local-stats-pixel

spokainie pelmeņi6

« 1  2  3 »
92 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Tu baigi sarežģī to procesu...

Tas daras tā uzvāra ūdeni un vāra pelmeņus emotion

6 1 atbildēt

plusinjs par recepti , bet man ir jasaka - tu nemaaki cept pelmenjus :D vinjiem ir jabut vienmerigi bruniem no visas pusem , krauskigiem , bet ne cietiem. Sakuma pacep 5min , tad pielej uz pannas uudeni (lai vinji buutu kaa pavaarijushies , vobshem lai nebuutu cieti) , pievieno garshvielas , kechupu un uzliek vaaku. kad uudens iztvaikojies , pievieno sviestu un cep kameer zeltaini bruuni :)

3 0 atbildēt

Es pievīlu tevi pavēlniek , man nav tetra ;( Pelmeņi neiznāks tik garšīgi kā iznāktu ar viņu . ;(

1 0 atbildēt

ļoti sagribējās ceptus pelmeņus emotion

0 0 atbildēt

Sakiet man kāds, kā panākt to, lai ar ceptiem pelmeņiem nav zobi jāizlauž, ??? Cik esmu cepis, vienmēr cieti sanak?

0 0 atbildēt