local-stats-pixel fb-conv-api

Milax un Jenny Fritz kopīgā dziesma ''Book Of Memories'' ir jādzird2

Ar jaunu skaņdarbu mūzikas līdzjutējus ir pārsteidzis mūziķis Milax, kurš pirms nepilna mēneša (29.oktobrī), nāca klajā ar savu jauno singlu ''Book Of Memories''. Skaņdarbs ir pieejams visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Dziesma ir divas ar pusi minūtes gara. Parasti mūziķa dziesmās nav lamuvārdu un arī šī nav ''explicit'' kontenta dziesma. Mūziķis sāka mūziku izlaist no 2019.gada un šis ir vienīgais skaņdarbs, kas ir iznācis šogad no talantīgā mākslinieka. Jāpiemin, ka šajā skaņdarbā piedalās arī mūziķis Jenny Fritz.

Mūziķa diskogrāfijā kopā ir četri skaņdarbi - ''Feel Free'', ''Sunshiny'', ''Cassiopeia'' un ''Book Of Memories''. ''Book Of Memories'' ir viņa jaunākais skaņdarbs, bet ''Cassiopeia'' populārākais - iekš Spotify vairāk nekā 4 tūkstoši klausījumu. Iekš YouTube un Spotify viņam vēl nav izteikta sekotāju bāze, bet Tu to vari veicināt viņam piesekojot. Viņa mūzika tiešām ir interesanta!

Mūziķa dziesmas ir ļoti interesantas un domājams, ka patiks katram īstenam mūzikas fanam. Par mūziķa dziesmu kvalitāti liecina arī statistika viņa dziesmām. Viņa dziesmām gandrīz nevar novērot nevienu negatīvu vērtējumu - tikai pozitīvus.

Lai arī šis ir vienīgais mūziķa publicētais skaņdarbs šogad, domājams, ka jau pavisam drīz viņš varētu priecēt mūzikas fanus ar jaunām dziesmām. Mūziķim ir potenciāls un izteikts talants. Jācer vien, ka viņš to spēs izmantot, lai varētu sasniegt visu ieplānoto savā mūziķa karjerā. Dod viņam iespēju - noklausies viņa skaņdarbu un pieseko viņam sociālajos tīklos.

Piedāvājam noklausīties Milax un Jenny Fritz kopīgu skaņdarbu ''Book Of Memories'' un aicinām mūziķim sekot līdzi sociālajos tīklos, lai uzzinātu par viņa jaunumiem. Atsaucē ir pievienota saite uz viņa Instagram kontu, lai to varētu izdarīt pēc iespējas vieglāk!

Milax un Jenny Fritz kopīgā dziesma ''Book Of Memories''. Ievērtē!

22 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Kārtējās trash ziņas 😎

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt