local-stats-pixel fb-conv-api

Kad beidzot būs pārmaiņas!?195

1177 35

Laiks iet, bet viss pamazām grimst! Ja kāds kaut ko cenšas darīt, tad parasti tas ātri apnīk, jo neredz tam rezultātu. Rakstu piedāvājums ir nemainīgs... Bildes, bildes un vēlreiz bildes! Liela daļa pa 100 reizēm jau šeit bijušas. Pieprasu sadaļā ir daudz labu ideju, bet pat, ja notiek brīnums un kāda no tām tiek tomēr realizēta, tad tas prasa vairākus mēnešus vai pat ilgāk. Jā, spokos ir admini, redaktori, kuri seko līdzi rakstiem, kuri tiek pievienoti, kopumā neko sliktu nevaru par viņiem sacīt, pārsvarā visi ir atsaucīgi, izpalīdzīgi, bet viņi ir tādi paši spoki.lv lietotāji, kā visi pārējie, tikai ar nedaudz lielākām pilnvarām un vadās pēc noteikumiem, kurus izveidojuši augstāk stāvošie!

1177 35 195 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 195

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt
Vē man arī vairs nav nekāda prieka no spokiem. lai gan kādreiz biju pat atkarīga. nu, par šo rakstu vaidzētu 1000 x vairāk plusu nekā par tiem visiem bilžu rakstiem kopā... tāds ir mans viedoklis, bet ir jau hipsteri, kam patīk. tagad lasu AndOne rakstus un Moonwalker pavisam vecos pārlasu. interneta nolādētie faili da best. ā un protams rakstu sērijas, kādas bij Aguram, kad viņš vēl bija Agurs. nu un visi izgāšanās stāstiņi arī lasāmi. bet šodien es uzgāju rakstu, kurā pat bildes nebija. virsrakstā jautājums, teksts ''atbildi ar jā vai nē komentāros'' es te lieki sev telefona internetu iztērēju, jo atvēru ar domu, ka būs labs. nu sorry, bet tādus vienteikuma rakstus es varu bez savas sajēgas saražot. uzdošu tik jautājumus ''kāpēc zeme apaļa, debesis zilas un nolaiferam ir draudzene a man nav?'' un pelnīšu plusus par neko.
0 0 atbildēt

Godīgiem cilvekiem parasti titulbilde ir makā emotion

0 0 atbildēt

obāāā :D 2. bildē ir mans zīmējums :))) Tikai ar veco niku :/

0 0 atbildēt

es skumstu pēc baltgames :( 

0 0 atbildēt

21. decembrī emotion

0 0 atbildēt

Skumji,bet pilnīga patiesība.Plusus var ielikt(un lieku) tagad ļoti reti,jo nav jau par ko.

0 0 atbildēt

??? tieši tas ka komiksi ir tulkoti ir slikti! labi ja ir vēl kāds kas netulko!!!

0 0 atbildēt

Nezinu vai tā ir vienkārši sakritība, vai daļa cilvēku pēķšni ir apdomājušies, bet...

Šodien ir saradušies ļoti daudz labu rakstu!!! Gan jauni gan pacelti daudzi vecie labie!!!

Cerams ka tā nav tikai vienas dienas parādība un tā turpināsies. emotion

1 1 atbildēt
kautkas nepatīk? Izdzēsies no soc tīkliem,un izmet kompi.Tas atrisinās tavu nepatiku.
0 1 atbildēt

Nu labi piekrītu, ka ir biš neproduktīvi, bet esi apskatījies kā kodē mājaslapas, esi kaut reizi iemetis aci cik grūti tas ir?

0 1 atbildēt
na tje bors, mudrila!
0 1 atbildēt

Atceros 2010. gadu, kad piereģistrējos šajā iestādē. Tad nemaz nebija jāmeklē, labi raksti paši nāca, bet tagad tiešām ir jāpameklē, lai būtu ko skatīties.

1 2 atbildēt

es šeit esmu tikai trešo dienu, bet man kaut kā pazuda vēlme veidot rakstus, jo tie praktiski nevienam neinteresē :)  šobrīd komiksi ir prioritāte, bet man tie ir jau apriebušies, jo no tiem PILNĪGI nav jēgas :)

1 2 atbildēt

vnk reāli, kā jauniņajam spokos nav ko darīt. uztaisi ļoti labu oriģinālrakstu, paštulkots, sacerēts utt., bet par to dabūsi nieka 30+... a tikmēr nolaiferi tik liek savus komiksus.

1 2 atbildēt

PINLNĪGI UN GALĪGI PIEKRĪTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 1 atbildēt

Un vel man ritig bēsi ka vadība viens otram un spokiem (pielīdējiem) dod visādas medaļas. Jūs domājat ka mēs parastie spoki zemu kritīsim un jums īkšķus laizīsim lai medaļas dabūtu ??

0 2 atbildēt
piekriitu andžžejam
0 2 atbildēt

es nemazs nealsiju jo man po.

0 2 atbildēt

Liels pluss no manis, tiešām nevar salīdzināt ar to kā bija agrāk. Skatoties daudzus rakstus nesaprotu par ko cilvēki liek tik daudz plusu.emotion

0 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »