local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tevi šokēs! - Cenzūra TVNET196

Iesākumam iesākšu ar to, ka daudzi jau no mums ir dzirdējuši par TV-NET dubultstandartiem. Ziņas latviskajā TV-NET versijā tiek pasniegtas citādi kā tā krieviskajā versijā. Biju dzirdējis par tvnet.rus cenzūras gadījumiem, bet nebiju ar tiem saskāries. Tas tā bija līdz šim. Šodien ieraudzīju, ka tvnet.rus krieviskajā versijā viens pēc otra pazūd komentāri, kas nosoda Krievijas agresiju, pietam šī ziņu portāla noteikumiem atbilstoši komentāri. Tā nu man radās ideja ievietot dažu labu komentāru attiecīgajā rakstā un redzēt kas notiks!

1845 12 196 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 196

0/2000

Manu IP nobanoja iekš vesti.lv par to, ka komentēju ko līdzīguemotion

74 0 atbildēt

Cerams, ka šis raksts par cenzūru arī kaut kā mistiski nepazudīs. emotion

Bet jokus pie malas, visiem būtu jāzina, kā cilvēki šādā veidā tiek mānīti.

74 1 atbildēt
Tu būtu malacis, ja šo rakstu nosūtītu uz Nekā Personīga, lai Ilze Jaunalksne to iztirzā, aizbrauc uz tvnet studiju. Iesaku nopietni par to padomāt!
66 0 atbildēt
Tas pats ir arī Delfos, šķiet, ka Latviju vispār rullē cilvēki, kam maksā Maskava. Kā mana mamma saka: okupācija nav beigusies, un neviens to negrib atzīt.
40 1 atbildēt
Arī Spoki.lv diemžēl ir zem TVNET zīmola. TVNET iegādājās mēnesi atpakaļ garšo_āboli ar visiem tā blakusproduktiem. garšo_āboli krievu daļas ziņu cilvēki tika atlaisti pilnībā, un apollo Rus uztur tikai TVNEt propogandisti. Neticat? Atverat TVNET rus un apollo rus. Būs viens pret vienu. Komentāri pazūd jo tiem liek pazust.... Nožēlojami..,,
22 0 atbildēt

Gribu atrast domu biedrus,kas piekristu tikt uzrakstītai sūdzībai - pieteikumam Eiropas attiecīgajā komisijā,par '' vārda Brīvības'' ierobežošanu Latvijas vortālā  '' Tvnet.lv"'', kas sistemātiski liedz citādi domājošiem izteikt savas domas par politiskajām norisēm Pasaulē !

Ja man rodas domu biedri,kas arī tikuši nelikumīgi ietekmēti no Tvnet.lv puses,lūdzu rakstīt ; kinvik@hotmail.lv

15 0 atbildēt

Tajā pašā tvnet.lv kad lika marihuānas bildes pie spaisa rakstiem un simtiem cilvēku protestēja lai pārstāj izplatīt propogandu nekas netika ņemts vērā.

Raksta autors laikam pirmo reizi saskāries ar krievu ideoloģijas atbalstītājiem. Ieej jebkurā forumā kurš ir balstīts uz krievu publiku un uzraksti fašisma definīciju, kā arī, ka krievija tai pilnībā atbilst (krievu valodā jo citas tie vienkārši nezin). Tev nevis izdzēsīs komentāru, bet nobanos no visa foruma. Krievi atklāti visiem bojā dzīvi un tie kas pretojas ir fašisti.

Arī drošības policija neko nedarīs jo TVNET ir parasts portāls nevis valsts officiālā ziņu mājaslapa, viņi var cenzēt cik un ko grib.

Arī nevajag aizmirst ka visu TVNET nevada 1 cilvēks, bet tur strāda simtiem administrātoru kas skatās komentārus un dzēš ārā ja tie neatbilst viņu foruma noteikumiem (protams ja arī pašam administrātoram ir kādas pretenzijas par šo komentāru).

P.S. skaties ka šo rakstu neizdzēš jo spoki pieder TVNET.

14 1 atbildēt

Nu bet tā liberāļu pasākuma  abās sadaļās slauka komentārus uz nebēdu- latviesu ir tas pats. Vai tas ir kas jauns?

Reizēm man gadās  iesviest kādu libertāriešu ķecerību viņu lauciņā un ilgi tā tur nenoturas- pie tam es neapsaukājos, bet argumentēju.

