local-stats-pixel fb-conv-api

Nicinām skolniekus268

1577 88

Čau, visiem!

Ir pienākusi visu gaidītā un mīļā skola. Protams, tagad daudzu galvā izskanēs domas, ka esmu debīls, ka skolu neviens negaidīja un tādā garā, bet tomēr skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu. Un šoreiz šajā rakstā iejutīšos heitera lomā un pastāstīšu par to, kā mūsu skolēni mūsdienās degradējas skolās- vietās, kur ir jāpilnveido zināšanas un prasmes nevis otrādi.

Šīs visas rakstā minētās lietas, darbības ir ņemtas no paša dzīves tāpēc, lūdzu, necentieties komentāros gudri bāzt batonus ausīs un klaugāt, ka, nē, tā nav!

1577 88 268 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 268

0/2000

Man pofig

6 13 atbildēt

Nūgi nav pareizs vārds, to raksta kā nūģis.. Gramatiķis atradies! emotion

3 12 atbildēt

Izskatas ka sito rakstija kkada vai kads zubris kuram klase nav isti daudz draugu

2 11 atbildēt

Vienkārša gramatika.

Kā tu domā, cik tev pašam kļūdu, pie tam stulbu, bija šajā rakstā?? emotion

Ekskursija vai pārgājieni?

kaut ko mēģinot pastāstīt, tu tā arī neko īsti nepateici.....  arī manā laikā, kad es gāju skolā, svarīgi bija kaut kur aizbraukt pieļurbāties un viss..... tas bija viss ekskursijas mērķis, nekas vairāk.... no kurienes tev vispār tik utopiskas domas par pārgājieniem??? vai vnk tev patīk doties brīvā dabā un celt teltis....

Kruts idiotisms!

ak tu nabadziņš... tev problēmas ar koncentrēšanās spējām?? kāds tirkšķina pildspalvu, kāds tupi rēc.... jāmāk šie traucējošie faktori atslēgt.... gribētu redzēt kā tu universitātē spēsi pastrādāt.... pasaki lūdzu, kāds sakars ir uzmanības trūkumam ar nevēlēšanos mācīties?? 

 

Lifts un citi invalīdu dzīvi atvieglojošie elementi.

Par ko tu šeit uztraucies?? ka kāds idiots apdauzīs savu galvu vai par margām???  P.S. tā vien liekas, ka tev ir problēmas ar pašvērtējumu, ja tevi tā uztrauc apkārtējo cilvēku trulums, tad neskaties uz viņiem un dari, kas darāms....

2 11 atbildēt
Nu cmon, kamer kunksti par gramatiku, parbaudi savu rakstito tekstu. P.S. talak neko nelasiju, jo 100x jau lasitas sada veida sudzibas. P.S.S. Man ir ideja! Ej nodod cilvekus policija! Klusi par varoni!
5 15 atbildēt

NŪĢIS TU ESI !!

4 16 atbildēt

im 12 and wat is tis

2 28 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »