local-stats-pixel

spokainie pelmeņi6

Tātad man nenāca miegs, bet baigi gribējās ēst. Ar to viss sākās.

Iedomājos, hey, ja es dzīvotu Rīgā, droši vien pasūtītu no Čilī Picas ceptos pelmeņus. Diemžēl tas prieks man nespīd, jo nedzīvoju tomēr Rīgā. emotion

Tad nu saštukoju, ka emotion (bitch, please, kas ir čilī pica salīdzinājumā ar mani?) varētu pakutināt savu dupsi un pamēģināt uzšmorēt ko līdzīgu. Redz, kā es to darīju. emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
92 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

Tu baigi sarežģī to procesu...

Tas daras tā uzvāra ūdeni un vāra pelmeņus emotion

6 1 atbildēt

plusinjs par recepti , bet man ir jasaka - tu nemaaki cept pelmenjus :D vinjiem ir jabut vienmerigi bruniem no visas pusem , krauskigiem , bet ne cietiem. Sakuma pacep 5min , tad pielej uz pannas uudeni (lai vinji buutu kaa pavaarijushies , vobshem lai nebuutu cieti) , pievieno garshvielas , kechupu un uzliek vaaku. kad uudens iztvaikojies , pievieno sviestu un cep kameer zeltaini bruuni :)

3 0 atbildēt

Es pievīlu tevi pavēlniek , man nav tetra ;( Pelmeņi neiznāks tik garšīgi kā iznāktu ar viņu . ;(

1 0 atbildēt

ļoti sagribējās ceptus pelmeņus emotion

0 0 atbildēt

Sakiet man kāds, kā panākt to, lai ar ceptiem pelmeņiem nav zobi jāizlauž, ??? Cik esmu cepis, vienmēr cieti sanak?

0 0 atbildēt