local-stats-pixel fb-conv-api

Populārs amerikāņu YouTuberis reaģē uz latviešu mūziķa st4rface jaunāko dziesmu2

2020.gada 19.septembrī, ar savu debijs albumu klajā nāca latviešu mūziķis st4rface (īstajā vārdā Reinis). Albums ar nosaukumu ''59/61'' ir pieejams visās mūzikas platformās un tas ir uzrāda lielisku statistiku. Tas ir sasniedzis arī lielās pasaules YouTube zvaigznes.

19 gadus vecais mūziķis savu albumu klausītājiem nodeva septembra izskaņā un nu tas paspējis uzrādīt ļoti cienījamu statistiku. Albumam iekš Spotify nu jau ir vairāk nekā 300 tūkstoši klausījumu. Populārākās dziesmas no albuma ir ''Haunted By Demons'' un ''Ex-Girl'' - katra attiecīgi klausīta 125 tūkstošus un 42 tūkstošus reižu.

Tieši dziesma ''Ex-Girl'' ir sasniegusi visvairāk. Tā ir albuma galvenā dziesma un ir nonākusi pat līdz YouTube scēnai. Uz mūziķa dziesmu reakcijas video ir izveidojis amerikāņu YouTuberis ''Crown Family'', kuram YouTube platformā ir vairāk nekā 235 tūkstoši sekotāju.

Izskanējis, ka 19 gadus vecais mūziķis darbojas jau ap jaunām dziesmām gan latviski, gan angliski. Nākamgad gaidāms arī jauns albums, bet līdz tam vēl jāpaciešas. Lai vai kā - mūziķa nospraustie mērķi ir lieli un viņš turpina strādāt, lai tos sasniegtu.

Piedāvājam noskatīties amerikāņu YouTube kontenta veidotāja Joey Da Prince reakcijas video uz st4rface dziesmu ''Ex-Girl'', kas ir dziesma no viņa debijas albumu. Atsaucē pievienots arī links uz pašu dziesmu.

''Crown Family'' reakcijas video uz st4rface jaunāko dziesmu.

17 5 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

1 0 atbildēt
X avatarsX

Vel jastrādā viņam, hu*ņa

0 0 atbildēt