visu sakuļam viendabīgā masā. ja mikla sanāk par šķidru vai biezu, var pielikt nedaudz miltu vai ūdens. ja paliek kādi kunkulīši, tas nekas, jo tos veido sviests, pannā izkusīs!
uzkarsējam pannu, taukvielas uz pannas likt nevajag!
uzlejam plānu kārtiņu ar mīklu, aiztaisam pannu un apcepam no vienas puses.
apgriežam pannu otrādi un aplūkojam rezultātu, kamēr cepas otra puse
pirmās vafelītes! pagaidām vēl mīkstas, bet kad atdzisīs paliks cietākas
jau vafeļu čupiņa gatava! ja vēlas tagad var starp kārtām ieziest kādu pildījumu (ievārījumu, šokolādi, iebiezināto pienu, u.c.), tad sanāks vafeļu torte
vai arī varam sdalīt gabaliņõs(sirsniņās) kā to darīju es!
un pasniegt kopā ar to, kas vislabāk garšo!
Sen gribēju uzzināt šo recepti.
Pievienots favorītos
++
PS. Kur var dabūt vafeļu pannu?
es taisu daudz savādāk, es uztaisu it kā apaļas formas vafeles, ne sirsniņas, saritinu tūtā un pa vidu ielieku nedaudz varīta iebiezinātā piena. iznākums ir tiešām garšīgs, esmu arī skolā 2x taisījusi mājturības stundās. rakstot šo man sagribējās vafeles :D
man mājās ir tāda ar elektrību jaunākais modelis man sanāca garšīgas vafeles!