local-stats-pixel

Variācija austrumu stilā9

131 2

Šoreiz vēlos pastāstīt vairāk par ēdienu gatavošanas tehnoloģiju un dažām niansēm pašā procesa gaitā. Iespējams, daudziem būs jauna informācija un noderīgi padomi.

Jāpiebilst, ka manis izvēlētos produktus var aizstāt ar citiem (tālāk paskaidrošu) un nav obligāti tieši šādi jāgatavo. Galvenais ir parādīt ideju! Pēcāk varat gatavot sev, saviem draugiem vai pārsteigt kādu :)

Es izmantoju šādus produktus:

250g paraboiled rīsi

Pīles krūtiņa

0,2 Sarkanā paprika

0,3g Šampinjoni

Pavasara lociņi

3 ķiploku daiviņas

Sojas gaišā mērce

Austeru mērce

Teryjaki mērce

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
131 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Man domāt secība nepareiza, jo gala rezultāts ir zaudējis savu krāsu toņu spēli un palicis pelēka pļecka ... vispirms cepas ķiploks un kāds ass pipars - tad apcep gaļu, tad šenes, rīsus un tikai beigās burtiski uz pēdējām minūtēm piemet papriku ... gala rezultāts būs nesalīdzināmi acij tīkamāks ar izteiktu sarkanu/zaļu zalbarības krāsu paleti...

bet ideja klasiska

4 1 atbildēt

Lieliski, citu neko pateikt nevaru. Vai maz LV kaut kur var nopirkt pīless fileju? Ja arī tā, tam šķiet jābūt padārgam priekam?

1 1 atbildēt

Ņom,ņom

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt