local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par guļošajiem policistiem.11

23 0

Dažādu valstu un reģionu policijas spēki bieži izmanto guļošos policistus kā vienu no rīkiem, lai uzlabotu satiksmes drošību un samazinātu ceļu negadījumu skaitu. Guļošie policisti ir efektīvs rīks, kas palīdz samazināt ātruma pārkāpumus un veicina drošu braukšanu uz ceļiem. Šajā rakstā varēsi izlasīt 4 interesantus faktus par guļošajiem policistiem jeb ātruma slāpētājiem.

1. Pirmoreiz ātruma slāpētājus sāka izmantot ASV 20. gadsimta sākumā, lai piespiedu kārtā samazinātu automašīnu ātrumu bīstamos ceļu posmos.

2. Ātruma slāpētāji nav paredzēti tikai automašīnu bremzēšanai. Viņi var arī apturēt motociklu un velosipēdu ātruma pārsniegšanu pa teritoriju.

3. Daži cilvēki domā, ka guļoši policisti ir bīstami, jo tie var izraisīt automašīnas kontroles zaudēšanu, apgāzšanos. Mašīna no guļošā policista var sabojāties, tomēr tas parasti nenotiek, ja vadītāji ievēro pareizo ātruma ierobežojumu.

4. Dažreiz tie ir izgatavoti no metāla vai plastmasas un ir izkārtoti ar attēliem, kas līdzinās patiesiem policistiem, lai radītu vizuālu ietekmi.

23 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

👌

5 0 atbildēt

Ja mašīnai ir ļoti labi amortizatori var izbraukt arī bez bremzēšanas

4 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

Pilnīgas muļķības! Latvijā braucot pāri tiem mēsliem ātrumam ǰābūt 3x mazākam par atļauto. Kā jau viss mùsu valstī, pilnīgi garām.

2 2 atbildēt