas notiks!

1845 12 196 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 196

0/2000

Man laikam ir kaitigi domat par visu šo, ka mēs nevaram būt brīva valsts manī uzrodas nepārvaramas dusmas, laikam esmu pārāk liela patriote.Mūs vienmēr kāds kontrolē es pat izdzirdot krievu valodu uz ielām palieku dusmīga tas bojā man nervus. :D Labi, saprotu ka visi krievi nav vienādi, bet tomēr ir jāciena Latvija, ja reiz tu šeit dzīvo.Laikam tas nekad nebeigsies, ka krievi mūs kontrolēs, lai gan mes jau gandrīz 30 gadus esam brīva valsts. 

1 0 atbildēt

Saglabā skrīnšotus ar šo pašu rakstu, jo spoki.lv pieder TVNET'am un šis raksts var tikt izdzēsts. Nedrīkstam pieļaut, ka kaut kas tāds notiek mūsu valstī!

1 0 atbildēt

Latvija drosibas iestades jau sen neko nedara... Zini krievu valodu, bet nezini latviesu valodu, un ari citas valodas , tiec darba, zini latviesu, anglu, vacu, norvegu un vel vairak valodas, bet nezini krievu, darbu nedabut.

1 0 atbildēt

Starp citu, spoki.lv pieder tvnet. emotion

Uzmanies.

1 0 atbildēt

mūsdienās karš ir māksla sabāzt  maksimāli daudz "pareizos" banānus maksimāli daudz "pareizajiem" cilvēkiem ausīs, Ukrainā krievi karu vinnēja jo banāni viegli spraudās, Latvijā uzrīkot to pašu ar nav problēmas, a tā DP kas ta šiem, ēd savus burito, rij kafiju un gaida algu, vairāk manuprāt viņus nekas neinteresē :D 

1 0 atbildēt

Manuprāt, veids kā viņiem varētu apgrūtināt cenzūru ir spams, ko izvērstu vairākas personas. Vienkārša vienu un to pašu komentāru copy/paste pie rakstiem... Protams, ka šiem komentāriem būtu jābūt jēdzīgiem - argumentētiem un likuma robežās. (Šādas darbības esmu jau pamanījis vairākos portālos, kur tiek kopētas vienas un tās pat ziņas)

Vēl ir veids kā apkarot naidīgos komentētājus, kas aicina uz Latvijas suverinitātes apdraudēšanu - ziņot atbildīgajām valsts iestādēm... (Var jau teikt, ka tas neko nemainīs, jo tas ir tikai komentārs, bet vismaz ārzemēs ir bijuši gadījumi (tie ir atspoguļoti arī mūsu medijos), kad pat itkā par muļķīgu mēģinājumu jokot - ievietojot draudu komentārus kādam ir bijušas nepatikšanas. Var jau būt, ka tur uz to skatās nopietnāk, bet tas tikai tāpēc, ka cilvēki tur ir daudz atbildīgāki - mums arī tādiem jācenšas būt un jāmēģina darīt tāpat. Nekas nemainas vienā dienā, bet, lai kaut kas mainītos ir jāsāk ar mazumiņu...

 

P.S. "+" raksta autoram par to, ka aktualizēja šo problēmu - manuprāt, tā ir diezgan aktuāla un nopietna...

1 0 atbildēt

TvOrg jau nu ir īstā vieta, kur lasīt ziņas. Tik truli un dažreiz aplami teksti un raksti, ka vnk nav vārdu...

Piemēram pirms pāris dienām bija raksts: http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/515070-latgale_pec_avarijas_no_smagas_automasinas_bakas_izsukne_degvielu

Vai tiešān nav par ko rakstīt? Nākamreiz būs par to, ka kaimiņam kaķēni ir piedzimuši...

1 0 atbildēt

Vai tas ir kāds pārsteigums ka visus Latvijas ziņu portālus cenzē, lai virzītu sbiedrības domu uz to ka Vladimirs Vladimirovičs ir patiesībā  labais tēls un lielā Māmuļa Krievija visu dara pareizi.

Bet nekas, jaunākā paaudze gan Latvijā, gan Ukrainā un arī Krievijā nepaturami virzās brīvības virzienā un vecās paaudzes politiķiem vairs nav daudz atlicis.

1 0 atbildēt

Apsveicu, kārtējā sazvērestība uzkosta! Nu pasaulē būs daudz drošāk! :D

1 0 atbildēt

Da labrit... Seit pat spokos labi darbojas cenzura... Kuras galvgali ir frigida feministe MissElina...

1 0 atbildēt

kurš vispār lasa tos tupos rakstus? ejiet labāk lasīt puķes uz pļavas emotion

1 no 100 rakstiem ir lasāms un baudāms! pārējais ir tupa murmināšana it kā par kaut ko , bet tanī pat laikā neko jaunu neuzzini pēc 20 min lasīšanas .. tāpat komentārus saraksta paši autori noskaņas veidošanai emotion

1 0 atbildēt

Man gan bažas rada valstij draudzīga medija pieminēšana. Autoritāros/totalitāros režīmos mediji ir visdraudzīgākie un lojālakie valstij. Medijam ir jābūt neitrālam, bezkaislīgam.

1 0 atbildēt

Rakstā neesmu minējis, bet TVnet.rus man uzlika IP adreses banu, kas man liedz TVnet abās versijās komentēt un novērtēt komentārus. Labi, tas man nav šķērslis, jo ir iespēja no divām IP adresēm komentēt. Bet tas vēl ir kā rādītājs cenzūras sakarā. Nav pārkāpumu, bet savu personīgo interešu labad bloķē, lai tikai neiemestu kādu komentāru, kas nedraudzīgs Krievijai.

1 0 atbildēt

Ko pierādīt? Ka šis ziņu portāls nodarbojas ar cenzūru, ka apzināti izplata domas, kas vedina uz Latvijas okupāciju, ka apzināti sniedz nepatiesu informāciju Ukrainas krīzes sakarā.

1 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidu kādu komentāru no spoku administrātoriem, jo viņiem noteikti ir ko piebilst šajā sakarā...

1 0 atbildēt

visticamāk, ka tvnet vadība par to nemaz nezin, tur noteikti amatā sēž kāds tirliņs vaņa, kurš ari atbild par komentāru saturu un neviens viņu nekontrolē, jo viņš pats ir kontrole - tev drošvien vajag šitās bildes aizsūtīt tvnet administrācijai.

1 0 atbildēt

Man visvairak patik apollo , tvnet , delfi redaktoru un zurnalistu pareizrakstiba . 

1 0 atbildēt

Cenzūra mani nešokē, Latvijā jau kopš 1991 gada pastāv partokrātija. Acu aizmālēšanai pieņem Satvrsmes preambulas, kaut gan labi zin ka tās nekad netiks pildītas. Pēdējā preambula ko pieņēma, īsumā skan šadi Latvija ir veidota ka nacionāla valsts latviešu nācijas vajadzībām, un latviešu valoda ir vienīgā valsts valoda, tālāk ir bla, bla , bla par demokrātiju un brīvību, cieņu un citām skaistām lietām. Sakiet lūdzu kur ir tā nacionālā valsts Latvija ? Kur ir vienīgā valsts valoda ? Laikam aiz žoržika lentītēm un urlām viņu neredz !

1 0 atbildēt
Kas par [cenzets]?
1 0 atbildēt

Vainīga slepkavu, savu tanku iesūtīšanā, teroristu atbalstīšanā un Krimas okupācijā.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »