local-stats-pixel fb-conv-api

Parīzes terorakts - bēgļu uzņemšanas sekas ???330

13. novembra vakarā Francijas galvaspilsētā Parīzē notika sprādzieni un apšaudes, ko ir paveikuši islamisti. Vairāk kā 150 cilvēku ir miruši, vairāk kā 200 ievanoti, un vairāk kā 100 tika paņemti kā ķīlnieki.

Raksts veidots tikai tāpēc, lai cilvēki aizdomātos par to, kāda situācija ir Eiropā šobrīd un kāpēc bēgļu uzņemšana bija absurda ideja. :)

721 13 330 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 330

0/2000

Gribas šo visu iebāzt sejā tiem,kuri atbalsta tos bēgļus. Kauna jums nav,tādi briesmoņi ienāk mūsu valstīs un jūs vēl gribat viņus atbalstīt,fuj vienkārši.emotion emotion

45 3 atbildēt

In the face Vienotības reklāmai. 

38 1 atbildēt

Uzrakstīju Straujumas kundzei tviterī, vai pēc Francijas piemēra integrēsim bēgļus, redzēs, ko atbildēs, ja atbildēs.

26 1 atbildēt

Kaut viņi visi apsprāgtu, tā riebīgā reliģija. Mums arī tā būs, jāsagaida tikai vairāk bēgļu.

23 1 atbildēt

labāk būšu fašiste, nekā atļaušos žēlot šos bēgļus.. iedomājaties, kā jūtas šo nogalināto cilvēku ģimenes. emotion neaizmirstam, ka mēs Latvijā dzīvojošie, arī vairs neesam drošībā.

21 0 atbildēt

Tā tas ir, kad visu Eiropā nosaka aunapieres. Nu nafig tie bēgļi bija jāuzņem? Tagad viņu "Eiropai tas ir pienākums pieņemt bēgļus" derētu viņiem sejā iesmērēt, jo reāli viņu dēļ mirst cilvēki. 

22 2 atbildēt

No ta visa var izdarit vienu secinajumu-pie kajas toleranci !! Nupat runa iet par izdzivoshanu.Labak esmu dzivs rasists neka tolerants nelaikjis...

21 1 atbildēt
Būs jāuzasina vecais, labais mednieku nazis un jāņem līdzi staigājot pa ielām..
14 0 atbildēt

Varbūt vajadzēja sākt ar to, ka vajadzēja SLĒGT ROBEŽAS UN NELAIST ŠOS IEKŠĀ. Tad bez tā varētu iztikt... Kā būs tagad, redzēs...

16 2 atbildēt

Latvieši grib , lai bēgļi strādā fermās , paskatīsimies , kā viņi strādās pie cūkām emotion , vispār godīgi sakot vienīgā valsts , kura kaut ko lietas labā dara  ir Krievija..

12 0 atbildēt

  Viņi ar saviem teroraktiem panāks tikai to ka viņus ,labākajā gadījumā izmetīs  visus pa tīro savā tuksnesī!

13 1 atbildēt
pagaišnedēļ lidmašīna, vakarnakt terorakts - kas būs nākamā valsts kur noslepkavos ap200 cilvēku? Murgs kaut kāds.
12 0 atbildēt

Pirms bēgļu plūsmām...  eiropā un citviet pasaulē, bijuši jau daudz un dažādu teroraktu. 

Tas jau bija skaidrs, ka pie nākamā terorakta vainos bēgļus, un nākamais terorakts tā pat ir neizbēgams.

Par notikušo vēl nav zināma apstiprināta informācija, zinām tikai to noticis terorakts, kurā miruši daudz civiliedzīvotāji, bet vai tas tiešā veidā saistīs tikai un vienīgi ar bēgļem ir pāragri teikts.

Tuvajos austrumos Islamam ir divas reliģiskas kustības, Sunni (pārstāv ISIS) un Shia (pārstāv Al Queada) kuras cīnās savā starpā par varu, lai to iegūdu dažādos teroristiskos un militāros paņēmienos. ASV un eiropa tur arī iejaucas, lai pārtrauktu karu, tikai loģiski, ka pēc tam šīs teroristu organizācijas, veiks savas darbības atpakaļ ASV un eiropai, tāpēc uzskatu, ka teik, ka šis teroraksts, ir noticis pateicoties bēgļu kustībai eiropā ir absurds. Terorists vienmēŗ atradīs, veidu kā paveikt savu.

Zemē, kurā notiek kari vairākus 10 gadus, ir tikai loģiski emigrē imigranti, kuri nevēlas vairs karot un protams šo var arī izmantot teroristu organizācijas savu mērķu realizēšānai. Atzīstu, saprotu tas viss ir aizdomīgi un māc bažas, kā tas notiek, jābūt piesardzīgiem.

Nevajag visus mest vienā maisā. Imigranti, tā ir liela problēma, bet vajag skatīites uz to racionāli, nevis emocionāli.

17 6 atbildēt
PRAY FOR PARIS
10 0 atbildēt
Lielāko daļu bēgļu vajadzētu vienkārši deportēt.
10 1 atbildēt

Kad latvieši bija kā bēgļi, viņiem nevajag nekādus izcilus dzīves apstākļus - galvenais, lai ir jumts virs galvas un ir ko ēst. Manuprāt, šos nevar nosaukt par bēgļiem, ja vienam nepatīk tualetes papīra krāsa, bet otram - par cietu. Protams, MAZA daļa no šiem "bēgļiem" arī ir īsti bēgļi, kuri vēlas turpmāko dzīvi pavadīt mierīgāk, neskatoties uz to, ka dzīves apstākļi nav no labākajiem. 

Ja nepatīk - brauc prom, nevis veidot kaut kādus protestus un mītiņus. Tas vienkārši ir pārāk bezkaunīgi. 

9 0 atbildēt

Visas problēmas sākas ar tiem debilajiem bēgļiem!  Eiropa viņiem dāvā mājas,a šie teroraktus tik taisa! Uzbrūk,šaudas u.tt !

13 5 atbildēt

Problēma nav tikai bēgļi bet fakts ka neviens nepārbauda dokumentus. Tas ir iemesls kādēļ teroristi tiek eiropā bez problēmām. Runājot par teroraktu tad jā kādam būtu bijis ierocis tad iespējams mirušo skaits būtu mazāks. Es nerunāju par mēğinājumu apturēt pašnāvniekus, spridzinātājus bet gan šāvējus ar kalašņikoviem. Vismaz lai dot kaut kādu iespēju izglābties.Policija nevar būt visur. Cilvēki ir vienkārši mērķi un tā tas būs ja vien mēs nebeigsim ielaist cilvēkus bez pārbaudēm Eiropas savienībā, nepastiprināsim drošības pasākumus un nepanāksim ka cilvēki var sevi aizsargāt. Bet tas ir tikai mans viedoklis.

8 0 atbildēt

Jāsāk rīkoties tagad. Vēlāk jau būs par vēlu. Šis ir nopietns iemesls, lai Eiropas Savienība beigtu pastāvēt tuvā nākotnē.

8 0 atbildēt

Šādi turpinoties drīz var būt karš emotion

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »