local-stats-pixel fb-conv-api

Ar singlu ''Primal'' klajā nāk ārzemju mākslinieks Elli$D1

Šī gada 31.oktobrī, ar jaunu singlu klajā nāca māca ārzemju mākslinieks Elli$D. Viņš nāca klajā ar diezgan interesantu dziesmu, kuras nosaukums ir ''Primal''. ''Primal'' ir frīstails (freestyle) un tas ir pieejams visās galvenajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķis savus skaņdarbus ir sācis izlaist vien šogad un tāpēc viņa diskogrāfijā ir vien 9 dziesmas. Tas tik un tā nav liedzis mūziķim ātri izsisties - visas viņa dziesmas iekš Spotify uzrāda fantastisku statistiku.

Piemēram, viņa dziesma ''To The Sky'' ir klausīta vairāk kā 183 tūkstošus reižu iekš Spotify, bet ''Nightmare | Dreaming'' vēl vairāk - gandrīz 190 tūkstošus reižu. Pārējāš dziesmas arī, galvenokārt, ir ar vismaz 35 tūkstošiem klausījumu un vēl vairāk. Arī pārējās platformās viņa mūzika uzrāda ļoti cienījamu statistiku.

Iekš Spotify, mūziķim ir jau vairāk nekā 19,3 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Arī pārējos sociālos medijos viņa kontiem ir ievērojama sekotāju bāze. Kā arī - viņš jau ir ticis iekš ''music label'' - PasHoff Records LLC. Viņa daiļrade ir tiešām ļoti interesanta un katram tā ir jādzird pašam. Katram īstenam mūzikas cienītājam šāda tipa mūzika patiks!

Piedāvājam noklausīties mūziķa jaunāko skaņdarbu ar nosaukumu ''Primal'', kas ir attiecīgi frīstails. Aicinām arī sekot līdzi mūziķa sociālo mediju kontiem. Saites vietā esam pievienojuši linku, kas aizvedīs uz mūziķa Instagram kontu. Dodies un pieseko!

Elli$D dziesma ''Primal'' ir piejama visās mūzika strīmošanas platformās.

26 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Cik sanemi par reklamu?

0 0 atbildēt