local-stats-pixel fb-conv-api

Nicinām skolniekus268

1577 88

Čau, visiem!

Ir pienākusi visu gaidītā un mīļā skola. Protams, tagad daudzu galvā izskanēs domas, ka esmu debīls, ka skolu neviens negaidīja un tādā garā, bet tomēr skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu. Un šoreiz šajā rakstā iejutīšos heitera lomā un pastāstīšu par to, kā mūsu skolēni mūsdienās degradējas skolās- vietās, kur ir jāpilnveido zināšanas un prasmes nevis otrādi.

Šīs visas rakstā minētās lietas, darbības ir ņemtas no paša dzīves tāpēc, lūdzu, necentieties komentāros gudri bāzt batonus ausīs un klaugāt, ka, nē, tā nav!

1577 88 268 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 268

0/2000

Pilnīgi tev piekrītu!

Es ari mācos 9.klasē.

Ļoti labi zinu kā ir, kad traucē to mācibu darbu, nu nav patīkami,... 

2 0 atbildēt

Dievinu, kad māca dzīvot.

3 1 atbildēt

Lieku plusu, labs raksts, prieks, ka vēl ir cilvēki, kas šādas lietas mūsdienās redz, neuzskata, ka tas ir normāli un nebaidās izteikties. emotion

2 0 atbildēt

Ehhhh... Pārgājieni,mīļie pārgājieni.

Atceros, 7. klasē mēs bijām vieni paši,bez skolotājiem un ar nakšņošanu... Un nevienam neienāca domās tādas lietas kā sekss un viss pārejais.... Bet tagad..... 

2 0 atbildēt
piekrītu! +++
2 0 atbildēt

Viss ko tu saki ir taisniba, bet pec manam domam buut pilnigi tiram engjelim jegas ari nav.

Ballites, dzershanu un pipeshanu var apvienot ar skolu, un ka vel var ja visu dara normalas devas, nevis skraida katru dienu uz veikalu pec 0.5. 

2 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu autoram. Viņš nesaka tukšus vārdus...

Tiem daudziem  stulbeņiem tālākā dzīve atmaksās par visu.

True ;)

2 0 atbildēt

Patiesībā, es tev piekrītu gandrīz par 100% , ir jāsaprot,ka skola nav domāta,lai tur ietu sēdēt un ir arī ļoti grūti,ka klasē ir kāds puspajolis,kam tā ir tikai vieta kur sēdēt un zīmuli žļembāt. galu galā neko nedarīt,bet traucēt citiem,kas rūpējas par savu nākotni.

2 0 atbildēt

3. Man pašlaik tādas pašas lat. val. un ģeogrāfijas grāmatas... emotion

2 0 atbildēt

Jāatzīst, ka komentāri kārtējo reizi intersatuma ziņā līdzvērtīgi ar rakstu. Tie, kuriem nav sakarīgas izglītības ne oficiāli, ne garīgi, strīdas ar cilvēkiem, kuriem ir veselais saprāts un nākotnes iespējas. Bet nav jēgas, jo muļķi vienmēr būs vairākumā, precīzāk, viņi līdīs un te komentēs par to, ka skola sūkā utt. Ļoti atvainojos, ja kādu aizskāru!

Par rakstu +

2 0 atbildēt

Vairāk es autoram piekrītu nekā nepiekrītu, bet iesaku izbaudīt savu jaunību, darīt muļķīgas lietas (saprāta robežās), tikties ar draugiem, iet uz ballītēm, jo drīz vien pienāks vecums, kad dzīve sastāvēs gandrīz tikai no pienākumiem un tādām lietām atliks maz laika.

Tikai nevajag saprast, ka es tagad rosinu sākt dzert un smēķēt, tā nepavisam nav, taču izbaudi to, ko tagad vari atļauties un neņem tik ļoti galvā tos cilvēkus, par kuriem šajā rakstā runāji ;) Mazāk par viņiem domāsi, pašam vieglāk būs un vēl vieglāk būs, ja arī kādu reizi, lai arī pašam to negribētos, nelielā mērā "skriesi viņiem līdzi" un nebūsi dumpinieks.

2 0 atbildēt

raksts - Win

4 2 atbildēt

Mes skolaa graamatas apmainijaam, jo savaadaak gada beigaas mums bargaa biblotekaare lika nest naudu uz skolu, jo redz vinas bija nobruzaatas. Kautvai ja gada saakumaa vinas bija jau nobruzaatas un sapleestas, mes tikai vinas ar skocu saliimeejaam :/

2 0 atbildēt

CIK VAR ĪDĒT?

4 2 atbildēt

es zinu, kurā skolā tu māciesemotion

bet ja nopietni sīkaļas patiešām galīgi izlaisti. bija gadījums - skolotāja aizrāda a šie dirš kaut ko virsū par kaut kādām tiesībām. un vēl paši līda pie mums - divpadsmitajiem. tā vien gribējās uzšaut pa muti.emotion

2 0 atbildēt

Čali, nu patiesībā situācija tev ir pavisam skumja, jo pasaule degradējas un turpinās to darīt. Pie vainas televīzijas un interneta propoganda, bet neviens īsti neskrien tur kaut ko labot. Tāpēc vienīgā prātīgā lieta, ko Tu vari darīt ir iemācīties neredzēt, atvainojos par izteicienu, "huiņas". Dzīvo iztēles pasaulē, kur apkārt nav miljoniem idiotu, mauku un cilvēki neizturas kā zvēri.

2 0 atbildēt

ak tie skolas gadi emotion kur tas laiks, varat labāk priecāties, ka jums uz skolu jāiet.

2 0 atbildēt

ko var piesieties dzeršanai? tas ka es dzeru nepadara mani stulbāku. dzert nav nekas ļauns ja to dara normas robežās. un daži protams jaunibas maksimālisma ar to ari lepojas.  punkts. 

1 0 atbildēt

Kā man besī šitādi pareizie! Esi labiņais, lepojies un sēdi klusu. Tev nav vienalga ko un kā dara pārējie?

2 1 atbildēt

hmmmemotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »