local-stats-pixel

Kā es pirmoreiz...18

282 2

... ābolu zapti vārīju.

Ilgi gatavojos, kamēr sagatavojos, jo virtuves darbi nav tie mani mīļākie. Kad nu āboli sāka nedaudz iebrūnēt, izlēmu ķerties pie darba.

Nepieciešamais:

āboli - cik nav slinkums mizot,

cukurs - nenoteikts daudzums,

1/2 krūzīte ūdens,

brūklenes vai kāda skāba sula - nav obligāti, bet tad tā zapte neiznāk pārāk salda,

tukšas, tīras burkas,

laba grāmata - ja pametīsi virtuvi, ir lielāka iespēja, ka viss piedegs.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
282 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

Man viena pazīstama meitene pa pālim uzcepa zapti. emotion

38 0 atbildēt

Tas izskatās tik viegli.Tāpat kā skatoties ,kad mamma vāra zapti.

Vienīgi ,kad pati mēģināju, process likās simtreiz sarežģītāks, burkas plīsa,un pati zapte uz manas rokas atstāja diezgan cienīgu apdeguma rētu.Par piemiņu.Bet tas ir tā vērts.

9 1 atbildēt

Superīgs raksts +

3 0 atbildēt

vai tad burkas nav pēc tam jāvāra, lai zapte glabātos ilgāk par 2 mēnešiem?

2 0 atbildēt

Piemīlīgas uzlīmes. :3

1 0 atbildēt

good job sis :D

0 0 atbildēt

Elementāri Vatson :)

0 0 atbildēt

šis super, man patikt

0 0 atbildēt

+ bus japemeigina

0 0 atbildēt

priekš zaptēm labāks ir ievārijuma cukurs...

0 1 atbildēt