1 tējkaroti
Bulijonen
Tomāten ar visu bundžas sulu!
Vāra uz lēnas liesmas ~40min
40min laikā var paspēt sadarīt daudz, piemēram, izvilkt ārā sasalušo maizi, un plāni plāni sagriež ~8 škēlītes, pārējo maizi pasniegs pie zupas
Pastās apkārt- jānosmeļ putas
Uz tostiem pievieno kaperus, sagrieztus un cepj nost 200C ~2-3min, bet nepārcept brūnas!!!
Tāks, traukā pievieno saldkrējumu, citronu sulu, sāli un sinepes, tad lēni puto un garšo- jābūt jūtamam Skābens-sinepe-sāļs. Atceries, ka putukrējumu var sakult arī sviestā, tā kā nevajadzētu pārcenties ar putošanu, bet tam jābūt stingram!!
Lūk, šādi izskatās mana dekorācija zupai, variācijas var būt dažādas, protams.
Zupenieks savārījies, met iekš blendera
Nenovērtēts raksts,skatos tautai vairāk patik tushnjupavāra tradicionālie eļļas kartupeļi un tauku mērces :) tb pluss no manis,ideāli ;)
Izskatās labi. Glīti pasniegts, bet nez cik ērti tā būtu ēst? :) Es, šķiet, nodekorētu ar saldo krēumu, zaļimiņiem un bekonu.
Noteikti noprovēšu!
Smuks tonis sanācis ... Tu bundžas tomātus liki ar visu sulu, ka dabūji tādu izteiksmīgu sārtumu ? vai pieliki kadu tomatpastas karoti krāsai ?