local-stats-pixel fb-conv-api

Parīzes terorakts - bēgļu uzņemšanas sekas ???330

13. novembra vakarā Francijas galvaspilsētā Parīzē notika sprādzieni un apšaudes, ko ir paveikuši islamisti. Vairāk kā 150 cilvēku ir miruši, vairāk kā 200 ievanoti, un vairāk kā 100 tika paņemti kā ķīlnieki.

Raksts veidots tikai tāpēc, lai cilvēki aizdomātos par to, kāda situācija ir Eiropā šobrīd un kāpēc bēgļu uzņemšana bija absurda ideja. :)

721 13 330 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 330

0/2000

Lai arī kas notiktu mūsu Eiropā,VISI VISUS VIENMĒR ATBALSTĪS! Visā Eiropā pat rīko klusuma brīdi priekš bojā gājušajiem! Ja mums Latvijai vajadzēs palīdzību MŪS VIENMĒR ATBALSTĪS!

4 0 atbildēt

Tas nav vienīgais Terorakts! Dzīvoju Vācijā, pie Francijas robežas. (Parīze ir 200 km attālumā.) Tika slēgtas robežas, bet neilgi pēc tam (šodien pa dienu) ātrivielciens no manas pilsētas braucot uz citu pilsētu(Trier) avarēja, noskrienot no sliedēm. (Sliedēm bija izdarīts apzināts defekts, tieši nezinu, bet kvalificēts kā terorakts) 2 cilvēki miruši un nepilns 100 cilvēki vienmēr paliks uz ratiņ-krēsla. emotion 

Ja šadi turpinās.... Eiropas gals nav aiz kalniem

4 0 atbildēt

Dzīvojot UK es vienmēr esmu gājis šiem cilvēkiem ar līkumu, jo vienmēr esmu skatījies rasista acīm uz šiem parazītiem. Es viņus neuzskatu par cilvēkiem un nekad un nekas neliks man mainīt savas domas.Viņi jau piedzimst kā teroristi,tā tad jau piedzimstot viņš ir necilvēks. Es nevaru izteikt savas domas tā kā es vēlos, jo pēcāk negribu problēmas ar administrāciju. Bet neko labu pateik par viņiem nevaru tikai un vienīgi negatīvu.

7 3 atbildēt

Francijā  visbiežāk notiek terorakti, kapēc viņi nemāc no savām kļūdām? Vajaga palielināt policijas iespējas, rūpīgi pārbaudīt katru kas brauc uz un no Tuvajiem Austrumiem, uzmanīt imigrantu bērnus un mazbērnus , jo tieši viņi parasti ir vīlušies jaunajā dzīvesvietā un rīko teroraktus.

6 2 atbildēt
Šaubos, ka tu ņaudot kaut ko panāksi. emotion
3 0 atbildēt
Nenoliedzami.
3 0 atbildēt
Visiem multikulturālistiem un bēgļu aizstāvjiem - viens no teroristiem pavisam noteikti ieradās ar bēgļu straumi oktobrī.
2 0 atbildēt

Gribētos redzēt visus tos, kuri atbalsta bēgļus, vai viņi ir gatavi dzīvot vispirms komunālajā, pēc tam šķūnī, un tad vispār mežā un galvu klanīt, jo tā tie ''bēgļi'' liek? Tiešām, tas ir cinisma kalngals.Kā arī, leilākoties bēgļi ir vīrieši 25-30 gadus veci, paša spēka gados.Sievietes un bērni tur tik daudz, lai varētu visus priekš propogandas reportāžām nostādīt.Tie, kas nevar aimukt, tiem jācieš, un tie ir īstie bēgļi, jo naudas viņiem nav, un nevar samaksāt.Kā arī tie ir diemžēl tie, kas noslīkst tajās laivās, bet tie, kam nauds maks, tiek gan.Un kamēr sievietēm, bērniem, invalīdiem, veciem cilvēkiem jānoliek sava galva sīrijā un irākā par dzimteni, tie vīrieši bēg.Tas jau ir maucības kalngals.RIKTĪGS!

2 0 atbildēt

Der atminēties, ka vismaz daļa šī pasākuma izpildītāju runājuši skaidrā franču valodā - tā kā vainot 100% bēgļus būs aplami. Raugoties globāli - būšu skarbs un teikšu, ka Eiropa + ASV dabon tikai un vienīgi pēc nopelniem, paskatoties pēdējās tūkstošgades vēsturi. Maksājam par senču un tagad arī lielvalstu valdību grēkiem.

Protams, civiliedzīvotājus ir žēl un tas nav taisnīgi, bet... parunājiet par taisnīgumu ar tiem, kuru mājas un tuviniekus ir izpostījuši amerikāņu un viņu sabiedroto (jā, arī francūžu) karavīri.

6 4 atbildēt
Jāapkaro šo "toleranci".
2 0 atbildēt
Vienkārši izšaut...
2 0 atbildēt
Krievija....labs piemērs kā izturēties pret bēgļiem un citiem nelegāliem imigrantiem. Nesen arī dzirdēju par Vangas pareğojumu, kurā bija teikts, ka eiropā kaut kur ap 2050 gadu valdīs islāms. Ja šitā vel turpināsies, tad šis pareğojums piepildīsies.
2 0 atbildēt
Whatever.
2 0 atbildēt
Ok, ok, pieņemsim tavu, vienīgo un pareizo viedokli. Skaties, ka tas, ko rakstīji man, nav attiecināms uz tevi. emotion
2 0 atbildēt

Nevajadzētu gan jaukt bēgļus ar teroristiem emotion

6 4 atbildēt

Haha... Par ŠO tēmu... Cik man raksti, izņemot ŠO ir par šo tēmu? Viens... Un es uz šo situāciju skatos no visiem skatapunktiem, bet šis ir visreālākais, ko var secināt no šīs situācijas. 

2 0 atbildēt

ņemat ieročus un šaudamies pret ISISemotion

2 0 atbildēt

 Deportēt atpakaļ viņus vajag.

3 1 atbildēt
Kur ir komenti par to ka putins ir vainiigs??? Parasti jau...
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »