Bildes uzņemtas ar telefonu, tāpēc, apzinos, ka kvalitāte nav no labākajām.
Un attēlu nav daudz, nav katrs solis.Bet nākošreiz būs labāk :)
Kā arī oriģināli šo foto recepti taisiju word'ā, un oriģinālās bildes nesaglabāju, tāpēc attēli ir ''print screen'' no receptes, ko sūtiju vīra mātei.
Viltotajam zaķim ir daudz dažādu variāciju, bet šeit pastāstīšu kā to gatavoju es.
Variet šo to pamainīt pēc savas gaumes, variet necept tik ilgi kā to daru es, es vienkārši mīlu labi izceptu gaļu ar mazliet kraukšķīgu siera virsmu.
Kā arī - ņemiet vērā, ka neesmu pavāre, bet vienkārši mājsaimniece, kas, dažreiz, mīl gatavot.
Un gatavoju es lielu viltoto zaķi. Ja Jūsu ģimenēs nav daudz ēdāju, droši variet izdalīt sastāvdaļas uz pusi.
Nu tad sāksim !
Jums vajadzēs:
1kg maltās gaļas (Es gatavoju ar cūkgaļu, Jūs variet izmantot liellopu vai jaukt abus pusi uz pusi- pēc Jūsu individuālas patikšanas),
1 liels sīpols,
5 cieti novārītas olas,
1 svaiga ola,
300g Čederas siers (Jūsu mīļākā ''marka'') pabiezās šķēlēs- ap 5mm-10mm,
400g bekona (es izmantoju to, kas griezts biezās šķēlēs),
Sāls un pipari pēc garšas.
Variet izmantot arī ķiploku, ja vēlaties.
Ja pamēģinājāt - stāstat kā sanāca.