Un tik darbina
Zupu izberž caur sietu, jo tad zupa būs maigāka, nebūs visādu sēklu un tomātu paliekas
Un tik darbina
Zupu izberž caur sietu, jo tad zupa būs maigāka, nebūs visādu sēklu un tomātu paliekas
Karsē augšā, pievieno ~100ml krējuma
Zuker! Tad zupu karsē uz lēnas uguns, lai drusku sabiezē. Sākumā var šķist, ka krējums visu garšu izbojājis, bet pakarsējot ~10min viedoklis būs savādāks. Neilgi pirms pasniegšanas var uzsildīt Ciabbatu krāsnī un pasniegt pie zupenieka
Piebildīšu, ka pāris piles Tabasko mērces būtu pašā laikā!
Lai veicas gatavošanā!
Nenovērtēts raksts,skatos tautai vairāk patik tushnjupavāra tradicionālie eļļas kartupeļi un tauku mērces :) tb pluss no manis,ideāli ;)
Izskatās labi. Glīti pasniegts, bet nez cik ērti tā būtu ēst? :) Es, šķiet, nodekorētu ar saldo krēumu, zaļimiņiem un bekonu.
Noteikti noprovēšu!
Smuks tonis sanācis ... Tu bundžas tomātus liki ar visu sulu, ka dabūji tādu izteiksmīgu sārtumu ? vai pieliki kadu tomatpastas karoti krāsai ?