local-stats-pixel fb-conv-api

8 mīti par laulības dzīvi, kas var tikt ignorēti6

175 0

Ir daudz uzskatu, kādai vajadzētu bū ideālai laulībai, bet īstenība liela daļa ir tikai pieņēmumi, kas tiek uzskatīti par patiesībām un tiem ar īstenām attiecībām ir maz saistības.

175 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Atkal kārtējā figņa no dižās Amerikas?  emotion  Tam otram cilvēkam IR jābūt arī labākajam draugam, ne tikai ''otrai pusītei''. Tāpat ir arī jāzina daudz un dažādi sīkumi par cilvēku, ar kuru esi kopā, lai spētu viņu labāk izsprast un saprast, kādēļ kaut kādā situācijā tas cilvēks ir, piemēram dusmīgs. Tālāk. Pie attiecībām, protams, ka ir jāstrādā, tajās ir jāiegulda abiem, ne tikai vienam. Protams, ka depresijai vajag atrast cēloni, bet varbūt tieši attiecības ar to konkrēto cilvēku to visu atrisinās. Vienmēr nāksies kaut ko upurēt attiecību vārdā, ja mīl, tad mīl tā pavisam, nedomājot daudz par sevi un ja tas otrs cilvēks ir tāds pats, tad tādas attiecības ir brīnišķīgas. Par 6. es uzskatu, ka tieši vajag dalīties un pavadīt kopā pēc iespējas vairāk laika, jo tāpat noteikti viens vai otrs strādā/mācās un netiek pavadīts kopā 24/7. Es, protams nerunāju par slimīgu greizsirdību, kas būrtiski piespiež otru slēpt telefonu un citas lietas, jo tam otram var ''aiziet ciet''. Manuprāt ir fantastiski, ja kopā dara to, kas patīk vienam un otram, tas satuvina un attiecības kļūst ciešākas.  ''Pāri visdrīzāk izšķiras, jo atrod draudzību un atbalstu pie citas personas''. Ja cilvēkam attiecībās ir viss, kas viņam nepieciešams, gan fiziski, gan garīgi, tāds cilvēks pa reisi neies, jo ja viņam jau praktiski viss ir, tad nav jau vairs, ko meklēt. Neiesaku iespringt uz šo komentāru, tikai mani uzskati. 

9 0 atbildēt

Terapisti... Gigapisti... Megapisti... Kilopisti... Vienkārši pisti... Milipisti... Mikropisti... Nanopisti...

8 0 atbildēt

Par to varam spriest un runāt bez gala, vienalga katram tas notiek atšķirīgi, ko uzskata par pareizu. Tas nav nodefinējams ne 8 ne 18  punktos.

7 0 atbildēt

Tiku līdz jaun(ne)vārdam "terapisti", un pārtraucu lasīt tālāk. Es ticu, ka tie ir indivīdi, kas īpaši atkarīgi no seksa. Iespējams, ka mazāk traumētie varētu būt megapisti, kilopisti un vienkārši pisti. emotion  emotion 

Ā, jā, latviešu valodā joprojām ir tāds vārds kā TERAPEITS.  emotion 

7 0 atbildēt

Bļaviens  emotion izdzeru puskokčiku un vairak par pusi nesapratu !  emotion 

Bet , ja autors tik nopietni raksta , likšu plusu  emotion 

5 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt