local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Manuel K no Šveices pārsteidz ar skanīgu singlu ''The Wave''13

Ar jaunu skaņdarbu 2023. gadā pārsteidza ārzemju mūziķis Manuel K, kurš klausītāju vērtējumam nodeva singlu ar nosaukumu ''The Wave'' jeb latviski - ''Vilnis''. Gan šī, gan pārējās mūziķa dziesmas ir pieejamas kā ''YouTube'' un ''Spotify'', tā arī visās pārējās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Manuel K ir roka žanra cienītājs, dziedātājs, kā arī ģitārists un dziesmu autors, kurš nāk no Šveices. Viņa mīļākais mūzikas žanrs vienmēr ir bijis roks, dažkārt ar blūza, kantrī un folka piesitienu. Viņš ir ļoti radošs un ar savu piegājienu mūzikai. Katrs īstens mūzikas cienītājs pratīs novērtēt viņa radīto daiļradi.

Pats senākais internetā pieejamais Manuel K skaņdarbs ir ''Back to Guitars'' demo versija, kas sasniedza mūzikas pasauli 2013. gada 31. janvārī. Pa šo laiku mākslinieka diskogrāfija kļuvusi krietni spožāka. Tajā ir gan singli, gan albumi, gan mini-albumi. Manuel K ir arī ļoti aktīvs sociālajos tīklos.

Manuel K ''Instagram'' platformā ir nedaudz vairāk kā 800 sekotāju, bet ''Spotify'' aplikācijā viņam ir nedaudz virs 1500 ik mēneša lojālajiem klausītājiem. Tas vien pierāda, ka mūziķa daiļrade tiek novērtēta un savu fanu bāzi viņš ir godam izcīnījis.

Piedāvājam noklausīties Manuel K skaņdarbu ''The Wave''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, kur vienmēr būs iespēja pēc iespējas ātrāk uzzināt par aktualitātēm saistībā ar viņa mūziku. Lai labi skan!

Manuel K dziesmas ''The Wave'' oficiālā ''YouTube'' versija. Dziesma pieejama arī visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

18 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv