Liekam masu virsū
Un liekam vafeļ panna (tosterī) ar iesmerētam pusītem uz āru.
Liekam masu virsū
Un liekam vafeļ panna (tosterī) ar iesmerētam pusītem uz āru.
Un lūk brokastis vai kas nu jums labāk tīk ir gatavas....
man liekas, ka man tik padomju laiku vafeļpanna mājās.. kamēr iesils un uzcepsies, jau būs pusdienu tostermaizes, vai vakara grauzdiņi :D
pirmais jēdzīgais maizīšū raksts
nekad nebūtu iedomājies par vafeļpannu un man ļoti garšo tostermaizes
izskatās baigi labi.
bet man interesē, vai tu katru dienu speciāli ej uz hesīti pēc tās mērces? :D
Man ir elektriskā vafeļu panna. Žēl, ka vāku nevaru aiztaisīt, ja tik biezu ieliek. Ideja laba
Receptes ir super!
Mans ieteikums būtu fotogrāfēt citā režīmā un labākā apgaismojumā, jo, manuprāt, tad tie ēdieni neizskatīsies tik taukaini.
Nezinu, vai ņemsi šo galvā, bet tas ir tas ko esmu ievērojis Tavos rakstos! +