Tagad sākas pati galvenā daļa, kura noderīga studentiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ņemam katlu, uzvāram ūdeni un atdzesējam līdz tādai temperatūrai, lai nededzina rokas.
Autora bilde
Ņemam bļodu, bļodā ieberam tējkaroti sāls. TAGAD ņemam glāzi, krūzi vai ko jūs tur izmantosiet kā mērtrauku. Mēram ar trauku kukurūzas miltus vai mannu. Es iebēru bļodā 3 glāzes kukurūzas miltus.
Reklāma
Autora bilde
Tagad smeļam ar to pašu trauku karsto ūdeni. CIK KUKURŪZAS MILTU - TIK PAT KARSTAIS ŪDENS! 1:1. Tātad manai masai ir 3 glāzes miltu un 3 glāzes karstais ūdens.
Autora bilde
Mīcam. 2 minūtes un mīkla gatava. Tik tik nu tā darba!
Autora bilde
Ņemam pannu, lejam tajā vairāk kā puspudeli eļļas un uzgriežam uguni- gandriz uz max. Manai plītij karstuma skala no 1-12, es uzgriezu 10.
P.S. FĒRBIJS klapē ar ausīm :D
Reklāma
Autora bilde
Kamēr eļļa silst- taisam plāceņus. Samitrinam pirkstus glāzē ar aukstu ūdeni un veidojam plāceņus. Smukus, gludus, viena izmēra. Mani ir apmēram 9cm diametrā. Bet nu lielākus par 12-14 cm diametrā nevajadzētu taisīt- būs grūtāk apgriezt uz pannas. Plānums- var redzēt pieliktu tējkaroti- puse no horizontāli noliktas tējkarotes kausiņa.
Autora bilde
Eļļa karsta. Liekam iekšā arepas. LĒNI un PRĀTĪGI- ja vien nav īpaša vēlme pēc roku un sejas ādas apdegumiem.
Blakus sagatavoju sietu ar ieklātu papīra dvieli.
No sākuma ieraudzīju Fērbiju, domāju - seriously..?
Beeet skatoties tālāk, pie katras bildes - diez gan cute. Pie tam, autore pacentusies- Fērbijs savādāks, arī frizūra mainās.
Piesaistoši.(:
Raksts, pats par sevi, kvalitatīvs.
Good job! Nicely done. (:
Nezinu, kā ar to resnēsanu iepērkoties, bet, skatoties recepti, noteikti nāca klāt kāda mārcina. Tas nekas, patika raksts. Reti kkas interesants pie receptēm gadās. Reizēm skiet, ka te tikai sūdīgas tortiljas rullēt māk.