... ābolu zapti vārīju.
Ilgi gatavojos, kamēr sagatavojos, jo virtuves darbi nav tie mani mīļākie. Kad nu āboli sāka nedaudz iebrūnēt, izlēmu ķerties pie darba.
Nepieciešamais:
āboli - cik nav slinkums mizot,
cukurs - nenoteikts daudzums,
1/2 krūzīte ūdens,
brūklenes vai kāda skāba sula - nav obligāti, bet tad tā zapte neiznāk pārāk salda,
...
... ābolu zapti vārīju.
Ilgi gatavojos, kamēr sagatavojos, jo virtuves darbi nav tie mani mīļākie. Kad nu...
Reklāma
Reklāma
Reklāma
Bildes uzņemtas ar telefonu, tāpēc, apzinos, ka kvalitāte nav no labākajām.
Un attēlu nav daudz, nav katrs solis.Bet nākošreiz būs labāk :)
Kā arī oriģināli šo foto recepti taisiju word'ā, un oriģinālās bildes nesaglabāju, tāpēc attēli ir ''print screen'' no receptes, ko sūtiju vīra mātei.
Viltotajam zaķim ir daudz dažādu variāciju, bet šeit...
Bildes uzņemtas ar telefonu, tāpēc, apzinos, ka kvalitāte nav no labākajām.
Un attēlu nav daudz, nav katrs...
Reklāma
Nu lūk tā, šoreiz kaut kas ātri pagatavojams, jo darba dienās nav luste dikti ilgi gatavot, šoreiz itāļu vēsmu, jebšu makaroni ar gaļu, bet mazliet savādāki kā pierasts. Vajag malto gaļu, makaronus, sīpolu, ķiploku, olīveļļu un mizotus/sagrieztus tomātus savā sulā.
Nu lūk tā, šoreiz kaut kas ātri pagatavojams, jo darba dienās nav luste dikti ilgi gatavot, šoreiz...
Reklāma
Reklāma
Nu ko, apnika ēst cūkas miesu un sagribējās zivtiņu, īstu zivi, nevis tās pangasija un talipijas, ko ķīnieši audzē notekgrāvjos, bet letiņi ēd ar gardu muti un slavē. No rīta makšķeres vietā paņēmu mašīnas atslēgu, tārpu vietā naudu un devos uz tuvējo maksimu pēc zivs, noķēru breksi, bet tikpat labi tā varēja būt arī karpa vai kas tāds.
Vajag zivi, zaļumus, ķiplokus,...
Nu ko, apnika ēst cūkas miesu un sagribējās zivtiņu, īstu zivi, nevis tās pangasija un talipijas, ko ķīnieši...