local-stats-pixel fb-conv-api

Pūkainie dārgumi: 20 visdārgākās kaķu šķirnes, kuri maksā prāvu naudas žūksni18

Ir vispāratzīts, ka kaķis ir diezgan budžeta lēts mājdzīvnieks iegādes, kā arī aprūpes ziņā. Cilvēki, runājot par dārgiem mājdzīvniekiem, parasti domā par dažādu eksotiku, zirgiem, rāpuļiem, kā arī atsevišķu šķirņu tīršķirnes suņiem. Tomēr ne visi kaķi ir gatavi kļūt par mājdzīvniekiem par nelielu samaksu. Dažu šķirņu kaķēni var maksāt vairāk nekā automašīna vai pat pieticīga māja. Vai neticat? Aicinu tevi par to pārliecināties pašam.

Skatiesfotogrāfijas ar kaķiem, kuras šodien ir vienas no dārgākajām šķirnēm. Uzreiz jāsaka, ka mājdzīvnieka cena pie dažādiem pārdevējiem var atšķirties. Kaķēna izmaksas ir tieši atkarīgas no tā kluba statusa, kurā tas tika audzēts. Arī galīgo cenu ietekmē vecāku tituls (viņu šova karjera), regulārās veterinārās apskates iziešana un daudz kas cits.

« 1  2  3 »
94 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

👍

9 0 atbildēt

👌

9 0 atbildēt

Mums ir Sibīrijas kaķis, bet mēs par to samaksājām 25 eiro patversmei...Tāpat mēs nedzīvojam ASV,Krievijā vai Baltkrievijā utt. mums neinteresē cenas dolāros.

8 0 atbildēt

Čomam vācijā bija Savvanas kaut kāds paveids, kaķim gēnos vēl 25% pirmatnējie mežonīgie gēni. Kad paaugās lidz 2 gadu vecumam, kaimiņiem pa naktīm saka suņi zust. Izrādās astainais drauks pa naktīm šņikāja dukšus un vilka uz krūmiem.

8 0 atbildēt

Zelta vērti minkas!!!

7 0 atbildēt

👀

6 0 atbildēt

👍

5 0 atbildēt

🌹

4 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt