Nu lūk tā, šoreiz kaut kas ātri pagatavojams, jo darba dienās nav luste dikti ilgi gatavot, šoreiz itāļu vēsmu, jebšu makaroni ar gaļu, bet mazliet savādāki kā pierasts. Vajag malto gaļu, makaronus, sīpolu, ķiploku, olīveļļu un mizotus/sagrieztus tomātus savā sulā.
Makaroni ar gaļu9
177
0
Var lēnam ķerties klāt.
Jāsagriež viens neliels sīpols un pāris ķiploka daivas.
Reklāma
Ko apcep sakarsētā olīveļļā līdz paliek caurspīdīgi.
Tad klāt malto gaļu un uz lielas liesmas apcept, līdz krietni apbrūninās, tagad laiks pievienot arī sāli, piparus un citas garšvielas pēc vēlmes.
Pēdējais, bet ne mazsvarīgākais ingredients ir tomāti savā sulā.
Reklāma
Visu var apmaisīt un lai sutinās uz lēnas uguns, tikām var likt vārīties makaronus.
Nu re, kad makaroni gatavi, tos pasniedz ar mērci un klāt vēl var kādu salātu, negarantēju, ka potence būs kā Berluskonī, bet garšīgi ir gan.