local-stats-pixel fb-conv-api

Kad beidzot būs pārmaiņas!?195

1177 35

Laiks iet, bet viss pamazām grimst! Ja kāds kaut ko cenšas darīt, tad parasti tas ātri apnīk, jo neredz tam rezultātu. Rakstu piedāvājums ir nemainīgs... Bildes, bildes un vēlreiz bildes! Liela daļa pa 100 reizēm jau šeit bijušas. Pieprasu sadaļā ir daudz labu ideju, bet pat, ja notiek brīnums un kāda no tām tiek tomēr realizēta, tad tas prasa vairākus mēnešus vai pat ilgāk. Jā, spokos ir admini, redaktori, kuri seko līdzi rakstiem, kuri tiek pievienoti, kopumā neko sliktu nevaru par viņiem sacīt, pārsvarā visi ir atsaucīgi, izpalīdzīgi, bet viņi ir tādi paši spoki.lv lietotāji, kā visi pārējie, tikai ar nedaudz lielākām pilnvarām un vadās pēc noteikumiem, kurus izveidojuši augstāk stāvošie!

1177 35 195 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 195

0/2000

Nu es nezinu, ko "spoki.lv" vadība sevšķu var izdarīt ar publiku, kas ir galvenais iemesls, kāpēc neiet gudri raksti. Smadzenes tomēr tiem cilvēkiem, kuriem viņu nav,  viņi ielikt nevar-   un, ja cilvēks nav spējīgs normāli izlasīt kaut ko vairāk par vienkāršu nepaplašinātu teikumu glupā komiksā, tad viņš nav. Un viss. Šis portāls ir diezgan veiksmīga pašregulējoša sistēma, un, ja glupajiem rakstiem nebūtu piekrišanas, viņi, saņēmuši trīs plusus, nogrimtu aizmirstībā, jo cepumu komiksveidīgo pacelšanai uz augšu vienkārši nebūtu.

Samazināt populāru rakstu skaitu nozīmē samazināt arī lasītāju skaitu. Iespējas izslēgt to, kas nepatīk, ir. Vienīgais, ko vēl gribētos, lai labas fotogrāfijas un īsta māksla būtu kaut kā atsevišķi no kopējās "attēli &gifi" masas, jo labprāt paskatos ko tiešām skaistu, bet "ohujennās pakas" fanklubā visdrīzāk neietilpstu.

3 0 atbildēt

Ko jūs čīkstat.. Lūk, jūsu plusu cienīgs raksts: http://www.spoki.lv/vesture/Pazaudetais-pazemes-kugis/606578 Būtu ņēmuši piemēru no AndOne un katrs pa vienam tādam rakstam ielikuši. Un nebūtu vairs par ko kurnēt.

3 0 atbildēt
Parasti no šiem rakstiem, kas saistās ar spoku degradāciju, lielākā daļa ir gaudas par to, ka cilvēki nepareizajiem autoriem dod cepumus, bet šo rakstu tiešām ir vērts izlasīt un pārdomāt..Nezinu, vai cilvēkiem, kas šajā portālā ir admini maksā par viņu darbu vai nē, domāju, ka viņiem nav jālabo spoku.ru rakstu pareizrakstība, bet to redzot vnk jāatraida raksts līdz brīdim, kad tas tiek uzrakstīts pareizi. Arī uz lv sadaļu tas attiecas. Mēs esam latvieši, dzimtā valoda jāciena.
3 0 atbildēt

Es varu ieteikt kā uzlabot darbību jebkurā privātuzņēmumā, netā, dzīvē, lielveikalā, kiosku bodē, valsts iestādē, stroikā vai taras punktā. Man ir augstākā izglītība šajā jomā, bet kurš tad mani klausīs un kurš gan grib šeit ieguldīt kādas pūles. Nu nekas zaudēs 90% no lietoājiem tad sāks domāt, kad vairs nebūs reklāmu naudas utt.

Pirmkārt vajag adminus, kuri izvērtē rakstus, nav vajadzīgas 10 cilvēku apspriede, vnk pāris admini, kuriem ir kautkāda loģiskā doāšana, un atņemt admina statusu pārējiem.

Kāds jau minēja šos spoku kreklus lābākajiem lietotājiem, laba ideja, + tam visa vēl kautkādas balvas un sīkumus, lai tās balvas nesavāc kādi 3 cilvēki, nu protams tas arī nāk par labu jo citiem savukārt ir interesanti raksti.

Lietotājiem ar zemākiem līmeņiem par rakstiem un plusiem piešķirt mazāk cepumus.

Pamainīt noteikumus, piem ir vesala kaudz rakstu kuri ir no kādas saita bet tas nekur nav minēts, nevar saprast vai cilvēks to visu pats safantazējis vai no kautkurienes paņēmis.

utt varētu raist'ti daudz ja tik kāds arī to ņemtu vērā

5 2 atbildēt
nez kadu dziesminju dziedatu kad spoki.lv pec paris dienam slegtu?
3 0 atbildēt

Autor, neuztraucies! Ar laiku daudziem krutiem autoriem sakāpj čuras galvā un tie paliek par sūdabraļiem. Vienai daļai tas ir dabisks process un nav jāreizējas par to.

2 0 atbildēt

KO gan tu gribēji? Spoki.lv padarīt par pašizglītošanās portālu? pheh. ceri vien. Tam ir grāmatas un citi saiti. 

Es zinu, ko te var atrast, tāpēc, kad vēlos paskatīties kaut kādas interesantas bildes - velkos šurp.  Kurš gan iet spokos cerot atrast jēdzīgus, izglītojošus rakstus... naivi

4 2 atbildēt

Kopēto rakstu lavīna spokos bija pirms mēneša, pirms gada un pirms 3 gadiem. Toties agrāk tos kopētos rakstus varēja vēl paciest, jo lai labāko rakstu sadaļā viņi tiktu, viņiem bija jātiek cauri ainiss13, AndOne, gurkja, MilfHunter u.c. spoku lieliskajiem oriģinālrakstiem, taču tagad...? Ir daudz dienu, kad spokso nav skatāms neviens interesants oriģinālraksts. Protams, vismaz 5-10 oriģinālraksti tiek ielikti katru dienu, bet arī tie bieži vien ir ļoti sviestaini. Jautājums spoku galvām: Ilgāk portālu varēs uzturēt ar interesantu, nevienā citā mājaslapā neskatītu oriģinālrakstu nelielu pieplūdumu vai arī ar kopētu rakstu lavīnu, kurus katras jau desmit reizes izlasīja 9gagā, delfos vai kur citur.?

6 4 atbildēt

degradācija. neredzu kur spki degradējušies vairāk neka agrāk. visu laiku tieši tas pats ir un paliek, tikai tagad pamanīji. es jau laikam kopš vasaras vidus neesmu rakstut licis. neesmu populārais spoks bet vienkārši bezjēdzīgi likās.

paskaties pats, kur palikuši lielie rakstu licēji, precīzāk , kuri ir palikuši.

2 0 atbildēt

man vienīgajam īpaši neintresē labi orgi, jo es te nāku lai jēli pasmietos vai kaut ko tml, nevis, lai izglītots emotion

2 0 atbildēt

Man personīgi liekas ka spokiem.lv ir daudz par lielu priekš tā ''menedžmenta'' kas pārskata to lai viss ritētu tip top.

Es pieļauju ka kādi 50% no dubult+ rakstiem šeit ir tā iemesla dēļ ka tu nevari īsti izsekot kas atkārtojas un kas nē,iemesls šādiem plūdiem ir tāds ka cauri tiek raksti,ja tos tā vispār var nosaukt,kuriem nevajadzētu.

Un to es arī daļēji saprotu,ja tu esi viens to tiem kas ir atbildīgs par rakstu apstiprināšanu,un tu dienā izej cauri vidēji 100+ rakstiem,vainu noguruma,vai vienkārši aiz beša,tu palaidīsi cauri arī rakstus kurus normālos apstākļos tu atvērtu uz sekundi,un izdzēstu.

Es ieliku vienu rakstu,labi,nav nekāds šedevrs bet uzskatu ka ir daudz labāks par jebkuru bilžu paku,debīliem latviskotiem komiksiem un plikām vecenēm,taču komoon,es redzu ''rakstu'' ar 10 bildēm kuram ir 1000 un vairāk plusu,a man,cilvēkam kas reāli iztērēja vidēji piecas stundas lai uzceptu normālu rakstu,nav pat puse no tā,no kurienes lai man rodas entuziastms taisīt nākamo?

Protams nav nemaz jāpiemin ''rus'' sadaļa kas burtiski kliedz uz manīm ''ej projām,šeit vairs normālam cilvēkam nav ko darīt.

Visā visumā problēma ir tāda ka rodas iespaids ka nav neviena kas pārskata,un kam rūpētu kas te notiek,arvien biežāk es redzu jaunu rakstu ar pārdesmit gifiem,no kuriem 99% ir redzēti,kautkādas bilžu pakas,visādi emo raksti,kā piēram FML sērijas kuras man uzdzina sliktu dūšu ieraugot vien,debīli latviski tulkoti raksti,nemaz nerunājot par tiek ko ir zīmējis kāds pašmāju puņķu tapa ar kuru iespaids rodas tāds itkā viņš to būtu darījis ar kāju.

Visā visumā,izdodat ''standartu'' kam būtu jāatbilst jebkuram rakstam,nevis 3 līnijas ar pāris noteikumiem,bet tādu riktīgu sienu ar tekstu kur sīki un smalki aprakstīts kas un kā,dabūjat pāris nopietnus cilvēkus,ar veselīgu humora izjūtu un funktieri,kuri neapstiprinās visādas tizlas bilžu,gi'fu,emo,kompiksu pakas,un ticat man,nākamo pāris mēnešu laikā sāks parādīties normāli,intresanti,smieklīgi,visa veida izglītojoši raksti no kuriem normālam cilvēkam būs kautkāda jēga.

Laigan patiesībā tā ir lieka mēles kaltēšana,kronis visam bija RUS sadaļa,ja būtu poga ''delete'' es savu acc būtu nahrenizējis pirmājā dienā ieraugot to nolādēto spoki rus pogu.

2 0 atbildēt

Daudzi ir kā sliktu rakstu mašīnas, liek kaut ko katru dienu ka tik ielikt emotion

 

dzīvi dabūjat

1 0 atbildēt

Kuram interesē kkāds spoki,ru dafaq?

2 1 atbildēt

pirmkārt- izklausies inteliģenta persona, kas varētu runāties par jeb ko...tik nesaprotu jūsu agresiju un nevēlēšanos saprast citus cilvēkus....palūkoties arī no viņu skata punkta nedaudz.

Otrkārt- pacietība nav jūsu stiprā puse...jo lasot no pirmā komentāra līdz pēdējam priekštats maina polus....

Un pēdējais...trešais- jūs mēdzat izteikties kaut nedaudz pozitīvi- kaut par vienu no dzīves jomām?

emotion 

1 0 atbildēt

Tasies necepies dēļ šitiem spokiem..nekas tāpat nemainīsies un viens nekā nepanāksi..tpt paliks tie bilzhu raksti ar 500 un vairak balsim, bet orgjinalraksti tpt sanjems mazak balsu..labāk ieguldi savu laiku kaut kur lietderīgi :) man jau ar shite notiekoshais nepatik..tpc ari rakstus neveidoju :)

1 0 atbildēt

Tas viss tāpēc,ka Metroseksuālis vairs neliek rakstus

2 1 atbildēt

krutākais ir tas, ka liela daļa no rakstiem, pat ļoti labiem rakstiem kaut kādā veidā paliek neapskatīti...

1 0 atbildēt
priekrītu visam
1 0 atbildēt
Neesi tas, kurš skrien pakaļ pūlim, bet esi tas, kuram pūlis skrien pakaļ. Neesi vienīgais, kurš pamanīja, ka kvantitāte ne vienmēr atbilst kvalitātei. Protams, nav jau vieglais darbiņš uzcept labu rakstu, jo tas prasa laiku vairāk kā 5 minūtes, bet nemet plinti krūmos. Ja ir iespēja, tad veido labus rakstus ar "odziņu", kas atšķir Tavus darbus no citu rakstu kaudzes. Vērtība slēpjas kvalitātē ne kvantitātē; ģēnijs būsi, ja izdosies savienot šos abus kritērijus vienā veselumā :)
1 0 atbildēt

Nūūūūūūūūu

Cik var, ņemot vērā savu pieredzi, no šāda veida buntošanās rakstiem, tolkas maz. Redu un adminu ikdienas darbs ir apstiprināt pēc iespējas vairāk rakstus(cik pēc saviem laikiem atceros vel bija kvotas cik rakstu dienā jaapstiprina) ja tā vel ir, tad nevens jau nesakatas ko un kā apstiprināt, galvenais ka ir un tad var tālāk adu čatā gvelzt savas muļķības(kādam tiešām derētu adminu čatu iekopēt) un tad sapratīsiet kapēc uz progresu nav ko cerēt. Par jaunajiem adminiem un redaktoriem tiek ielikti ''veterānu'' dirslaiži un tādi paši tirliņi kam viedoklis ir kā psrs laiku civiliedzīvotājiem: Stalin said, we do and dont give a shit. Ņemsim vērā vel to ka labie raksti noiet dibenā,pēc tam kad tiek nospamoti ar hipsteru bilžu jūrām un citu ''huiņu'' jo Lets face it NOONE GIVES A SHIT ANYMORE.

Principā, viss kas jadara Jacky ir jatur spoku ''galva virs ūdens ja ne saitu aizklapēs, pa cik sen atpakaļ gāja runa par nerealitate vaditāju par to ka ja Jacky hotj nedaudz spokus pacels, lai tālāko ''kašu'' viņš pats vada. Nu redz kas sanācis. Spoki pilni ar nonsensu,cilvēki kā bubble rausta plecus un saka;Jā jā taisnība vien ir bet tā arī neko nedara, cilvēki kas lika normālus rakstus ir jau sen pametuši.

Un te kur gāja par citu vainošanu, jāvaino vien ir jo vainīgie ir tie kas tukši nepārlasot neko visu apstiprina, jo Ja vēlies kvalitāti, tad ir arī jābūt nedaudz stingrākam līmenim, tevi tak nonesīs visi ja izdzēsīsi kaut vienu bilžu rakstu, jo tā tak nedrīkst lai jau ir ^^

Piemērs: rakstam nav satura: Naher taisi pa jaunu

vairāk par 6 bilžu rakstiem dienā: naher vairāk nevajag utt. Simple as shit, tikai moderācija visam tam baram ir diezgan svešs vārds, to nu es tiešām zinu ^^

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »