Autora bilde
Pēc kāda brītiņa apgriežam. Arepas nedrīkst pielipt pie pannas dibena- tāpēc sākumā nedaudz jāpavaktē un vairāk jāpagroza, jo sākumā viņas grimst, bet kad jau kārtiņa ir apvilkta- tad peld pa virsu eļļai.
Autora bilde
No pārējās mīklas uztaisam smuku klucīti- tik lielu diametru kā taisīšu nākamās arepas, ietinam plēvē un liekam ledusskapī. Kad sagribēsies vēl- tad atliks nogriezt tikai tik cik arepu tiks ceptas un pielabot ar mitrām rokām. Var glabāt aptuveni 2 dienas ledusskapī. Ilgāk neiesaku. SVARĪGI!!!! Arepas ir jāēd tikko ceptas, siltas. Nav jēga sacept daudz un nolikt - ķipa vēlāk uzēdīšu- vēlāk viņas būs cietas kā zoles un negaršīgas. Kā arī viņas nevar apēst daudz- es knapi 2 noloku un viss... :D