10 0 atbildēt
Ieteicu visur kur varēju. Tiešām žēl, ka arī spoki neredz šo vājoprātu
7 0 atbildēt

Nekāda pārsteiguma - un tā nav tvnetā vien, bet arī delfos. Un vispār, tā nav tikai tvnet.ru, latviešu tvnet arī cenzē komentārus, tikai, kas nesaskan ar Latvijā pieņemto viedokli jeb ir ''prokremliski''(Latvijas medijiem tas ir ļoti plašs jēdziens). Tautas šķelšana, savādāk nevar nosaukt situāciju, ka latviešiem pasniedz vienu un krievvalodīgajiem kaut ko pavisam citu. Un nevarētu teikt, ka kādai no šīm pusēm ir taisnība.

7 0 atbildēt

Nu spoki.lv jau ar pieder tvnetam, skaiti minuutes, kad raksts pazudiis :D

7 0 atbildēt

Tas tikai vēlreiz pierādā, cik lieli saimnieki mēs esam savā valstī. Pieļauju, ka ne tikai interneta portālus pārvalda cenzūra, , bet gan jau arī, ka pa TV kanāliem, vismaz dažreiz ir vērojama šāda rīcība. Tomēr no otras puses vienmēr būs daļēja cenzūra. Reti, kad ziņās nonāk stāsts, kurš nav uztaisīts tā, lai, kāda no pusēm izskatās, labāk vai sliktāk.

7 0 atbildēt

Tā visa pamatā ir politika un bizness. Politiķiem ir izdevīgi uzturēt spriedzi latviešu un krievu starpā, bet žurnālistiem ir izdevīgāk rakstīt to, ko vairums grib lasīt- latviešiem to, ka krievi ir maitas, bet krieviem par to, ka latvieši un visas rietumvalstis ir maitas.

4 0 atbildēt

Tā ir diezgan nopietna lieta, un domāju, ka vajadzētu reāli darīt kaut ko vairāk nekā uztaisīt rakstu spokos.

Pieļauju,ka esi vecāks par mani tāpēc jautājums-vai zini veidu, kā to publicēt vēl lielākai sabiedrībai? Ja vajag palīdzību dod ziņu, jo tas varbūt kādam neskan tik šausmīgi,bet tas tā nedrikst notikt mūsu pašu valstī!!!

4 0 atbildēt

Jā, es arī šito biju ievērojis, ka TVNETĀ it īpaši rus sadaļā pazūd dažādi komentāri, kas nosoda Krievijas rīcību Ukrainā, un arī informācija rus un lv tvnetā ļoti atšķirās. Delfos arī tas pats notiek... dīvaini.

4 0 atbildēt
Tādam krievu tvnetam vispār nevajadzētu pastāvēt, ko var laizīt dirsu viņiem, lai mācāz latviešu valodu, nevis lai viņiem viss padots priekšā.... Vo posmotriķe ruskaja gazeta, o ruski tvnet, zachem latiski jazik, jesli tak horoso? Ir jau kadri, kas no padomju laikiem nodzīvo latvijā, un pat labdien pareizi nemāk pateikt
3 0 atbildēt

Šorīt iedomājos par kādu labu sociālu projektu - tvnet rus un tvnet lv salīdzinājšanu un āreče, kāds ko līdzīgu jau veic. Ļoti ceru un ar nepacietību gaidu kad kāds no spokiem vai kur citur nopietni papētīs šo portālu pilnīgi pretēju ziņu interpretāciju, tajā pašā laikā skrienot zem viena nosaukuma. 

Šāds secinājums ir pēc redzētā video materiāla, ko šorīt rus.tvnet nopublicēja un aktīvi reklamē šo video https://www.youtube.com/watch?v=mRCS_MKl2PA.

Kāds vēl varētu aizsākt akciju ar video "instruction on how to block tvnet in your browser"

3 0 atbildēt

es ieteicu šo facebook.com, citi arī tā var izdarīt, padod ziņu tālāk

3 0 atbildēt

Pimēram, ieejot tajā pašā Tvnet '' Sejas '' tie raksti ir tik tizli, ka man pretīgi lasīt. 

2 0 atbildēt

Braucam uz Tvnet, ņemam šos pie dziesmas, visus pēc kārtas. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »