local-stats-pixel fb-conv-api

Nicinām skolniekus268

1577 88

Čau, visiem!

Ir pienākusi visu gaidītā un mīļā skola. Protams, tagad daudzu galvā izskanēs domas, ka esmu debīls, ka skolu neviens negaidīja un tādā garā, bet tomēr skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu. Un šoreiz šajā rakstā iejutīšos heitera lomā un pastāstīšu par to, kā mūsu skolēni mūsdienās degradējas skolās- vietās, kur ir jāpilnveido zināšanas un prasmes nevis otrādi.

Šīs visas rakstā minētās lietas, darbības ir ņemtas no paša dzīves tāpēc, lūdzu, necentieties komentāros gudri bāzt batonus ausīs un klaugāt, ka, nē, tā nav!

1577 88 268 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 268

0/2000

Pirms aptv 15 gadiem piedzima jaunā paaudze, kas nolikvidēja labos 90 gadus. Ik pēc 25 gadiem rodās īstā, jaunā paaudze. Tātad pēc 10 gadiem radīsies jaunā paauzde, kas nāks no daudziem mūsu klases ērgļiem un tad varēs galvu ķert ciet...

1 0 atbildēt

Par gramatiku daļēji nepiekrītu. Nu internetā nevajag iespringt ar to. Gramatika tagad ir spokos kļuvusi par "stulbeņu argumentu," jo tagad strīdos, ja nav ko nodirst tad dirsīs par gramatiku. Protams normas robežās, nevajag jau rakstīt bez pieturzīmēm un citām lietām kas maina teikuma domu. Taču valoda ir SAZIŅAS veids, nevis kurš te ir gudrāks gramatikā disciplīna. Viss ko es mēginu pateikt, ka tev nav tagad jāraksta kāds kontroldarbs, uzraksti saprotami un tas nav vienāds ar gramatiski perfekti, tu neieliec komatu? Nu un? Protams, ja gribi raksti pareizi bet, lūdzu, aizveraties ja kāds redz ir aizmirsis komatu vai kautko citu nesvarīgu, galvenais lai tu neuzraksti kā pēdējais daunis, kura šifra atminēšanai vajag mēnesi.

1 0 atbildēt

Tev žēl, ka viņi par idiotiem izaugs? Vismaz gudrākajiem mazāka konkurence!

1 0 atbildēt

Nu, nu, gramatikas policist, taisnība tev ir, bet pašam ar uz eksāmeniem vēl jāpamācās, ja raksti: "uz nostāko Rēzeknes rajonu".

1 0 atbildēt

LIELS pluss par rakstu. Lika atminēties pamatskolas laikus, kur skolas direktoram patika ''pacelt rokas'' pret pirmklassniekiem. Lai arī tika izteiktas vairākas sūdzības - tas nepalīdzēja panākt taisnīgumu.

1 0 atbildēt

Pārskatot mini virsrakstus, jau taisījos likt mīnusu par kārtējo bezjēdzīgo rakstu, tāču atdūros pie pēdējā, un mazliet pamainīju savas domas.

1 0 atbildēt

Nu, nesūdzies par gramatiku, ja pašam tā nav līmenī... 

Es parasti nestrīdos, ja neesmu 100% pārliecināts, ka man ir taisnība, respektīvi, Tavā gadījumā, nedirs citiem, ja pats neesi diži labāks. Tas, ka līdz 9. klasei iemācīja likt komatus aiz "ka" un "kad" nepadara Tevi par kaut kādu viedo ekspertu.

Bet vispār par rakstu - beidz sūdzēties un izlikties par nez kādu paraugbērnu, kas jau ir pieaudzis pirms termiņa. Lai arī ko Tu tur raksti, tas nepadara Tevi par dzīves gudro. 

2 1 atbildēt

Pareizās gramatikas cīnītāj, kaut ko raksta atsevišķi! :}

1 0 atbildēt

itkā tu būtu eņģelis. Iemācies baudīt dzīvi nevis visus te nosodīt. Ņem visu no dzīves. Mans vectēvs reiz teica :"YOLO ." un izēda visu sieraplati. emotion

1 1 atbildēt

, jo lifts tagad vairs nav vairs īpaši aktuāls. ak tad gramatika ja.... 

0 0 atbildēt

Kad mācījos vidusskolā latviešu valodas skolotāja stāstīja, par vienu skolēnu, kurš, kad bija jāraksta diktāti, sacerējumi rakstīja tā it kā rakstītu čatā. Īsāk sakot saīsināja visus vārdus kā vien varēja, turklāt tos rakstīja bez garumzīmēm.

0 0 atbildēt

Vai citi ir tavas dzīves pamatproblēma, mērķis..? Labāk tiec ar sevi kārtībā. Pildspalvas tirkšķināšana izraisa tev riebumu, stresu..   1)Gribi iemācīties gramatiku- uzraksti grāmatu( bez skolotāju palīdzības) 2)Gribi izglābt pasauli no sīkiem urļikiem, dzērājiem - adoptē viņus un izaudzini(viņu senčiem tikai liekās ka viņus mīl) 3)Pārgājienos cilvēki negrib iet? Kāpēc ne? Tur tu vari pielikt mūli ,nokniebties, izpeldēties, izārdīties. esmu hateris arī ;) 

0 0 atbildēt

ļoti labs raksts emotion

0 0 atbildēt

izaudziet? kapec jāaizaug bērniem? es saprastu,ja tu rakstitu par pilngadīgajiem,tagad visi var izbaudīt dzīvi bez darba un visām pārējām nopietnajām lietām

1 1 atbildēt

Mūsu klasē ir tieši otrādi- mēs gribam doties ekskursijās, pārgājienos (nu man tā liekas), bet skolotāja nevēlas.

Par to liftu- mums skolotāji, kā tādi invalīdi vnk braukā. Nē, man neskauž, bet vai viņiem ir grū'ti uzkāpt to vienu stāvu?

Par to pīpēšanu, dzeršanu- es to nedaru, un visi brīnās. jā, atzīstu esmu to pamēģinājusi, tā arī nesaprazdama- kur prikols? Klepus, pretīga garša mutē, tas arī viss. Visi tikai- yolo,yolo. Apnicis.

0 0 atbildēt

tu raksti "jau pusaudzis". Bet īstenība tie jau ""pusaudži" ir tik pat punķaini sīkpirži kā tie sīkie kas nāk lekties :D Vot tas ir tik smieklīgi, ka šie pusaudži ( acīmredzot arī raksta autors) iedomājas ka ir baigi lielie un gudrie. Jūs esat tādi paši punķaini sīkei skali neizaugusi, kam vajag nevis te gudri spriedelēt, bet iet izaugt, Jā, daudz ko saki pareizi, bet tai pat laikā esi pārāk maziņš vēl un tāpēc vien vajag prasties biežāk pieturēt muti.

0 0 atbildēt

labs raksts pilniibaa piekriitu visam teiktajam!!!

pluss katrss zinjaa!!!

0 0 atbildēt

Kaut ko par gramatiku muldi, bet pats svešvārdus ievies! Man skaidrāks vārds ir "draudzies", nekā - WATAFĀK!

0 0 atbildēt

Un Tu pats nedzer un nesmēķē? It īpaši, kad Tev bija izlaidums, Tu tad nedzēri? Dzēri tikai limonādi un sēdēji un tērzēji ar skolotāju? Nu jā, labi tad.

0 0 atbildēt

p.s. sanest malKu nevis malNu! :)

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »