Viegli pagatavojams zupinieks ar "odziņu" (pastāstīšu tālāk), kā arī dažādi ieteikumi gatavošanā, lai viss izdotos!
Šī recepte ir diezgan populāra, bet parādīšu pāris nianses ar kurām varēsiet pārsteigt gardēžus. Jāsaka, ka jārēķinās ar ~10Ls, pagatavošanas laiks 1,5h, ~6 porcijas, bet tas būs tā vērts!
Jāšeptē prom uz bodi:
Lielā bundža tomāti savā sulā
Olīveļļa
0,5l salds krējums putošanai (35-38%)
2-3 ēd.k Brūnais cukurs
1 Selerijas kātu saišķis
Tējkarote Dižonas vai franču sinepes
3-4 Sarkanie vai šalotes sīpoli
1 Citrons
1 neliels ķiploks
Kaperu ogas
0,5kg zāvētas pavēderes (bekons)
Timiāns
Vistas buljons svaigs vai kubiņos
Ciabbatas maizes kukulis
Salātu mix maisījums
Tabasko mērce (nav obligāti)
Sāls
Pipari
Rokas vai galda blenderis
Caurduris (nav obligāti)