local-stats-pixel fb-conv-api

Internetā noklīdis nedzirdēts fragments no vēl neizlaistas st4rface dziesmas8

15 13

Šogad ar mūziku mūs ir pārsteiguši neskaitāmi daudz jauni un talantīgi mūziķi. To skaitā ir arī latvietis Reinis, kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu st4rface.

Mūziķis šogad paguvis izlaist vairākus singlus, kā arī savu debijas albumu. Šķiet, ka jebkurš mūziķis pēc tāda darba ņemtu pauzi un izlaistu kaut ko jaunu vien pēc pamatīga laika, tomēr šis nav tas gadījums.

Kopš albuma izlaišanas ir pagājis vien nedaudz vairāk kā mēnesis. Mūziķa debijas albums ar nosaukumu ''59/61'' klausīts iekš Spotify platformas nu jau vairāk nekā 300 tūkstošus reižu. Albumā ir 14 skaņdarbi un tas ir nedaudz vairāk kā 31 minūti garš. Populārākās albuma dziesmas, pagaidām, ir ''Running'', ''Ex-Girl'' un ''Haunted By Demons''.

Tikmēr gan nevērīgs ir bijis mūziķis st4rface. Pēc viņa Instagram profila var noprast, ka 21.oktobri viņš pavadīja studijā ierakstot jaunu dziesmu. Gabaliņu no šīs dziesmas viņš publicēja arī savā Instagram storijā. Ilgi nebija jāgaida - kāds no viņa faniem video nofilmējis un tagad šis mazais gabaliņš ir redzams un dzirdams visiem.

Īsajā klipā redzams kā dienas sākumā mūziķis klausās Machine Gun Kelly mūziku, bet pēcāk atrodas studijā ar latviešu YouTube video kontenta veidotāju jammetti.

Lai gan nav nekur oficiāli minēts, ka mūziķis tiešām šo dziesmu izlaidīš - cilvēki ar nepacietību gaida oficiālo relīzi un, iespējams, pat mūzikas klipu dziesmai. Cilvēkiem šis mazais ''snipetiņš'' no dziesmas tiešām patīk un simtiem viņa fanu nevar sagaidīt dziesmas pilno versiju.

Vai tā tiks izlaista? To jau nu neviens nevar zināt... Atliek vien gaidīt un laiks rādīs!

Piedāvājam noskatīties un noklausīties gabaliņu no jaunās st4rface dziesmas, kas šķiet, ka pavisam drīz būs pieejama pilnā versijā.

15 13 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kāds zin, kas ir šis mūziķis, un kāpēc viņu te reklamē?

10 1 atbildēt

Bla tos tizlos mēslus varētu lūdzu nepublicēt! Paldies

8 0 atbildēt

st-four-face pirmo reizi tādu dzirdu, un noklausoties gabalu no tās dziesmas man palika slikti. FUI!

https://media.tenor.com/images/62218ed1e4a5a6ec62c40ec49867ea08/tenor.gif

8 0 atbildēt

Derētu uzlikt sodus par interneta piesārņošanu, tā pat, kā par izmestiem mēsliem mežā

!

6 0 atbildēt

Kāpēc viņš sev uz sejas ir uztetovējis pi*pi un kāpēc man palika slikti klausoties šo "nopludināto" sūda skaņas savārstījumu?

3 0 atbildēt

Tas tāpat kā tik toka šķobīšanās trendi.. vienmēr atradīsies mazgadīgi pokemoni kam šitāda herņa patiks, ka 13-18 gadīgās stāsta par seksa pieredzi un 16 gadīgais dzied par bijušajām mīlestībām 😄

1 0 atbildēt

Atgādina pasaules slaveno reperi "palmface"

0 0 atbildēt