local-stats-pixel fb-conv-api

Kad beidzot būs pārmaiņas!?195

1177 35

Laiks iet, bet viss pamazām grimst! Ja kāds kaut ko cenšas darīt, tad parasti tas ātri apnīk, jo neredz tam rezultātu. Rakstu piedāvājums ir nemainīgs... Bildes, bildes un vēlreiz bildes! Liela daļa pa 100 reizēm jau šeit bijušas. Pieprasu sadaļā ir daudz labu ideju, bet pat, ja notiek brīnums un kāda no tām tiek tomēr realizēta, tad tas prasa vairākus mēnešus vai pat ilgāk. Jā, spokos ir admini, redaktori, kuri seko līdzi rakstiem, kuri tiek pievienoti, kopumā neko sliktu nevaru par viņiem sacīt, pārsvarā visi ir atsaucīgi, izpalīdzīgi, bet viņi ir tādi paši spoki.lv lietotāji, kā visi pārējie, tikai ar nedaudz lielākām pilnvarām un vadās pēc noteikumiem, kurus izveidojuši augstāk stāvošie!

1177 35 195 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 195

0/2000

Piekrītu, te reģistrējies esmu jau gandrīz 3 gadus un tiešām padomājot kādi spoki bija agrāk... nujā.

0 2 atbildēt
piekriitu andžžejam
0 2 atbildēt

Vēl gribēju piebilst - man pašai ir nežēlīga vēlme taisīt kvalitatīvus un interesantus rakstus, bet kur??? Visi spoki labās mājaslapas slēpj kā ēbrejus no Hitlera. Es vienkārši nesaprotu to. Daudzi bāž to garastāvokļu rakstus vnk lai kačātu līmeni un viss. Domāju, ka ja viņi zinātu, kur TULKOT labus un interesantus rakstus, viņi nebāztu tās jēlības iekšā. Takā tā arī ir maza problēma.

3 6 atbildēt

Cik maksā piens litrā? 

0 4 atbildēt

Kadelj vel taisit ru.spoki.lv omg,ja krievs neprot Latviesu valodu,ko tad dariit.!? Pats vainiigs,nemaces izlasiit tekstu,lai iemacas - tad vares,nevis pimpitim palidzet ;). 

2 6 atbildēt

Piekrītu spoki sūkā un tādai sūda lapai nevajadzētu pastāvēt

0 12 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »