local-stats-pixel fb-conv-api

Kad beidzot būs pārmaiņas!?195

1177 35

Laiks iet, bet viss pamazām grimst! Ja kāds kaut ko cenšas darīt, tad parasti tas ātri apnīk, jo neredz tam rezultātu. Rakstu piedāvājums ir nemainīgs... Bildes, bildes un vēlreiz bildes! Liela daļa pa 100 reizēm jau šeit bijušas. Pieprasu sadaļā ir daudz labu ideju, bet pat, ja notiek brīnums un kāda no tām tiek tomēr realizēta, tad tas prasa vairākus mēnešus vai pat ilgāk. Jā, spokos ir admini, redaktori, kuri seko līdzi rakstiem, kuri tiek pievienoti, kopumā neko sliktu nevaru par viņiem sacīt, pārsvarā visi ir atsaucīgi, izpalīdzīgi, bet viņi ir tādi paši spoki.lv lietotāji, kā visi pārējie, tikai ar nedaudz lielākām pilnvarām un vadās pēc noteikumiem, kurus izveidojuši augstāk stāvošie!

1177 35 195 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 195

0/2000

Kuram interesē kkāds spoki,ru dafaq?

2 1 atbildēt

Daudzi ir kā sliktu rakstu mašīnas, liek kaut ko katru dienu ka tik ielikt emotion

 

dzīvi dabūjat

1 0 atbildēt

Citēju: "Tajos laikos pa dienu online bija vismaz pāris tūkstoši lietotāju!!! Tagad labākajā gadījumā vakarā spokos ir 2000 lietotāji online."

Kāda atšķirība starp pāris tūkstošiem un diviem tūkstošiem? 

1 0 atbildēt
priekrītu visam
1 0 atbildēt
Neesi tas, kurš skrien pakaļ pūlim, bet esi tas, kuram pūlis skrien pakaļ. Neesi vienīgais, kurš pamanīja, ka kvantitāte ne vienmēr atbilst kvalitātei. Protams, nav jau vieglais darbiņš uzcept labu rakstu, jo tas prasa laiku vairāk kā 5 minūtes, bet nemet plinti krūmos. Ja ir iespēja, tad veido labus rakstus ar "odziņu", kas atšķir Tavus darbus no citu rakstu kaudzes. Vērtība slēpjas kvalitātē ne kvantitātē; ģēnijs būsi, ja izdosies savienot šos abus kritērijus vienā veselumā :)
1 0 atbildēt

plus

0 0 atbildēt

Jā tas tā ir man dažreiz gribas te vairs nekad neatgriezties , jo es varu sēdēt divas stundas un tulkot tekstu , meklēt bildes , kamēr viens cits copy + paste vai ieliek kautkādas random bildes un saņem 6x vairāk nekā es.

0 0 atbildēt
Ko man tagad darī?
0 0 atbildēt

Neatceros vairs precīzus ciparus, bet tajos laikos pa dienu online bija vismaz pāris tūkstoši lietotāju!!! Tagad labākajā gadījumā vakarā spokos ir 2000 lietotāji online!

   

emotion

0 0 atbildēt

Tā tas ir

0 0 atbildēt

NAUDA ir aptumšojusi radītāju prātus! 

0 0 atbildēt

Nu jā, atceros ka kādreiz katru dienu gāju Spokos un katru dienu varēja redzēt interesantus rakstus, bet tagad var redzēt tikai stulbas bilžu pakas un nesmieklīgus komiksus. Ja tā turpināsies spoki.lv pazudīs pa visam emotion

2 2 atbildēt
tagad ir viss tas pats, ir debīlais Tēvocis Sems, dienā ieliek 10 rakstus (debīlu bilžu rakstus) jēga nekāda nav, tikai aizņem visu lapu ar kaut kādiem krievu idiotiem. rus.spoki arī nekam neder, ir daži kadri kas no turienes pārtulko rakstus google translate un liek lv versijā, kur tekstam nav pilnīgi nekādas loģikas un ir ļoti nesakarīgs(administrācijai tas liekas normāli)
0 0 atbildēt

Raksts savu aktualitāti nav zaudējis vēl šodien, tikai sīkas nianses mainījušās.

0 0 atbildēt

Vnk kvalitativie autori vairak neliek ieksa savus rakstus ,jo nav motivacija, tu teici ,ka agrak spokos sedeja tukstosi, tev taisniba, atceros to, ari tad es liku rakstus un priecajos ,kad tos labi verteja..

Bet paslaik reti kurs no ta laika labo rakstu autoriem ieliek kko, vnk zudusi motivacija, nav tik kvalitativi raksti un lidz ar to ari spoku apmeklejumu skaits samazinas, jo nav jau ko lasit..

Taja laika besceleram bija stabiji ap 10 000 lidz pat 20 000 tukstosu skatijumu, bet tagad...

Par to garigo lideri :D atceros laikus ,kad ar MJ cinijos par so titulu, bija mums gan orginalraksti ,gan parastie, bet piegajam tam pa nopietno :D lai to medalu savaktu bija vajadzigi apmeram 15 000 punktu :D bet tad labus rakstus verteja ar  + 1000 un uz augsu.

2 2 atbildēt
Vē man arī vairs nav nekāda prieka no spokiem. lai gan kādreiz biju pat atkarīga. nu, par šo rakstu vaidzētu 1000 x vairāk plusu nekā par tiem visiem bilžu rakstiem kopā... tāds ir mans viedoklis, bet ir jau hipsteri, kam patīk. tagad lasu AndOne rakstus un Moonwalker pavisam vecos pārlasu. interneta nolādētie faili da best. ā un protams rakstu sērijas, kādas bij Aguram, kad viņš vēl bija Agurs. nu un visi izgāšanās stāstiņi arī lasāmi. bet šodien es uzgāju rakstu, kurā pat bildes nebija. virsrakstā jautājums, teksts ''atbildi ar jā vai nē komentāros'' es te lieki sev telefona internetu iztērēju, jo atvēru ar domu, ka būs labs. nu sorry, bet tādus vienteikuma rakstus es varu bez savas sajēgas saražot. uzdošu tik jautājumus ''kāpēc zeme apaļa, debesis zilas un nolaiferam ir draudzene a man nav?'' un pelnīšu plusus par neko.
0 0 atbildēt

Pasaules gals.

0 0 atbildēt

Tikko uzzināji?

0 0 atbildēt

Lai saprastu, kas RAKSTU sadaļā notiek, nolēmu pāris nedēļas aktīvi padarboties, jo no lasīšanas vien neko daudz saprast nevar. Daudz ko sapratu un savu viedokli jau izteicu, bet ir arī  jautājumi un nevaru saprast kam jautāt. Palasot šo rakstu konstatēju, ka te jau ir kas līdzīgs čatam( noteikumos gan rakstīts,  komentārus nepārvērst par savstarpējām sarunām). Kur lai pajautā? Manā  kontā šodien ieskaitīja +5 par vienu atminētu mīklu. Vai tas kāds jauninājums? Mīklas RAKSTOS taču neminam?

0 0 atbildēt

Normāls argumentēts rakstiņš,kuram lielā daļā varu piekrist,šis man ir jauns profils spokos,vecais man bija 2 vai 3 gadus un ar to novēroju ļoti daudz līdzīga,ka krutākie te parasti ir tie kas samet komiksus,vai bildes (kuras tāpat visiem atkārtojas) uzmet stulbi smiekligu virsrakstu un volāā.reti kurā sadaļā var atrast daudz saprātīgus un interesantus rakstus

2 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »