Jā, daudz un dikti ir spriests par suši, bet kaut kā nenoturējos un vēlējos pārādīt šādas tādas nianses šā ēdiena gatavošanā. Kam nu noderēs, tie novērtēs!
Suši rīsi 0,5kg
Nori lapas (jūraszāļu) 1pc
Rīsu etiķis vai gatava etiķa piedeva rīsiem
Svaigs, vietējais gurķis
Mīkstais siers (Filadelfijas, vai Bonžur) 1pc
Svaiga vai mazsālīta laša/ foreles fileja 0,2kg
Marinēts ingvers (pēc izvēles) 1pc
Sezama sēklas- gaišās vai tumšās (pēc izvēles)
Pārtikas plēve
Sojas gaišā mērce
Bambusa paklājiņš (jysk 0,39Ls)
Gatavošanas laiks ~1,5h
Aptuvenās izmaksas ~10Ls
P.S.
Savos suši pildijumā varat izmantot jebkādus produktus, šeit ir parādīts populārākais variants.