local-stats-pixel fb-conv-api

Reperis tatemind laiž klajā savu pirmo EP šogad - ''Neverland''0

2020.gada 20.augustā, jaunu EP izlaida ārzemju reperis tatemind. Saviem klausītājiem viņš nodeva nepilnu 18 minūšu garu EP, kurš satur 6 dziesmas. EP ''Neverland'' nu ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās un Tev tas ir jādzird!

Nils Schumacher ir mūziķa pilnais vārds, uzvārds. Viņš ar mūziku nodarbojas jau kādu laiku. Pirmie skaņdarbi internetā nonāca 2019.gadā, kad viņš izlaida singlu ''untitled.mp3''. Pēcāk viņš nāca klajā ar debijas albumu ''Sleep Forever'' un nu viņš ir pārsteidzis savus fanus ar pirmo projektu šogad. Labāk vēlu, nekā nekad!

''Neverland'' ir ļoti interesants projekts un domājams, ka katram īstenam mūzikas fanam tas patiks. Gan viņa ārējais imidžs, gan arī viņa mūzika, atgādina emo hip-hopa leģendu Lil Peep. Lai gan viņš jaunu mūziku neizlaiž pārāk bieži - tā joprojām ir ļoti laba un cilvēkiem patīk.

Jaunais reperis ir vien pašā karjeras sākumā, taču jau ir paguvis iekš Instagram iekrāt vairāk nekā 600 sekotājus. Iekš Spotify viņam ir 120 ik mēneša lojālie klausītāji. Izrādam mīlestību - palīdzam jaunajam censonim izsisties kopīgiem spēkiem! Domājams, ka tas ir vien laika jautājums - pavisam drīz jaunais mūziķis jau varētu uzstāties uz lielajām skatuvēm un dominēt mūzikas industrijā, ja viņš labi pacentīsies.

Par viņa mūzikas kvalitāti arī liecina lieliskās atsauksmes un reitingi viņa dziesmām. Reti kuram nepatīk jaunā talanta daiļrade un izdotā mūzika. Tas jau ir labs pirmais iespaids. Noklausies!

Piedāvājam noklausīties tatemind dziesmu ''Change'', kas ir daļa no viņa EP ''Neverland''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai Tu par viņa gaitām uzzinātu pirmais! Atsauces vietā esam pievienojuši saiti uz viņa Instagram kontu, kuram Tu vari piesekot!

Repera tatemind dziesma ''Change'', kas ieņem savu vietu arī viņa EP ''Neverland''.

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000