local-stats-pixel

Sautējums Arrabbiata13

211 0

Piedāvāju izmēgināt diezgan vienkāršu, bet garšās bagātu ēdienu. Pati šo gatavoju vismaz reizi 2 nedēļās. Vienīga izejviela ko var nākties pameklēt ir Arrabbiata mērce, bet ja neatrodi to var aizstāt ar bundžiņu kapātu tomātu, pāris maltiem saulē kaltētiem tomātiem, pāris daiviņām ķiploka, petersīļiem un čilli ka arī karotīti olīveļas. Ēdiens nav trekns, eļļa tikai tik daudz cik uz pannas pirms liekam burkānus un gaļu. Vienīgās garšvielas ko lieku klāt ir sāls, baziliks, oregano un 5 piparu maisījums. Protams var piešaut vēl kādu, ja ir īpaša vēlme vai arī nelikt neko izņemot sāli.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4 »
211 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Kāpēc tik ilgi jācep cepeškrāsnī, ja pirms tam jau viss ir gatavs pannās?

8 1 atbildēt

Mmm...hesburgeru mīļotājiem kādreiz vajadzētu pagaršot kaut ko šādu. Tad tik fanātiski vairs neapciemos tos pārtikas atlikumu iestādījumus.

6 0 atbildēt

Paldies.lieliska recepte emotion

3 0 atbildēt
A laikam kad būs brīvāks laiks būs japamēģina!
2 0 atbildēt

Tiks mēģināts.Izskatās zvērīgi :)

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🖖

0 0 atbildēt