local-stats-pixel fb-conv-api

Nicinām skolniekus268

1577 88

Čau, visiem!

Ir pienākusi visu gaidītā un mīļā skola. Protams, tagad daudzu galvā izskanēs domas, ka esmu debīls, ka skolu neviens negaidīja un tādā garā, bet tomēr skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu. Un šoreiz šajā rakstā iejutīšos heitera lomā un pastāstīšu par to, kā mūsu skolēni mūsdienās degradējas skolās- vietās, kur ir jāpilnveido zināšanas un prasmes nevis otrādi.

Šīs visas rakstā minētās lietas, darbības ir ņemtas no paša dzīves tāpēc, lūdzu, necentieties komentāros gudri bāzt batonus ausīs un klaugāt, ka, nē, tā nav!

1577 88 268 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 268

0/2000

Musdienās ekskursijas uzskata par piedzeršanos autobusā. Nesaprotu kāda jēga. Ekskursijā brauc, lai kaut ko apskatītos, uzzinātu jaunu, nevis piedzertos.

5 0 atbildēt

Man nežēlīgi riebjas, ka vārdus, kuros ir "v" burts, tos aizstāj ar "w". emotion

5 0 atbildēt

uāu, pat liekās, ka tevi nabadziņu klasē apsmej. Jo reāli ko gan tava gaudošana atrisinās, PRET nedegradēšanos skolā? citu personu ziamošana virtuālajā vidē vairāk liecina kurš būtu gudrāks vai blondīne ar izteicienu "Man vienalga" vai lērums sūdzību cik pasaule ir nežēlīgā?

5 1 atbildēt

Par daudz pieduries!

4 0 atbildēt

Es par to grāmatu samainīšanu nepiekritīšu, jo pats bieži samainu, jo grāmatas ir nožēlojamā izskatā, izplēstas lapas, sazīmētas u.t.m.l.

Skola. nevar atļauties ko labāku. ;(

4 0 atbildēt

Dažreiz gadās rakstot kaut ko uz klaviartūras netīšam uzrakstīt, un asks jau nav tā vieta kur būtu jāraksta literārā latviešu valodā, bet nu ja tā uzraksta apzināti, tad es nezinu, kas vainas.

4 0 atbildēt

Beigsi skolu un atcerēsies šo visu ar skaudību.  Darbā ar tevi neviens tā neauklēsies

4 0 atbildēt

Pabeidzu 12. klases mācoties tikai to kas interesēja(Tā teikt gandrīz neko, tikai matemātiku un angļu va). Daudziem itkā "plīsuma" punkti 15/16 gadu vecumā, bet tas pāŗiet.Ir jāsamierinās, ka dzert sāks un pīpēt sāks un arī zāli papīpēs. Sūdi ītenībā tajā vecumā vēl nesākās. Sūdi sākās tad kad iestājās fakultātēs kuras galīgi neatbilst indivīda zināšanām. Pamatskolas un vidusskolas izglītība tādā pašā līmeni bija arī pirms 15, 20 gadiem. UN TUR NEKAS NEMANINĪSIES! 

4 0 atbildēt

Ehh.. Ko lai saka.. Pagaidām es nevēlos diži noniecināt vidusskolniekus, jo lielākā daļa vienkārši nepaspēja izdomāt par ko vēlas tuvajā nākotnē kļūt, taču Latvijā vidusskolu un profesionālo skolu skolnieku attiecība ir gluži nepareiza - 70% pret 30% (vidusskolnieku labā). Ko es ar to gribu pateikt? To, ka tik tiešām tieši vidusskolās māca pēdējo huiņu un bezsakaru, kurš nu nekādīgi nebūs nepieciešams pēc skolas beigšanas, nevienā profesijā. Ja kāds grib argumentēt ar šo uzskatu, droši uzprasiet kādai gudrai skolotājai, kura pateiks tieši to pašu. Nu lūk, tāpēc es arī vairāk atbalstu profesionālās skolas, kur pirmajos divos gados tiek mācīta tikai puse (bet tomēr paātrinātā tempā, par cik 2 gadu laikā jāizņem 3 gadu tēmas) no tā visa ko māca vidusskolā un tālāk, kā nu kurā profesijā TIKAI vajadzīgie priekšmeti, nekādas tupas, stipri padziļinātās pamatskolas matemātikas tēmas, nekā tāda, tikai nepieciešamais.

4 0 atbildēt

manā skolā gan nav nekas tāds. tas arī atkarīgs no cilvēku vecuma.

Protams arī es ar draugiem daru visādas stulbības, bet ne jau stundās. Jo ir stulbi būt pilnīgam idiotam, kas nesaprot neko un tikai izblamējas vitu priekšā. 

3 0 atbildēt

cirvi par nazi neizaudzinās nekāda skola.

3 0 atbildēt

par trešo,man skolā bija gada beigās grāmatas jānodod un saplēstās jāsalīmē,tātad loģiski,jo labākas saņemu,jo vieglāk neko nedarot ir tās nodot..

3 0 atbildēt

Haha, rakstu atvēru tiaki tāpēc, ka redzēju savu šī gada latviešu valodas grāmatu, tad redzēju, ka kārtējais gaušanās raksts un sapratu ka nekā interesanta te nav.. emotion

3 0 atbildēt

Piekrītu, jo esmu arī 9. klasē un nav vēlēšanās piedzerties, un tad twiterī visiem par to stāstīt. Nodarbojos ar sportu un mācos labi, tāk ā, man šaja sakrā būtu ko teikt, tikai man slinkums...

Paldies!

3 0 atbildēt

Es vienīgais gribu teikt: ''I don't want to live on this planet, anymore.''?

3 0 atbildēt

Pagājšgad manā klasē ar gāja viena meitene kura traucēja stundas ,un bija vieglprātīga pret mācībām,kad saņēma liecību,gāja pie savām druškām raudāt,jo netika uz 1.ģimnāziju.

P.S.Viņa draugos visiem prasīja kā lai izdara pašnāvību,vai nav stulba?

3 0 atbildēt

9. klase ir tāds vecums. Pats atceros sevi tad .. Protams, tik traki kā tu runā nebija. Tagad devītajos redzu tieši to pašu.  Tas pāries apmēram pēc gada. 

3 0 atbildēt

kā jau reiz izteicos: pēc tā, kā kurš uzvedās tīņu vecumā, nevar spriest, par ko izaugs vēlākās dienās... no kā izriet, ka sevišķi iespringt nevajadzētu. bet jāpiekrīt, ka ļetraku ir padaudz.

3 0 atbildēt

Autor, kāpēc Tu nicini citus, ja tev pašam gramatika braukā ratiņkrēslā?

4 1 atbildēt

CIK VAR ĪDĒT?

4 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »