Visi cepumi piebērti klāt, kārtīgi viss samaisīts. Liek ledusskapī uz kādu pusstundu.
Kad masa sacietējusi, veido bumbiņas. Ja bumbiņas drūp, vispirms rokās mazbišķiņ pasilda un tad vajadzētu būt labi.
Visi cepumi piebērti klāt, kārtīgi viss samaisīts. Liek ledusskapī uz kādu pusstundu.
Kad masa sacietējusi, veido bumbiņas. Ja bumbiņas drūp, vispirms rokās mazbišķiņ pasilda un tad vajadzētu būt labi.
Sarīvē atlikušo šokolādi uz smalkās rīves
Sadrupina pārim palikušos cepumus
Daļu bumbiņu apviļā šokolādē
Pārējās bumbiņas apviļā cepumos
Kārto uz cepamā papīra. Pēc tam liek ledusskapī līdz brīdim, kad tiek plānots viņas ēst ;)
Lai labi garšo un viss izdodas ^^
P.S. Mums tik ļoti iepatikās gatavošanas process, ka ejam tagad uz veikalu pēc šokolādes un taisīsim vēl :D
paldies, būs jāpamēģina :))
un starpcitu, vienkārši lieliska dāvana kādam, ja vēl skaisti iesaiņo
"Mums tik ļoti iepatikās gatavošanas process, ka ejam tagad uz veikalu pēc šokolādes un taisīsim vēl :D" Iepatikās process vai viena konkrēta sastāvdaļa? ^^
Vēlos šīs končas uztaisīt kā dāvanu ^_^ Laba recepte, tikai jautājums- vai obligāti liķieris jāliek (zinu, ka receptē rakstīts, ka var nelikt, bet vai liķieris ļoti uzlabo garšu šajās končās?)
+ bet liķieris gan neritīgs... jāņem Advocat olu liķieri- tas ir daudz biezāks un arī garša kā īstam olu liķietim... turklāt mazā pudele tik Ls1.99 maxā :) Un vēl ņammīgi ir ja pieliek kripsi piena īrisu tajā visā :)
Liķieris ibligāti jāliek?
Tas tikai tādāi garšai,jeb viām kāds tehnisks pielietojums?
Lieliski, izkausēji šokolādi, lai iegūtu šokolādi. gj.
Uzēd to šokolādi tāpat u piegrauz klāt tos cepumus, uzdzer liķieri. Mazāka ķēpa.