Šeit redzama ideāla recepte lai uztaisīt rīta tostermaizi,nekā grūta bet garšīga.Šeit ir viens knifiņš es izmantoju nevis parasto tosteri,bet gan vafeļ pannu.Gribēju uztaisīt (tas jau senak bija) toster maizes ka Narvesenā.Ta nu ienāca doma prātā izmantot vafeļ pannu.Iesaku pamēģināt iznāk nedaudz gardāk ka Narvītī....
Uztaisi pats savu tosteri...20
Sastāvs žāvēta vistiņa(stilbiņi) ,viena paprika ,toster maize (graudu) ,siers un Hesburgera paprikas mērcīte.Ja nava improvizejam,es parasti lieku kaut ko no Helmaņa.....
Sarīvejam sieru,mana gadījumā bija Krievijas ar zaļumiem.
Sagriežam vai sarīvējam smalki vistiņu...Liekam bļodiņā ar sieru un vistiņu...
Sarīvējam papriku uz rupjās rīves....
Un šaujam klāt
Tad visu akūrati samaisam
Un močījam paprikas mērcīti vai (helmans)majonēzi klat un
sajaucam visu akurāti
Tad iemetam ledusskapī uz kedu stundiņu.Tā kā tas ir domāts rīta tosts, tad šī porcija pietiks pāŗis ŗītiem.Turam tik ledusskapī un pērklājam ar pārtikas plēvi ja paliek pāri.
Ņemam maizītes un tas kas vēlas sausas kraukšķīgas so nedara.Šo dara tie kas grib lai viņa ir nedaudz šuļīgāka.Sasmērejam nedaudz plānā kartiņā ar sviestu ,vai margarīnu.