local-stats-pixel fb-conv-api

Parīzes terorakts - bēgļu uzņemšanas sekas ???330

13. novembra vakarā Francijas galvaspilsētā Parīzē notika sprādzieni un apšaudes, ko ir paveikuši islamisti. Vairāk kā 150 cilvēku ir miruši, vairāk kā 200 ievanoti, un vairāk kā 100 tika paņemti kā ķīlnieki.

Raksts veidots tikai tāpēc, lai cilvēki aizdomātos par to, kāda situācija ir Eiropā šobrīd un kāpēc bēgļu uzņemšana bija absurda ideja. :)

721 13 330 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 330

0/2000

Rausta visas lielās eiropas valstis aiz ūsām

0 0 atbildēt

Izlasi, padomā. Nebūšu n-tais, kurš tērē savu laiku, lai Tev censtos ko ieskaidrot. Gana daudzi jau visu pirms manis ir uzrakstījuši.

Jauku dienu vēlot,

Murderous emotion

3 4 atbildēt

CitēJu: "Skaidri redzams, ka liela daļa no šiem migrantiem nebēg uz Eiropu no kara, jo viņiem ir gan liela naudas summa kabatā, gan iPhone. Vairums ir vienkārši ekonomiskie bēgļi..."

Tu pats saproti šos terminus? Ja viņiem ir gan nauda, gan iPhone, tad viņiem ir gana labi tur, un nav jēgas braukt uz Eiropu, kur tāda laime nav garantēta. Proti, viņi ir kara bēgļi, kuri par spīti ekonomiskajai labklājībai pamet savu valsti, visticamāk baidoties par savu dzīvību.

3 4 atbildēt

Laikam jāmaina dzimums uz vīriesu, pirms man sākas probēmas ar to, ka esmu sieviete...

0 2 atbildēt

Protams, Francijā līdz bēgļu krīzei nebija ļoti daudz imigrantu, nemaz ne. 

Interesanti būs paskatīties, kas šoreiz tiks izvēlēts kā ļaunuma ass? 11.septembra pasākuma rezultātus redzējām sagrautā Afganistānā un izpostītā Irākā, kura valsts būs mērķis tagad?

2 4 atbildēt

WhatDoesTheFoxSay  

Palasīju visus komentārus, secināju, ka esi kārtējais trollis. Raksti pilnīgi visu dienu, bez jebkādiem argumentiem, naidu kurinošus, provocējošus tekstus. Varbūt esi 12-gadīgs un neko nesaproti, bet šaubos par to, pārāk laba latviešu valoda! emotion Lai nu kā, ielaisties diskusijā ar Tevi nav jēgas, jo turpināsi malt savu dziesmu, bez jebkādas ticamas, pierādītas, argumentētas informācijas/faktiem!

4 6 atbildēt

Nožēlojami, ka nespēj atbildēt uz vienkāršu jautājumu, kurš tev uzdots jau reizes četras piecas. Skaidrs tev viss tikai ap plusiem grozas, tas izskaidro raksta bezjedzīgumu utt.

Cik tad ir to teroristisko bēgļu Eiropā?

3 5 atbildēt

pat donaldam trampam(2016 gada asv prezidenturas kandidatam) ir vairāk smadzeņu nekā visiem eiropas politiķiem kopumā.  visus sīrijas bēgļus, kas nonāks asv, viņš plāno sūtīt atpakaļ(deportēt nelegālos imigrantus vispārīgi). tā dēļ vien viņam jāuzvar. eiropā arī vajadzētu līdzīgi domājošus līderus, bet merkeli publiski pakārt.

0 2 atbildēt
Turpini, turpini. Kādam idiotam jābūt, lai to saistītu? Haha... Diez gan nožēlojami, jo ISIS šādi var realizēt Eiropas iekarošanu. Francija ir tā valsts, kur musulmaņi ir visvairāk. Un vairāk kā 10 %. Lūdzu, konkrēti, kurš raksts ir ar mans ar "pseidomedijiem sa*istais viedoklis"? emotion Domā ko gribi, man vienalga.
2 5 atbildēt

nomierinies

2 5 atbildēt

dabuja, ko pelnija

0 10 atbildēt

Atkal šis tirliņš. Tev dzīves laikam nav

1 14 atbildēt

Kopēt citu ziņu protālu rakstus un tekstus, izmantot traģēdiju, lai popularizētu savu kontu, ir ļoooooooooti gudri. Tādiem kā tu, dzert pienu ar ūdens maisījumu 50 pret 50.

1 15 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »